kilom=78 ==>hedef=66 <==3

evet canım göbekten belden gitti sanki biraz bebek düşündüğümüzden senin gibi fazla spor yapamıyorum onunda çok etkisi olurdu

Evet biliyoruminsallah en hayirli zamanda olur bebeginiz. Kiloluyken hamile kalmak zor oluyor ya insallah once kilo verirsin sonra bebek sahibi olursun canim

Evet gulum 10 senelik evliyim biri alti biri bir bucuk yasinda kizlarim var. dilara ve ebra adinda.

#esiylemutlu canim bugun cok sukur 75.9 u gordum.... 75i gordum ya 900 gr olsa bile mutlu oldum cok sukur sende durumlar nasil tarti almadinmi daha

15 gunde 2.700 vermisimya cok mutluyum bir ayda 5 kilo demek bu insallah. Ayni tempoda devam.
canım tebrik ederim çok iyi gidiyosun bende görürüm inşallah 75 i ..sen gelicek ay 60 ları görüceksin böyle gidersen imrendim sana şimdi ben o kadar yoğunum ki bu aralar akşamları geç yemeye başladım ama dikkat ediyorum suyu çok içiyorum tartı bu hafta alırım canım sonuçları yazarım sana inşallah vermişimdir senin gibi

Esiylemutlucum yasin kacti canim senin. Bu forumda tek yakin hissettigim insan sensin kendime sebebi de senle yola cikmam. Sanki hergun senle konusma ihtiyaci hissediyor gibiyim sen bana baya guc ve destek oluyorsun bugun onu hissettim sagolasin gulum

Tabiki goruceksin. Saat 11 de ben baya seftali kayisi hurma armut badem ve beyaz leblebiye daldim. Bunlari yemeden once 76.5 idim yedikten ve booll su ictikten sonra tabi haliyle 71.1 oldum. Galiba bu sabah 75.9 u goremeyebilirim. Saat 6 7 den sonra bisey yemiyordum halbuki esimle cocuklarda direk bende daldim ya

canım çok sagol duygularımız karşılıklı sen sonuçları yazdıkça bende kendim vermiş kadar seviniyorum inan sende bana umut oluyosun ben çok eşlik edemiyorum tartım olmadığı için o canımı sıkıyo bende sonuçları bilsem daha güzel yürütürdük beraber ama yılmak yok yola devam sen 2 çocukla başarıyosun helal olsun sana canım ben inanıyorum ulaşıcaksın hedefine

olsun canım arada olur o kadar yarın sporla kapatırsın onuda :)

Sen benden kucuksun gulum ben 28 yasindayim :) insallah insallh vercez bu kilolari ben de inaniyorum. Adim hakime. Insallah sana seslendigimde ses veriyorsun ya bana o bile yetiyor valla. Sende en yakin zamanda al ki su tartiyi onumuzu gorelim

çok fark yokmuş canım benim ismimde tugba canım tanışmadan kilo derdine düştük nasıl gözümüz döndüyse artık bende tam bırakıcak gibi oluyorum buraya giriyorum sen şu kadar vermişim bu kadar vermişim yazdıkça gaza geliyorum :)tartıyıda bu hafta alıcam canım.. inşallah yani :)

Heee al artik bacim bize aragaz lazim oda sen tartiyi alinca olcak insallah. Tugba cok memnun oldum. He valla aynen baya gozumuz donmus. Olcak olcak insallah gitcek bu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…