kilom=78 ==>hedef=66 <==3

Aynen canim beni mahveden o oldu iste sinir oldum. Yemegi alti bucuk gibi yiyoruz sonra aburcubur falan bisey yemiyorum halbuki salatalik yedim yumurtadan once oda bastirmadi acligimi :KK43: ulen ye gitsin dedim :) eliptigide henuz binmis degilim simdi bi yrm saat bincem insallah

kızlar benide aranıza alın bende bugün başladım diyete, düğünümden sonra çok kilo aldım 75 i gördüm nasıl gitcek bu kilolar,, karbonatlı su,pul biberli yoğurt vs nedir bunlar ya banada açıklayın
Canım hoşgeldin aramıza :)
İnşallah beraber vericez kiloları

Tabi gel canim.insallah sende istedgin kiloya kavusursun ama ben bugun biraz umutsuzlugami dustum ne gerginim oyuzden. Dun yrm saat binebildim eliptige ve gece onikiden sonra uc yumurta kirdim yedimcok sinir oldum inanin acayip acikmistim. Sonra tabi umutsuzluga dustum. Yarim kilo vermisim ama bilmiyorum ya canim sikkin biraz. Eliptige bincem bakalim birazdan
Canım bırakma sakın geceleri bende acıkıyordum başlarda kendimi buzdolabının önünde buluyordum tam kapağını açacakken vazgeçip dönüyordum bu defa yılmak yok diyordum içimden su içiyorum geceleri sende su içmeyeceksen yoğurt yiyebilirsin biraz
Şimdi alıştı mide sanırım açlık hissetmiyorum geceleri
Sabret biraz canım
Dünden beri hastayım bende ama diyeti bırakmadım sabrediyorum bakalım spor yapamıyorum bende fazla

Canım bırakma sakın geceleri bende acıkıyordum başlarda kendimi buzdolabının önünde buluyordum tam kapağını açacakken vazgeçip dönüyordum bu defa yılmak yok diyordum içimden su içiyorum geceleri sende su içmeyeceksen yoğurt yiyebilirsin biraz
Şimdi alıştı mide sanırım açlık hissetmiyorum geceleri
Sabret biraz canım
Dünden beri hastayım bende ama diyeti bırakmadım sabrediyorum bakalım spor yapamıyorum bende fazla
Insallah ya bu sefer sabredicem insallah.suan 77.9 olmusum 700gramcik vermisim aff yaa

Ben karatayı denemedim hiç ama en mantıklısı o Aslında bırakma sakın cnm ☺
Ben ekmek şekeri kestim
6dan sonrada bişey yemiyorum sporda yapıyorum arada
4.günüm
Bi hafif hissediyorum inşallah olacak buşekilde
kesinlikle denemelisin cnm tam olarak 3. günüm giden kilom (ödemde vardır elbet) 2 kilo :)

kesinlikle denemelisin cnm tam olarak 3. günüm giden kilom (ödemde vardır elbet) 2 kilo :)
Çok iyi canım yaa :)
Bi süre devam edeyim bakalım böyle olmadı Karatay yapıcam artık
1hafta oldu başlayalı hala tartılamadım ne kadar verdim hiç bilmiyorum
Baskül alıcam en kısa zamanda

Karataydan herkes memnun ama ben diyete bagli kalamayanlardanim daha cok beni gerer ve yasaklar cezbeder ya

Karataydan herkes memnun ama ben diyete bagli kalamayanlardanim daha cok beni gerer ve yasaklar cezbeder ya
Bende aynı bu şekilde olmassa bende düşünüyorum karatayı
tartım yok şu an ya ne kadar verdim bilmiyorum
Canım 77 yi görmüşsün bak buna sevinmelisin daha :))
Yılmak yok yola devam :KK5:

Esiylemutlu :KK200:. Altinci gunumdeyim 78.6 ile basladigim spor ve yemekten kisma maceram bugun ile 77.7 olmusum cok sukur. Dun aksam tek kelimeyle costum bir saat 40 dk eliptik bindim. Yarin tam bir hafta olcak ins heralde yarin tam bir kilo olur insallah artik

İnşallah canım yaa bende vermişimdir inşallah
Bebek düşünüyoruz kaç gündür belirtiler var adetim gecikti vardır belki diye sporda yapamıyorum netleşşin bi tam gaz devam spora :)

Hadi insallah hayirla olsun. Insallah hayirli bir evlat nasip eder rabbim. Yarin tam bir hafta olcak yarin sonucu yazarim ins zbugun bir bucuk saat eliptige bindim 150 mekik cejtm ins ise yarar

Hadi insallah hayirla olsun. Insallah hayirli bir evlat nasip eder rabbim. Yarin tam bir hafta olcak yarin sonucu yazarim ins zbugun bir bucuk saat eliptige bindim 150 mekik cejtm ins ise yarar
Amin inşallah canım teşekür ederim :KK200:
Süper gidiyorsun bu arada
Hem spor hem dikkat ediyosun inşallah hedefine ulaşıcaksın canım :KK16:

Bugun tartildim 77.3 olmusum 1300 vermisim cok sukur #esiylemutlu :) bugun tam yedinci gunum spora basladigim ve dun regl donemime girdim masallah spora devam ins

Bugun tartildim 77.3 olmusum 1300 vermisim cok sukur #esiylemutlu :) bugun tam yedinci gunum spora basladigim ve dun regl donemime girdim masallah spora devam ins
Canım çok sevindim :KK5:
bozma sakın bu defa pes etmek yok artik kurtulalım artık şu kilolardan
Mekik fazla çekme bence regl döneminde canım sen bilirsin yinede :KK16:
Bende ekmek sadece kahvaltıda yiyorum şeker yok onun dışında az yiyorum bol su içiyorum Hoppa

Bugun 76.6 geldim canim cook sukur iki kilo vermisim afedersin ama hayvan gibi spor yapiyorm. Gerci giden odemdir tahminimce ama olsun baya motive ediyor. Dun bu arada bir tabak dolusu manti iki bardak kola ictim ustunede cikolatali gofret yedim cok mutluyumm :KK16::KK53::KK53::KK53::KK53::KK67:

X