kilom=78 ==>hedef=66 <==3

hayır akşamları kaçırmak yok...! inceliyorum her yeri demiştim kaçamak yapacaksak en geç 15 e kadar olan saat diliminde yapıyoruz olur mu ?

Heee valla tugbacim yakalandik:) ama sagolsun bana cok yardimci oluyor. Sende bi gorus istersen herkese cok yardim ediyor. Cok sukur daha iyi olcak hersey biliyorum insallah

inşallah tatlım :) olacak canım ben inanıyorum sana sen zor olanı aşmışsın bi kere kafaya koymuşsun iyice artık vazgeçmessin evet baktım sayfasına herkese yardımcı olmuş baya bende sordum bakalım ne diyecek :) ben bugün yoğurt kürüne başladım bide bakalım 2 hafta denicem

bugün patatez yoğurt diyetine başladım bakalım ..3 gün sonra sonuç alırım inşallah tartım yok malesef ama bel ölçüm 79 bakalım 3 gün sonra kaç olacak tabi dayanabilirsem

sonunda tartımı aldım çok şükür 25 günün sonunda 4 kilo gitmiş bundan sonra her pazar kilo bildirimimi yapıyorum buraya :) patatez yoğurt diyetimde bugün bitiyo yarın tartıda fark olucakmı bakalım ..akşam menüm kaldı sadece yoğurt yiyeceğim off yarın olsun artık aç kaldım ama iyi direndim çok şükür bozmadım diyetimi

yaşasınn tam 74 oldum patatez diyetinden olsa gerek :) pazar gününe kadar 73 olmak istiyorum tam gaz devam

Bilmiyomki kanka yavas yavas gitsin saglikli gitsin. Bir haftada 1 kiloda verirsem toplamda bir ay icinde 5 kilo vermis olcm ins

Bu arada 74.3 geldim buguunnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…