boyum 1.70, yasim 29, alti ayda 15 kilo verdim, istahim cok, o nedenle yavas yavas iste yok lahana diyetiydi yok fitness'ti filan. 62 kiloyum ve hala cok siskoyum, bi yastan sonra insan su üst bacaklarla karni kolay kolay yok edemiyor. hala ugrasiyorum. hedefim 60'ti ama yok yetmez, 57 filan iyi olacak sanirim ancak. sinir oluyorum ya, ne istah varmis bende kardesim...
Osmanlilar gibi bir duraklama dönemine girdim galiba:) su siralar tofu denen halti yiyorum, azicik yagda kavurup üstüne soya sosu, baya bi doyurucu oluyor, bir de yogurda yulaf kepegi katiyorum, ara ögün olarak. bunlarin disinda bi cikolata günahim var (napim dayanamiyorum), haftada 3 kez spor salonuna gidiyorum, fitness yapiyorum, öyle kendimi de cok üzmeden, 1'er saat. clarins'in lift fermete sikilastirici kremini de aldim, bi yandan sarkmalari önlemek icin (faydasini görüyorum, tavsiye ederim). Daha ne yapayim yahu, icim disim yesil cay oldu zaten, icindeki kafein panik atagimi da tetikliyor. kadin olmak ne zor ya. erkeklere sinir oluyorum. kas oranlari fazla, adet olmuyolar, yok ödemdi sislikti sarkmaydi bilmemneydi yok onlarda. bi de bu kadar caba onlar icin (yani genellikle). ne zor bi hayat, ne adaletsiz dünya.
Neyse, ben kilo vermek icin yaptiklarimi yazdim, bunlarin gercekten faydasini gördüm. Hadi bakalim hayal gözlü, benim 170 cm boyum icin hedefledigim kilo 57 (wallahi 62 kilo cok sisko görünüyor, göbek ve basenler yüzünden). Haftalik gelismeleri buraya yazarsak birbirimize destek oluruz di mi? Ben simdiden motive falan oldum yaanee:))
Haydi bakalim! Senin hedefin 15, benimki 5. haftaya persembe gelismeleri yazalim. Gaz, gazzzz!:))
düzenli olarak spor salonuna gittim, body workout ve step kurslarina katildim, firsat buldukca yürüdüm, ayrica kendim de kardiovasküler training yaptim, yediklerime de dikkat filan edemedim cok. hala 62 kilo olmama ragmen vücudum bicimlenmeye basladi, kalcalarim toparlandi ve basenlerim inceldi. belki de forma girip toparlanma dönemindeyimdir, yani son kalan kilolar yavas yavas gidecek, ondan kilo veremiyorum sanirim. artik lahana corbasi diyeti de yapmiyorum (biktim yav, ben de insanim).