Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim
Ben şimdi bir planlama yapmak istiyorum,fikirlerimizi yazıp bir yol mu cizsekGeldim
Başlık bize uygun değil sanki
Ama niyetler bir olsun
Evet sen neler düşünüyorsun?Ben şimdi bir planlama yapmak istiyorum,fikirlerimizi yazıp bir yol mu cizsek
Eski kilomuzu koruyalım diyelimGeldim
Ama niyetler bir olsun
Benim en büyük sıkıntım ekmek tüketimiBen şimdi bir planlama yapmak istiyorum,fikirlerimizi yazıp bir yol mu cizsek
Bebeğiniz küçük ikinizde emzirdiginiz için öncelikle amacınız kilo almamak .Geldim
Ama niyetler bir olsun
Emziren anne menüleri var.
Ben ekmeği komple kesemem sanırım yoksunluk krizine girerimMaalesef şimdilik spor yapamam, sezeryan oldum hala çok iyiyim diyemem,yürüyüş de yapamam iki çocukla.
Neler yapabilirim.
Beyaz unu genel anlamda bırakabilirim.Benim için çok zor olacak ama.Lahmacun pide gibi yemekler yaptgm günler de az yerim.
Haftada sadece bir gün tatlı tüketip diğer günleri şekersiz geçirebilirim.
Pirinç yemem ama arada makarna yerim bazen yemek yapamıyorum kolaya kaçıyorum , porsiyon kontrolü yapabilirim
En az 3 litre su içebilirim.
Yok ekmeği ben de komple kesemem akşam da ye hatta .Ben ekmeği komple kesemem sanırım yoksunluk krizine girerim
Ama kahvaltıyla sınırlandırabilirim.
Yürüyüş düzenli yapamam şu aşamada.
3 ana 2 ara ya da 2 ana 3 ara öğün yapmam lazım.
Porsiyonlarımı kesinlikle küçültmeliyim
Su en az 3 lt benim de içmem lazım
Ben de sürekli kilo alıp veren biriyim kilo vermede çok iyiyimdjr ama almada daha iyiyimdirAysen012 ben geçen sene sadece porsiyon küçülterek 6 kilo verdim. Tabi yürüyüş de yapmıştım
Oğlum geçen bir replik ezberlemişti.Ben de sürekli kilo alıp veren biriyim kilo vermede çok iyiyimdjr ama almada daha iyiyimdir
Çok iyiOğlum geçen bir replik ezberlemişti.
Aklıma o geldi.
Aslında iyi biriyimdir.
Ama kötü biri olmamı isterseniz,
Lanet olsun bu konuda da çok iyiyimdir .
AslanAysen012 burcun ne?
Aslan dişli, güçlü olur.Aslan
Aman önyargılı yaklaşmayın siz de valla bıhhhhtımmm
-burcun ne
-aslan
-hmm ok kib bye