- 21 Eylül 2017
- 2.419
- 6.103
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Ben de aynen öyle hic bişey diyemedim sonra yattım omzuna gözlerimi kapatıp üzüldüm. Sonra da niye üzüldün ben yanlış bişey mi söyledim diyo :/suan icimden birsuru kufur etmek geciyor ama
yuzume soylese cok utanirim hicbisey de diyemeyim oturup aglarim
..
60 kiloyum ama boyum da 157. Yani aldığım her kilo sanki 2-3 kilo gibi görünüyor. Mutsuz oldukça yemek yiyorum moralim düzeliyor. Diyetteyken de cok huzursuz oluyorum. Sanki adetli gibi mızmız dolanıyorum evdeYa da kiloluyum amma libido bende
Ama sağlığın için kilonu ver çok gençsin
Ahahahahah cok sevimlisinMiniminnak elif hanım , ayda 1 kilo senede eder 2 kilo :)
Boşver takma kafana , yavaş yavaş diyete başla yine dönersin eski hâline :)
Sanki eşin hep fit mi kalacak , ye kocanın başının etini yedir güzel yemekleri bak bi 10 seneye nasıl hem kel hem de fodul oluyo :)
21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyorkendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?
eşiniz egitimen ve siz kilo vermekte zorluk yaşıyorsunuz21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyorkendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?
Yazar da ben ona katlanamıyorum başımda bekliyor yeme diye kavga ediyorAyrica diger sacmalik kendisi fitness egitmeni ise esine adam gibi beslenme listesi ve spor yazabilir. Beraber beslenmenize de sporunuza da dikkat edebilirsiniz.
Yazar da ben ona katlanamıyorum başımda bekliyor yeme diye kavga ediyorAyrica diger sacmalik kendisi fitness egitmeni ise esine adam gibi beslenme listesi ve spor yazabilir. Beraber beslenmenize de sporunuza da dikkat edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?