kilom=78 ==>hedef=66 <==3

toprak-35

Kun fe yekun..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
2.898
2.661
Bismillah diyerek başladım bakalım
Merhabalar bende kendime günlük tutarak hedefime ulaşmaya karar verdim çokta kararlıyım bu defa.
bayramda 66 olmak istiyorum inşallah.
Ben diyet yapamıyorum bu yüzden kendime göre bir yöntem uygulucam
Kahvaltıda herşeyden yicem ama dikkat ederek ve 1dilim ekmek şekersiz çay
Ekmek ve şekeri bırakıyorum sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek yicem.
Gün içinde 2,5 lt karbonatlı su bitecek
Ve haftanın 3günü spor yapılacak
6dan sonra bişey yenmeyecek
şu an başlamış bulunuyorum
şimdi açım ama yemicem göbeğim yeterince büyük zaten o göbek gidecek artık
Birde her pazar tartılıp kilomu buraya yazacağım..
Hadi bakalım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben karatayı denemedim hiç ama en mantıklısı o Aslında bırakma sakın cnm ☺
Ben ekmek şekeri kestim
6dan sonrada bişey yemiyorum sporda yapıyorum arada
4.günüm
Bi hafif hissediyorum inşallah olacak buşekilde

Merhaba konu sahıbıyle hem kılom hem kafam aynıymıs o yuzden beraber yurumek ıstıyorum egerkabul edersenız yasım 28 kılom 78.5 boyumsa 170 cm ıns

Gunde 1 saat elıptık mekık ıp vs spor yapıyorum. Kola cok ıcıyordum onu kestım sadece bır bardakla sınırladım su ıcmıyordum dusunun kolaıcmekten. Ekmegı kestım mumkun mertebe az az yemeye calısıyorm aburcuburu da kestım. Hedefım 68 tam on kılom var yaaaa hıc dıyet yapmadım daha bana gore zaten degıl azaz yemek sporla absorbe etmek kafasındayım. Bırde dun gece yogurt pulbıber lımon kurune basladım ıns ıse yarar

İnşallah canım bende senin gibiydim hiç su içmezdim hep kola içiyordum susayınca ama bıraktım çok şükür şimdi günde en az 2 litre su içiyorum artırcamda inşallah
Pul biber yoğurt karışımı bende başlayayım göbek erittiğini okumuştum bi yerde :)
Ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum ben canım oda 1dilim sende bırak bence
Kilomuz aynı inşallah ulaşırız hedefimize

ınsallah canım ya ınsallah. Cok sukur bugun bır saat elıptıge bındım 270 mekık cektım karbonatlı suyumu ıctım 1.5 lıtre totalde 2 lt ıcmısımdır ıns. Sımdı yogurtlu karısımımı yıyıp yatıcam ınsallah.

Ben mekik çekemiyorum malesef bebek düşündüğümüz için bişey olmasından korkuyorum ama netten bulduğum sporları yapıyorum fırsat buldukça
Karbonatlı su bende içtim cnm 2,5 litre
Sabah kahvaltıyı fazla kaçırdım ama akşam dengeledim daha az yedim ekmek hiç yemedim
Başarıcaz inşallah

Karbonatlı su ıngılız karbonatı dımı canım ya. Ben ıkı uc tane falan madensuyuda ıcıyorm,ınsallah basarırız bende bıraz fazla kacırdım sorma kahvaltıy

Karbonatlı su ıngılız karbonatı dımı canım ya. Ben ıkı uc tane falan madensuyuda ıcıyorm,ınsallah basarırız bende bıraz fazla kacırdım sorma kahvaltıy
Ben normal karbonat kullanıyorum canım bi yerde okumuştum ikisi aynı şey diye
Bilmiyorum yinede ama bi ara faydasını çok görmüştüm göbek bölgem erimişti hiç dikkat etmeme rağmen şimdi yeni başladım bakalım :)

kızlar benide aranıza alın bende bugün başladım diyete, düğünümden sonra çok kilo aldım 75 i gördüm nasıl gitcek bu kilolar,, karbonatlı su,pul biberli yoğurt vs nedir bunlar ya banada açıklayın

Tabi gel canim.insallah sende istedgin kiloya kavusursun ama ben bugun biraz umutsuzlugami dustum ne gerginim oyuzden. Dun yrm saat binebildim eliptige ve gece onikiden sonra uc yumurta kirdim yedimcok sinir oldum inanin acayip acikmistim. Sonra tabi umutsuzluga dustum. Yarim kilo vermisim ama bilmiyorum ya canim sikkin biraz. Eliptige bincem bakalim birazdan

spor yapıp yapmaman çok önemli değilde gece yumurtalar kötü olmuş canım, geceleri çok acıkırsan sürekli değil yani bir bardak süt iç bir grisini ile doktor bana öle söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…