kilom=78 ==>hedef=66 <==3

Pisman degiliimmm:KK73:
E arada bi ödüllendirmek lazım canım olsun o kadar :KK48:
Süper gidiyorsun sporda çok yaptığın için kalıcı kilo veriyorsun bence :KK6:
Ben bugün dikkat edemedim hastaydım reglm başladı kıvrandım akşama kadar:mad:
Bende vermişimdir inşallah senin gibi :)

Bugun 76.9 geldim anlamadim bende 300gr fazla geldim bir gun once acayip wcye cikmistim odemler gitmis galiba az az da olda gidiyor yavastan ya dimi

canım arada kaçamak yapıyosan ondan olabilir süre ver kendine 1 hafta şunları yemeyeceğim diye geceleri asla yeme 1 hafta sonra tartıya çık eminim 75i görüceksin :) bnde alabilsem bi şu tartıyıı daha çok motive olucam bi fırsat bulamadım :KK43:

Suan tok karnima 77.4 um. Nasil olcak bu is bilmiyorum kacamak yapmiyorum bazen gunde birbardak gazli icrcdk kola vs iciyorumama en az uc lt su iciyorm. Ya bir saat iki saat eliptige binmeye devam ediyorm 200 250 mekikde cabasi. Bilmiyorm olmuyormu iki hafta olcam iki kilo verdim daha. Bugun biraz umitsizlige dustum galiba karamsarim

Sende biran once alaydin iyiydi su tartiyi bende seni merak ediyorum. Ama sikilastigimi hissediyorum sanki biraz
Dur ben bi olceyim bakalim hic olcmedim vucudumu basladigimdan beri belki incelmem vardir

27temmuz- 78.6
28tem -78.3
28tem-78.1
30tem-78.2
31tem-77.9
1agus-77.7
2agus-77.3
3agus-77.6
4agus-76.9. ????
5agus-76.4
6agus-76.6
7 agus-76.1 ?????
8agus-76.9 ?????????????
Simdi grafik budur ortalamaya vurursak ki 76.5falanim galiba. 13 gunde iki kilo aslinda fena degilmine dersin

iyi gidiyosun bence canım 1 ayda 5 kilo falan vericeksin heralde böyle devam edersen inşallah bende vermişimdir senin gibi ..

X