- 31 Mart 2010
- 402
- 161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hoşgeldin aramıza :)kızlar benide aranıza alın bende bugün başladım diyete, düğünümden sonra çok kilo aldım 75 i gördüm nasıl gitcek bu kilolar,, karbonatlı su,pul biberli yoğurt vs nedir bunlar ya banada açıklayın
Canım bırakma sakın geceleri bende acıkıyordum başlarda kendimi buzdolabının önünde buluyordum tam kapağını açacakken vazgeçip dönüyordum bu defa yılmak yok diyordum içimden su içiyorum geceleri sende su içmeyeceksen yoğurt yiyebilirsin birazTabi gel canim.insallah sende istedgin kiloya kavusursun ama ben bugun biraz umutsuzlugami dustum ne gerginim oyuzden. Dun yrm saat binebildim eliptige ve gece onikiden sonra uc yumurta kirdim yedimcok sinir oldum inanin acayip acikmistim. Sonra tabi umutsuzluga dustum. Yarim kilo vermisim ama bilmiyorum ya canim sikkin biraz. Eliptige bincem bakalim birazdan
Insallah ya bu sefer sabredicem insallah.suan 77.9 olmusum 700gramcik vermisim aff yaaCanım bırakma sakın geceleri bende acıkıyordum başlarda kendimi buzdolabının önünde buluyordum tam kapağını açacakken vazgeçip dönüyordum bu defa yılmak yok diyordum içimden su içiyorum geceleri sende su içmeyeceksen yoğurt yiyebilirsin biraz
Şimdi alıştı mide sanırım açlık hissetmiyorum geceleri
Sabret biraz canım
Dünden beri hastayım bende ama diyeti bırakmadım sabrediyorum bakalım spor yapamıyorum bende fazla
kesinlikle denemelisin cnm tam olarak 3. günüm giden kilom (ödemde vardır elbet) 2 kilo :)Ben karatayı denemedim hiç ama en mantıklısı o Aslında bırakma sakın cnm ☺
Ben ekmek şekeri kestim
6dan sonrada bişey yemiyorum sporda yapıyorum arada
4.günüm
Bi hafif hissediyorum inşallah olacak buşekilde
Çok iyi canım yaa :)kesinlikle denemelisin cnm tam olarak 3. günüm giden kilom (ödemde vardır elbet) 2 kilo :)
1haftadamı verdin canımInsallah ya bu sefer sabredicem insallah.suan 77.9 olmusum 700gramcik vermisim aff yaa
Bende aynı bu şekilde olmassa bende düşünüyorum karatayıKarataydan herkes memnun ama ben diyete bagli kalamayanlardanim daha cok beni gerer ve yasaklar cezbeder ya
Yoğundum bugün çok giremedim canımNerdesiniz kizlarr
Amin inşallah canım teşekür ederimHadi insallah hayirla olsun. Insallah hayirli bir evlat nasip eder rabbim. Yarin tam bir hafta olcak yarin sonucu yazarim ins zbugun bir bucuk saat eliptige bindim 150 mekik cejtm ins ise yarar
Canım çok sevindimBugun tartildim 77.3 olmusum 1300 vermisim cok sukur #esiylemutlu :) bugun tam yedinci gunum spora basladigim ve dun regl donemime girdim masallah spora devam ins