Kilolarınızı yazarak rahatlayın

yaklaşık 2 hafta önce 88 dim dün sabah tartıldım 84 üm yani 4 kilom gitti yağmı su kaybı mı bilmiyorum

59 kiloyum
hedefim 53
ptsi başladım diyete
haftasonu tartılıcam
en çok da kek yiyememek koyuyor çünkü ben kek çok severim.çikolata sevmem ama kek severim:çok üzgünüm:

selam arkadaşlar bende geçen yıl diyet ve sporla 12 kilo vermiştim hatta 42 ye düştüğüm için 45e çıkmıştım bilerek. ama şimdi 54 olmuşum :KK43: kış bana yaramadı.. Ama azimliyim yine vericem ve bu kez almıcam :)

Is arkadasim bana bir corba tarifi verdi. hafta sonu onunla baslayacagim diyete. duymussunuzdur belki : Lahana corbasi.

2 gün boyunca sadece bu corbadan yenecek ve o 2 günden sonra yediklerine dikat edilecek.
insanin cani hic tatli seyler cekmiyormus.

Benim arkadas gecen cumartesi basladi ve simdiye kadar 3 kilo vermis.

corbanin tarifini isteyenlere :::: yarim kilo lahana , 5 kervizin yesil sapi , 1 kirmizi ve 1 sari dolmalik biber , 2 rezene ( sevmeyenler varsa rezenenin yerine daha cok lahana koyabilirmis), 2 dis sarimsak, 2 yemek kasigi zeytin yagi, 1 bucuk litre su, 1 knorr bulyon, 1 demet feslegen , tuz karabiber, kimyon

bütün malzemeleri kücük kücük dograyip, zeytin yagini tencerede kizdirin bütün malzemeleri icine atip karistirin. En son olarak 1 bucuk litre su ile knorr bulyonu ekleyin ve 30 dakika pisirin.
Haaaa unutmadan pismesine yakin feslegen yapraklarini dograyip ekleyin. istege göre tuz, karabiber kimyon.

cok uzun oldu ama insallah anlatabilmisimdir.jeyyar

hepinizi öpüyorumŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
senay78 canım unutmuşum sölemeyi sabah,bu çorba adet düzensizliği yapıyor bilgin olsun...

58 kiloydum , hamile kaldigimda 80 kilo ya kadar ciktim...:çok üzgünüm:
dogumdan sonra hemen 68 kiloya dustum
suan 62 kilodayim buda bebisimi emzirdigimden kaynaklaniyor:eek:,simdi spora basladim hedefim 56 kilo bakalim basarabilecekmiyim tatile cikmadan

benim kilam fazla değil 52 .. sizlere tavsiyem bol bol su için... ben günde 3 litreye yakın su içiyorum kızlarrr...çok iyi geliyorr.

benim kilam fazla değil 52 .. sizlere tavsiyem bol bol su için... ben günde 3 litreye yakın su içiyorum kızlarrr...çok iyi geliyorr.

bnde 1 57 boyunda bazen 49 bazen 50 kg yum :KK43: sanki 2 3 kilom var ya ama veremyorum onlarııııııı :çok üzgünüm: hemen yüzümden gdyo iğreçççççççççç oluyorum

selamlar,
bu klübe yeni üye oldum üye olmamın bir çok sebebi var başta saçma sapan ürünlerin hepsinden kullanmış olmam ve sonuç alamamış olmam..ve şu andaki durumumu sizlerle paylaşmak istemem..
28 yaşıma kadar 52 kilolarda seyrederken sporu bırakmamla 1 sene içinde 14 kilo aldım ve yaiım 33 ve bu zamana kadar da maksimum 69 kiloya çıkarak(2,5 hafta önce 69 kilo idim)devam etti.
zayıflama bantları,herbalife vs..kullandım..ama akşam yemelerini kesemediğim için bir türlü veremiyordum..iş beyinde bitiyor arkadaşlar..bu kesin..en son çare bu hoodia dan alayım dedim..diyetiseyene gittim..alma veya al demedi..herşey beyince dedi..ve bana öyle diyet rejim vermedi sadece hayatımda pazar günleri haricinde kahvaltı alışkanlığımın olmamasına şaşırdı ve kilo alma sebebin budur dedi.tabii sadece bunla kalmayacağını biliyordum..biraz araştırmalar yaptım lifli besinler vs..eski kiloma sahip olamaycağım bir gerçek zaten çok da istemiyoırum ama sanırım 58 kilo benim için ideal..ve inanın bu 3. haftam..ve 2 haftada 3 kilo attım..hem de hiç aç kalmadan..hoodia yı arada kullanıyorum kullanmıyorum bence tamamen psikolojil..almayı unuttuğum zanada yediklerime dikkat ettiğim zaman kilo veriyorum..sizlere önerim şudur(yaptığım)
sabah uyanır uyanmaz (yatağınızın yanında kavanozda bulundurun)3 adet kuru kayısı ve 1 büyük bardak ılık su..
masa başında çalıştığım için işe gelirken çok az peynir(inanın tam yağlı ezine yiyorum)ve yanında 3 adet mavi yeşil bisküvilerden ve sınırsız açık çay
saat onbuçuk gibi ya 1 elma ya da ne bulursam kalorsi düşük lifli(kayısı,çilek,yada diyet bisküvi)
yarımda yemeğe iniyorum çorba,yağsız salata ve sebze yemeği yiyorum(ekmek yok)1 kaşık da pilav ya da makarna

akşam 16 00 gibi çay ve bisküvi ya da mavi yeşil sıkıştırılmış patlamış mısır..bu arada işte arta kalan sebze yemeği olursa bir kapta eve götürüyorum ve akşam 7 den çönce mutlaka ekmeksiz yiyorum,15 günde midem küçüldü ve 12 yi geçirmeden uyuyorum uyumadan öçnce karnım guruldarsa da meyva ya da yoğurt atıyorum ağzıma inanın ilk 1 hafta zorluk çekiliyor belki ama şimdi acıkmıyorum enteresan..ve 2 haftada 3 kilo attım açıkçası her gün de tartılıyorum öyle haftada bir değil,inanın bu bir rejim değil bir yaşam şekli,istediğim kiloya ulaşınca da 15 günde bir alkolümü de alıcam haftada sadece 1 öğün istediğimi de yiyeceğim
inanın her şey beyinde.bu arada tabii 2 litre sadece su ve yanında günde 2 kere yeşil çay içiyorum..
hepinizie kolay gelsin

selam
kadın olupta kilo sorunu olmayan insan varmı?bende kilolarımla savaşıyorum ağır ilerliyor ama ben kazanıyorum.yeme alışkanlığını değiştirdim sayılır arada kaça biliyor.eskiden çok üzülüyordum, ama kaçırdım mı pişmanlık duymuyorum;ertesi gün daha katı diyet uyguluyorum.en büyük sorunum diyet listelerine harfiyen uyamıyorum.uysam daha hızlı kilo verirdim.boyum:170 5 kilom kaldı aslında 62 gördüğümde 60 a inmeyide istiyorum.sağlığım elverirse görürüm
herkese bol kilo vermeli günler

Benim annem 110 kilodan 60 kiloya düşmeyeci becerdi ben 10 kilo veremdim gitti. Bu arada bende 63 kiloyum.

Son düzenleme:
ayy ewet ya nasıl verdı annen..kızlar bu arada bugun ıtıbarıyle 62.3 ü gordum.çok şükür inşallah devamıda gelır.rabbım hepımıze kolaylık versın arkadaslar

bendeee 86 doğum yaptım.doğumdan sonra hiç bişi yapmadan 74 e düştüm,orda kaldım.
sonra kendimce bişiler yaptım ee çocukta büyüdü peşine koştur falan çook hareketli bi çocuk sağolsun birazda oğlumun emeği çok 65 e düşmemde.bu arada 5 i bir yerdeye başladım.hedefim 60

ben geçen yaz diyetisyene gittim sadece saglıklı beslenerek 2 ayda 10 kilo verdim.ve verdigim 10 kilonun hepsini yağdan verdim.kesinlikle su veya kas kaybı olmadı vucudumda ... bende nasıl verdigimi anlayamadım çünkü sürekli yiyordum birşeyler(tabi meyve-sebze tarzı şeylerdi). sonra kışın dikkat etmediğim için 5 kilosunu geri aldım . şu anda onu verebilmek için çırpınıyorum :KK43:

58.600 kiloyum boyumda 1.61 normalmiyim kızlar ama 54 olamk istiyorum:-):-)8:KK43::KK43::

Gecen hafta doktora gitmistim dogum kontrol haplarina baslamak icin doktor tabi kilomu sordu bende senelerdir tartinmiyorum... neyse bindim tartiya bana demezmi 78 kilosun azim acik kaldi. Dikkat etmem gerekiyormus illersi icin ... ve bende rejime basladim bakalim... paazartesi ola hayir olaa :KK66: annemde inanmiyor okadar kilomun olduguna ..ay delircem.

ayshe canım yanılmıyorsam 2 kilo vermişsin kutlarım darısı başıma banada yardım etseniz.... nolur çok çaresizim:1no2:

cnm az az ve sık sık yemeye basladım 3 saatte bı yemek yıyorum.ama bı yemek bı meyve bı yemek bı meyve.aralarda yeşil çay..ama 3 gundur annemdeydım eve bugun bı geldım 63 olmuşum tekrar..cok moralım bozuldu yani

kizlar benimde boyum 1.70 kilom 60 ama rahatlamadim kilomu yazinca bensenağlama dur bide soyle yazayim 53 ayyy cok rahatladim simdi ne guzelmis 5 li rakamlar yazmak....a.s

X