Kilolarınızı yazarak rahatlayın

• Konu Sahibi paradise
arkadaşlar ben 87 kiloydum 2 ay önce.48bedendim düşünün felaketi.boyum 172.şimdi 77kiloyum.nasıl verdiğimse çok basit.herkes deneyebilir.sabah kahvaltı yerine 2 ceviz içi,bi nescafe 3ü1arada. sadeler sivilce yapıyor çünkü.karaciğeri yoruyor filan.sert olduğu için tavsiye edilmiyor.eskiden gece yatmadan önce de çok yerdim ben.artık akşam da yemiyorum bişi.acıkınca nescafe içiyorum.günde 3 kere de haşlanmış ya da fırında pişirilmiş patates yiyorum sade.bu dediğim şekilde 3 günde 3 kilo veriliyor.4üncü günler herşeyden az az yeniyor.sonraki 3 gün yine aynı.hep üç günde bir mola veriyorsunuz yani.haftada 4-5 kilo gidiyor.

günde 3 öğün 2şer orta boy haşlanmış ya da fırında pişmiş patates.kızartma değil haa aman :).
yanında hiçbir şey yememek gerekiyor dietin usulü bu.
sınırsız çay, kahve ve soda.
sabah 5 damla keten yağı içiyorsun.
2tanede ceviz içi.
akşam 8den sonra asla bişi yeme.özellikle de mayalı(yoğurt gibi) gıdaları...
patatesden sonra pirinç lapasını uygulayabilirsin diğerhafta mesela.
3 öğün.her öğün için bi çay bardağı pirinç lapası.
süper tok tutuyor.başka bişi yemediğin takdirde bağırsakları da çalıştırıyor.
çok da besin değeri yüksek.
umarım işinize yarar

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi paradise
boyum 160 kilom 2 ay önce 77 idi şuan 73 60 olsam süper olacak

• Konu Sahibi paradise
kızlar uzun zamndır sizleri takip ediorum bende yazayımda kilolarımı rahatlayayım dedim 60 kilo 1.67 boy şişkoyum ben yaaa

• Konu Sahibi paradise
boyum 1.70, yasim 29, alti ayda 15 kilo verdim, istahim cok, o nedenle yavas yavas iste yok lahana diyetiydi yok fitness'ti filan. 62 kiloyum ve hala cok siskoyum, bi yastan sonra insan su üst bacaklarla karni kolay kolay yok edemiyor. hala ugrasiyorum. hedefim 60'ti ama yok yetmez, 57 filan iyi olacak sanirim ancak. sinir oluyorum ya, ne istah varmis bende kardesim...

Osmanlilar gibi bir duraklama dönemine girdim galiba:) su siralar tofu denen halti yiyorum, azicik yagda kavurup üstüne soya sosu, baya bi doyurucu oluyor, bir de yogurda yulaf kepegi katiyorum, ara ögün olarak. bunlarin disinda bi cikolata günahim var (napim dayanamiyorum), haftada 3 kez spor salonuna gidiyorum, fitness yapiyorum, öyle kendimi de cok üzmeden, 1'er saat. clarins'in lift fermete sikilastirici kremini de aldim, bi yandan sarkmalari önlemek icin (faydasini görüyorum, tavsiye ederim). Daha ne yapayim yahu, icim disim yesil cay oldu zaten, icindeki kafein panik atagimi da tetikliyor. kadin olmak ne zor ya. erkeklere sinir oluyorum. kas oranlari fazla, adet olmuyolar, yok ödemdi sislikti sarkmaydi bilmemneydi yok onlarda. bi de bu kadar caba onlar icin (yani genellikle). ne zor bi hayat, ne adaletsiz dünya.

Neyse, ben kilo vermek icin yaptiklarimi yazdim, bunlarin gercekten faydasini gördüm. Hadi bakalim hayal gözlü, benim 170 cm boyum icin hedefledigim kilo 57 (wallahi 62 kilo cok sisko görünüyor, göbek ve basenler yüzünden). Haftalik gelismeleri buraya yazarsak birbirimize destek oluruz di mi? Ben simdiden motive falan oldum yaanee:))

Haydi bakalim! Senin hedefin 15, benimki 5. haftaya persembe gelismeleri yazalim. Gaz, gazzzz!:))

düzenli olarak spor salonuna gittim, body workout ve step kurslarina katildim, firsat buldukca yürüdüm, ayrica kendim de kardiovasküler training yaptim, yediklerime de dikkat filan edemedim cok. hala 62 kilo olmama ragmen vücudum bicimlenmeye basladi, kalcalarim toparlandi ve basenlerim inceldi. belki de forma girip toparlanma dönemindeyimdir, yani son kalan kilolar yavas yavas gidecek, ondan kilo veremiyorum sanirim. artik lahana corbasi diyeti de yapmiyorum (biktim yav, ben de insanim).

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi paradise
ben de 168 boyunda 75 kg dum.5 gundur hamurişini kestim yediklerime dikkat etmeye basladım.
Dogumdan sonra kapanmayan pantalon 1 haftadır oluyor artık bana..
Spor falanda yapmıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum.
2 kg verdim sanırım..

• Konu Sahibi paradise
merhaba şekerler ben 14 yaşında falanken 10 verdim geçen sene 76kg da 60 kg düştüm . boyum :160 kg göstermesemde piskolojik olarak hamilelik harici hayatımın her dönümü dietle geçti 2 defa başardım ve son 8 kg kaldı şimdi 58 kg yum hedefim 50 olmak bunuda başarırsam ne mutlu bana azmin elinden bişi kurtulmuyo bunu anladım..:)

• Konu Sahibi paradise
:1closedeyes:Hayatımda ilk defa sıkı diyete girdim hem hormon bozuklugum hemde şeker hastalıgım nedeniyle karar verdim zayıflamaya mart 19 da başladım kararlı olarak 85 kiloydum boyum1,65 şuan 77 kiloyum ve bir ay hiç spor yapamadım diyet yaptım bitki çayı içtim çünkü ameliyat oldum şükürkü kilo almadım ameliyattan sonra ve hala diyete devam ediyorum hedefim 70 in altına inmek ilk önce sonra boyumla aynı olmak yeticek diye düşünüyorum öyle 55 lere falan inmeye niyetim yok :1closedeyes:ben sağlık için zayıflamaktan yanayım görünümde önemli ama 50 kilo olupta 48 e incem diyenlere hayret ediyoruma.s.

• Konu Sahibi paradise
boyum 170 kilom 50 ama çıtır gibi zayıııffff görünmüyorum arkadaşlar yuvarlak hatlarım var.

• Konu Sahibi paradise
Boyum 1.63 şu an ki kilom 59 evlendikten sonra 10 kilo aldım bir haftadır diyetteyim ve bisiklete biniyorum ve mekik çekiyorum 2 kilo verdim . Hedefim 52 ama düşebildiğim kadar düşmem lazım hamile kalana kadar , sonrası malum herkesin başında var .

• Konu Sahibi paradise
bende 65 kıloyum boyumda 1,63
üstelık yaşımda daha 20
15 kılo vermek istıyorum hergün yarın dıyete başlıyorum diyorum ama........
offf nasıl erıtcem ben bu popomu yaaaaaaaaaaaa

• Konu Sahibi paradise
1.60 boyundayım 40 kiloyum 10 kilo almam lazım oyy oyy

• Konu Sahibi paradise
bende 104 kiloyum 3 kilo verdim 1 haftada ama bunda sonra durur die çok korkuyorumÇok üzgünüm çoook

• Konu Sahibi paradise
96 kiloydum ve şuan 83,84 geliyorum..yaklaşık 2 haftadr durdu kilo vermem..moralim çok bozuk

• Konu Sahibi paradise
boyum 1,58 70 kilo 15 kilo vermem ama gitmiyoooor kafama taktıkça kilo alıyorum

• Konu Sahibi paradise
Geçen kış 2 ayda yaklaşık 8 kilo verdim
Ama çok sağlıksız bi rejimdi
Hiçbişey yememeyi tercih ediyordum
Aslında aklıma yemek gelmiyordu bile
Ama sağlıksız olduğu için kış geldi gene aynı kilolar geri döndü
Şimdi hedefim 2 ayda 10 kilo :

Yazın 48 kiloydum
Şimdi ise 56 (

• Konu Sahibi paradise
diyet+egzersiz 1 ayda 5 kilo:)verdim

• Konu Sahibi paradise
64 kiloyum..
ama boyum 178 :)
7 kilo fln vermek istiyorum...

• Konu Sahibi paradise
89.5 oLarak başLadım iLk önce akşam yemeğini keserek 4 kiLo verdim şu an diyetteyim 4.gün 2 kiLo vermişim 83.1 im sositososito Az kaLdı 7'Li sayıLara :Saruboceq:

• Konu Sahibi paradise
83 kiloydum (160 cm boy) 10 haftada 12,5 kilo verdim.

esnek bir diyet ve tarifini bir dahiliye uzmanından aldığım metabolizma çayı içerek başardım bunu. malesef çok yoğun çalıştığımdan spor yapamadım. zaten spor yaparak da kilo vermek istemiyordum. çünkü daha önce sürekli spor yaparak verdiğim kiloları fazlasıyla aldım. sporu bırakmak zorunda kalınca herşeye eskiye dönebiliyor malesef. bu sefer sadece hayatıma hareket katmaya çalıştım. asansör kullanmayarak, arabayı uzağa park ederek vs. sürekli uygulayabaileceğim şeyler yapıyorum yani... daha 15 kilo var verilecek umarım başarırırm...

• Konu Sahibi paradise

çayın içeriği nedir canım bilgi verebilirmisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…