Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyetisyenlerin watsap grupları oluyor onlara katılabilirsiniz.Keşke wp grubu yasa telegram olsaydı
Ahh ahh ben çok yedim bu ara. Yürüyüş de yapmayınca 76.5 olmuşum.Merhaba kızlar.
İnşallah kilonuzu korumuşsunuzdur.
Ben koruyamadım
70.1
Mecbur inerim canım yaAhh ahh ben çok yedim bu ara. Yürüyüş de yapmayınca 76.5 olmuşum.
Senin ödemdir kilo olmaz bu kadar hızlı.
68 e inersin yine.
Midende ne sorun var?Mecbur inerim canım ya
Hatta en az 65 kiloya.
Pzt ameliyat günü belirlenecek (mide rahatsızlığım için)
Yaptıranlar sıvı beslendikleri için ilk 1-2 ay en az 5 kilo kaybediyorsunuz demişler.
Benim için kilo sorun değil de göbeğim var. Hafif inse çok iyi olurdu, böyle utanıyorum ameliyata girmeye ister istemez
Midende ne sorun var?
Ameliyat şart mı?
Utanacak bir şey yok canım ne utanması.
Yediğimiz besin türü , vücut tipimiz ve boyumuzla ilgili.
O zaman en iyisini yapıyorsunCanım yemek boruma asit kaçıyor.
Tahriş ediyor zamanla.
Mide ile bağlanma noktasındaki diyafram kası mı ne, o gevşekmiş bende.
İlaçlarda anlık rahatlatıyor.
Şart değil ama çok uzun vadede asit hücreleri bozup kansere çevirebilir.
Olup kurtulmak daha iyi.
%80-90 tedavi başarısı varmış.
Riske atmak istemiyorum. Daha kaliteli bir yaşam istiyorum artık. Her şeye dikkat etmekten çok yoruldum inan ki
Ay canım beniimm güzel kalbinden öperim. Çoook teşekkür ederimmmO zaman en iyisini yapıyorsun
Zaten yediklerimizin çoğu asit.
Tedbir en güzeli.
Hangi hastane?
Müsait olsam ziyaretine gelirdim ya refakatçin filan var mı?
Şükür canım iyiyiz elhamdülillahAy canım beniimm güzel kalbinden öperim. Çoook teşekkür ederimmm
İl dışında bir akrabamızın doktoruna gidiyorum.
O guatr oldu ama memnundu bize de önerdi.
Yanımda olacaklar annem ve halası ev hanımı ikisi de o yüzden refakatte sorun çıkmadı.
İstanbul'dasın diye hatırlıyorum inşallah bir gün kahve içeriz
Asıl senin gebelik nasıl gidiyor hiç bakamadım diğer topiğe
Klasik kahveyi hindistan cevizi yağıyla filan pişirip yağ yaktıran forma dönüşürenler faydasını görüyor epey. İştah kapatma vs.ne kilomu koruyabildim... ne burayı takip edebildim... bitkisel bir kahve buldum ödem vs söktürücüymüş onu içicem 1 ay. Bakalım söyledikleri kadar kilo verdiriyor mu
klasik kahve değilde içinde tamamen meyve ve sebze ot ve kabuğundan yapılan ödem yaktırıcı birşey buldum. Onu deneyeceğim işte, güncelim şuan 67.8Klasik kahveyi hindistan cevizi yağıyla filan pişirip yağ yaktıran forma dönüşürenler faydasını görüyor epey. İştah kapatma vs.
İçeriğine emin değilsen metabolizmanı bozma.
Kilo alınır verilir sağlık olsun. Yarın tartıl başla hadi. En azından almaz korursun.
Sinameki filan bağırsak tembelliği yapıyor.klasik kahve değilde içinde tamamen meyve ve sebze ot ve kabuğundan yapılan ödem yaktırıcı birşey buldum. Onu deneyeceğim işte, güncelim şuan 67.8