- 21 Eylül 2017
- 2.420
- 6.103
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
AhahahahahBenim esimde cok fitti. Ben yaninda siritiyordum. Dayadim pastayi boregi. Yemedim yedirdim resmen. Simdi ben bes aylik hamileyim o da yaklasik 7 aylik
Yazar da ben ona katlanamıyorum başımda bekliyor yeme diye kavga ediyor
Evet denedik 1.5 kilo daha aldim diyet sonunda. Tabi bu sefer de ben onu sucladim sonra da o benle ugrasmayi biraktiDaha önce de kilo ver dedi mi
Kilo vermek için çaba göstermiyorsun diye mi böyle kırıcı oldu
Yani Yemen'den kısmayın o Zaman spor çok olsun
Protein ağırlıklı bir program ile aç da kalmazsın ki
Evet haksız diyemem ama beni de depresyona sokmasa iyiydiEşin kaba anlatmış kendisini ama haksız değil ki.. eşimin evlenmeden göbeği yoktu çok daha sexi gelirdi , şimdi göbeğiyle en fazla tatlı oluyorsexi diye tarif edemez oldum tabi dönüp kendi totoma da bakmam lazım
Evet söylenen için kırıcı ama gerçek bu , kilo seksi görüntüden uzaklaştırıyor. İnşallah Doğum sonrası bende aldığımın iki katını verebilir evlilik öncesi kiloma dönebilirim
Doktora gittiniz mi belkide kilo almanıza neden olan bir rahatsızlık vardır tiroit,pko vs gibi.Evet denedik 1.5 kilo daha aldim diyet sonunda. Tabi bu sefer de ben onu sucladim sonra da o benle ugrasmayi birakti
Evet denedik 1.5 kilo daha aldim diyet sonunda. Tabi bu sefer de ben onu sucladim sonra da o benle ugrasmayi birakti
Miniminnak elif hanım , ayda 1 kilo senede eder 2 kilo :)
Boşver takma kafana , yavaş yavaş diyete başla yine dönersin eski hâline :)
Sanki eşin hep fit mi kalacak , ye kocanın başının etini yedir güzel yemekleri bak bi 10 seneye nasıl hem kel hem de fodul oluyo :)
Bunu da teklif etti ama ben çok yiyorum o yüzden suçu başka biseyde aramamak lazım. Gayet sağlıklıyım ayrıca tıp okuyorum bi rahatsızlık hissetsem hastaneye uğrardımDoktora gittiniz mi belkide kilo almanıza neden olan bir rahatsızlık vardır tiroit,pko vs gibi.
Evet haksız diyemem ama beni de depresyona sokmasa iyiydi
Ilk zamanlar spor ve diyet ile kilo alimi normal. Esin bunun sebebini de aciklamistir sana.Evet denedik 1.5 kilo daha aldim diyet sonunda. Tabi bu sefer de ben onu sucladim sonra da o benle ugrasmayi birakti
O da oyle diyor millet ariyor senin burnumun dibinde faydalan diyor. Ben zaten kapalıyım genis bi gomlekle isi kapatiyorum. Diz kapagima kadar ortulu zaten gerisi de bacagim kolum ince. Herkes neyin var inceciksin diyo. Buzdağının görünen kısmı tabi buIlk zamanlar spor ve diyet ile kilo alimi normal. Esin bunun sebebini de aciklamistir sana.
Kaldi ki protein agirlikli beslenmede ac kalmazsin.
Sen ya kilo vermek istemiyorsun ya da bi denli kilo almana baska sebep var. Mutsuzluk? Vs...
Esinize ilk kizdim ama suan bende adam da artik caresiz kalmis bir de bunu deneyeyim moduna girmis algisi olustu .
Yasin cok genc kendine bunu yapma...
Millet (ben dahil) esin gibi birinden destek almak icin spor salonlarina gidiyoruz. Hocalarin pesinde dolaniyoruz.
Sizin hazir dibinizde
Bir de tabii su durum var. Sosyal medyada arkadaslari ya da ogrencileri sporcu adamin karisina bak terzi kendi sokugunu dikemiyor neden ondan ders alalim diyebilir ..madalyonun bir de bu boyutu var.
Eger hastaliginiz yoksa silkelenip kendinize gelin
Kk ablasi tavsiyesi vereyim sanaO da oyle diyor millet ariyor senin burnumun dibinde faydalan diyor. Ben zaten kapalıyım genis bi gomlekle isi kapatiyorum. Diz kapagima kadar ortulu zaten gerisi de bacagim kolum ince. Herkes neyin var inceciksin diyo. Buzdağının görünen kısmı tabi bu
Güzelce zayiflicam. Sporla cok aram yok ama diyetle yapamazsam sporu da yapcam :)Kk ablasi tavsiyesi vereyim sana
Gun gelir kapatamazsin.
Ayrica ilerde bebek dusunurseniz kilolu gebelik cok riskli olur. Sonra bir de onlarla ugrasirsin.
Yasin gencken toparlan .
Haa yok ben yeni "beden olumlama." akimini benimsiyorum dersen senin hayatin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?