- 21 Eylül 2017
- 2.420
- 6.104
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Ya ben yemegi severek yiyorum benim sanirim sorunum bu. Aburcuburlar beni cok mutlu ediyor.Merhaba canım öncelikle bir doktora görün kan değerlerine baktır hipoglisemi şeker baktır kilo vermekte zorlanıyorsan diyetisyen tut inşallah fit olursun ben 3 yıllık evliyim 2.bebeğime hamileyim evlendiğimde 55 kiloydum şimdi 80 aç kalınca kan şekerim çok düşüyordu hep tatlı yedim kilo aldım bende doğumdan sonra eski halime dönmek istiyorum
Bende sporun s si yok ben hareket etmeyi sevmem ki. Esim hafta sonu bisiklet sürelim der ben otobuse binelim derim. Bazen esyalar ust katta kalıyor merdivenleri çıkmaya usenip tuvaletimin gelmesini bekliyorum. Tuvalet sadece üst katta var mecbur çıkıyorum zatenAslında asıl eğitmen olan sensin
Ve sayfanda yayınlamak adına yorum için sahte konu açtın?
21 yaşında, spor eğitimeniyle yaşayan bir kadın olarak değerlendiriyorum ve aksini yakıştıramıyorum
Yani kimse taşlamasın
Küsmesin de
Gencecik kızsın
Yanına yakışmak diye bir şey var
Benden iyi bilirsin
Diyabet, guatr falan var mı?
O zaman durum bambaşka
Yay burcuÇok merak ettim konuyla alakası yok ama eşiniz akrep burcu mu?
YaaaaniBende sporun s si yok ben hareket etmeyi sevmem ki. Esim hafta sonu bisiklet sürelim der ben otobuse binelim derim. Bazen esyalar ust katta kalıyor merdivenleri çıkmaya usenip tuvaletimin gelmesini bekliyorum. Tuvalet sadece üst katta var mecbur çıkıyorum zatenben aslında şişko mutluyum ama esim icin yapcam <3
fiziken aynıyız ve haklısınız maalesef ki iki üç kilo bile bizde sırıtıyor ;ben de yemeden zayıflamayı denemiştim ,emin olun daha çok yiyesiniz geliyor,en güzeli bol bol yürüyüş yapmak ;fırsat buldukça yaz kış demeden yürüyün mutlaka,yürümek hem kilo verdiriyor hem de sıkılaştırıyor;yüzmeye de yazılabilirsiniz o da tüm vücudu çalıştırıyor.Ha şunu da demeden geçemiycem eşinizin böyle kaba konuşmasının hiçbir şey haklı çıkarmaz,"fit olsan seni severim" ne demek ?şart koşarak sevmek nasıl bir sığlıktır;siz kilonuzu mutlaka vericeksiniz 21 yaşındasınız ama karakteri oturmamış bi adamın kaslarına güvenmesi çok gülünç ...60 kiloyum ama boyum da 157. Yani aldığım her kilo sanki 2-3 kilo gibi görünüyor. Mutsuz oldukça yemek yiyorum moralim düzeliyor. Diyetteyken de cok huzursuz oluyorum. Sanki adetli gibi mızmız dolanıyorum evde
OoffMiniminnak elif :)
Kocana de ki fit olsam sana mı bakarım :)
Yeter de artar
bu arada eşin için zayıflama sakın çünkü anladığım kadarıyla başka bi şeyden yine kırar seni,sen kendine olan saygın için zayıfla;sağlığın için zayıfla şimdi sana tatlı geliyor olabilir ama 30 lu yaşlarda biri olarak şunu söyleyebilirim ki ileride sağlık açısında ceremesini çekersin...Bende sporun s si yok ben hareket etmeyi sevmem ki. Esim hafta sonu bisiklet sürelim der ben otobuse binelim derim. Bazen esyalar ust katta kalıyor merdivenleri çıkmaya usenip tuvaletimin gelmesini bekliyorum. Tuvalet sadece üst katta var mecbur çıkıyorum zatenben aslında şişko mutluyum ama esim icin yapcam <3
bizim boylarımız için ideal olan 50-52 ondan fazlası çok belli oluyor,tabii vücut tipi de önemliHerkes acil kilo vermelisin demiş ama 157 boya 60 kg balık etli duruyor yanlış biliyorsam düzeltin 36-38 beden filan giyer??
boyu uzun diye degil spor yaptıgı için istedigini yiyor yediklerini yakıyor sizde başlayın kiloyu taşımak çok yorucu.tecrübe ile sabitEvet tabiki önemli ama kendisi 95 kilo boyu uzun diye istediği kadar yiyebiliyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?