Kilolarınızı yazarak rahatlayın

P

paradise

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi paradise
arkadaşlar herkes verdiği kiloları neyle nasıl verdiğini yazabilirmi ürün sınırlaması olmadan kısa cümller halinde ör:egzersiz 1 haftada 2 kilo:teytey:

• Konu Sahibi paradise
sadece sağlıklı beslenerek 3 ayda 14 kilo

• Konu Sahibi paradise
1.5 ayda 5.5 kilo

biraz rejim biraz spor, az oldu belki ama öz oldu a.s

mutluyum

• Konu Sahibi paradise
sağlıklı beslenme + egzersiz 3 ayda 5 kilo benim kilo kaybımı neredeyse kuyumcu terazisiyle ölçeceğim ama olsun buna da şükür

• Konu Sahibi paradise
ben de doğumdan sonra vere vere anca 65 olabildim ama yılmıyorum tabii 2.hamileliğe kadar 58 falan olma niyetindeyim!

• Konu Sahibi paradise
:teytey::teytey::teytey:glukofenle haftada 4 kilo verdim bide bol su içtim

• Konu Sahibi paradise
bir zamanlar 48 kilo olan ben bugün tartıldım tam tamına 54.6 kiloyum neden böyle şiştim ben yaaaa kilolu durmuyorum kesinlikle ama hayatımda 50 kilonun üstüne çıkmamıştım ben

• Konu Sahibi paradise
bende zorda olsa 1 ayda 4 kg verdim düzenli beslenme ile

• Konu Sahibi paradise
diyeti ilk kez yaptığımda 6 ayda 18 kilo vermiştim
yürüyüş sağlıklı beslenme evde aktiflik
bıraknca yavaş yavaş geri aldım fazlasıyla senağlama

şimdi biliyorumki diyet yapmak ince bir vücuda sahip olmak için yeterli değil ...asıl önemli olan şey ömür boyu yeme alışkanlıklarını sağlıklı beslenme üzerine kurarak kararlı adımlarla ilerlemek.... bu da aşırı sabır isteyen bir iş ama belirli bir süre sonra insan alışıyor ...
arasıra şok diyetler uyguluyorum ama kısa süreli ....kilo vermem durduğu zamanlarda özellikle

şimdi de 10 kiloyu verdim kasım sonunda başlamıştım kaplumbağa hızıyla devam ediyorum bakalım nereye kadar.....tatlicadiarzu

• Konu Sahibi paradise
63,500 ile basladim. saglikli beslenme ve spor ile 2 ayda 58,200 kiloya düstüm daha vermem gereken 3,200 kilo var

• Konu Sahibi paradise
heyoooo heyoooo

4 günde 600 gr vermişiimmm hihihohiihooo :)

gidioolar gram gram

• Konu Sahibi paradise
71 kiloyla 2 ay once baslamıştımm ama 1 sene oncesi 86dan 66 ya düşmüştümmm:1shok: daha sonra aldım bi kaç kilo yani 71 oldum şu 2 aylık dönemde 9-10 kilo verdim:icecream: şu an 61kiloyum son 3 haftadada 3.5 kilo verdim boyum 164 kaldı 5 kilomm işallah onuda verip kurtulucamm bu kilolardan 38 beden olarakk yeniden doğmuş olcamm :sm_cool:
artık iş spora kaldıı işallah kurtulucasss hep beraber bu kilolardannna.s.

• Konu Sahibi paradise
bayadır tartılmadım ama bugün bi şişkin hissediyorum kendimi regl yaklaşıo ondanda olabilir ama 55im şuan sanırım 5 kg daha vermek istiyorum normalde 52 olmam lazım ama ben nedense 50 olmaya takmış durumdayım
küsüratı yok 50 olucek:)

• Konu Sahibi paradise
Kızlar ben 5 günde 3 kilo verdim. Detoks programı uyguladım. Şimdi yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum 69 kilodan 66 ya inmişim sevindim. Rejim yapan kızlar devammmmmmmmmm

• Konu Sahibi paradise
ya ne biliyim sabah açken tartıldım 54 akşam tartıldım 55 dedim ben gene kendimi kandırmış olmıyım 55 yazayım

• Konu Sahibi paradise
65 kiloydum ama büyük bir irade ile şimdi 58 kg. oldum. Hamilelik bana hiç yaramadı. Sardı bu kiloları başıma.......

• Konu Sahibi paradise
ben de 56 kiloyum ama basen ve göbek kaldı doğumdan sonra yaa
51 kiloydum hamile kalmadan önce
bitki çayları içiyorum karışım bakalım ne olacak
egzersize vakit yok
malesef

• Konu Sahibi paradise
Menuniyetle yazarım son zamanlarda yazmaktan bir zevk alır oldum.
xxx
114
113
108.5
106.5
102.5
İnşallah haftaya 100 altına düşerim bu 100 lerden bıktım radyo frekansı gibi

• Konu Sahibi paradise
hihahuhooohaa :)

66 oldum kiee :)

salı'dan cuma'ya 900 gr daha gittiiiii kiee

yupiiuuuuuuuuuuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…