arkadaşlar herkes verdiği kiloları neyle nasıl verdiğini yazabilirmi ürün sınırlaması olmadan kısa cümller halinde ör:egzersiz 1 haftada 2 kilo:teytey:
bir zamanlar 48 kilo olan ben bugün tartıldım tam tamına 54.6 kiloyum neden böyle şiştim ben yaaaa kilolu durmuyorum kesinlikle ama hayatımda 50 kilonun üstüne çıkmamıştım ben
diyeti ilk kez yaptığımda 6 ayda 18 kilo vermiştim
yürüyüş sağlıklı beslenme evde aktiflik
bıraknca yavaş yavaş geri aldım fazlasıyla senağlama
şimdi biliyorumki diyet yapmak ince bir vücuda sahip olmak için yeterli değil ...asıl önemli olan şey ömür boyu yeme alışkanlıklarını sağlıklı beslenme üzerine kurarak kararlı adımlarla ilerlemek.... bu da aşırı sabır isteyen bir iş ama belirli bir süre sonra insan alışıyor ...
arasıra şok diyetler uyguluyorum ama kısa süreli ....kilo vermem durduğu zamanlarda özellikle
şimdi de 10 kiloyu verdim kasım sonunda başlamıştım kaplumbağa hızıyla devam ediyorum bakalım nereye kadar.....tatlicadiarzu
71 kiloyla 2 ay once baslamıştımm ama 1 sene oncesi 86dan 66 ya düşmüştümmm:1shok: daha sonra aldım bi kaç kilo yani 71 oldum şu 2 aylık dönemde 9-10 kilo verdim:icecream: şu an 61kiloyum son 3 haftadada 3.5 kilo verdim boyum 164 kaldı 5 kilomm işallah onuda verip kurtulucamm bu kilolardan 38 beden olarakk yeniden doğmuş olcamm :sm_cool:
artık iş spora kaldıı işallah kurtulucasss hep beraber bu kilolardannna.s.
bayadır tartılmadım ama bugün bi şişkin hissediyorum kendimi regl yaklaşıo ondanda olabilir ama 55im şuan sanırım 5 kg daha vermek istiyorum normalde 52 olmam lazım ama ben nedense 50 olmaya takmış durumdayım
küsüratı yok 50 olucek:)
Kızlar ben 5 günde 3 kilo verdim. Detoks programı uyguladım. Şimdi yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum 69 kilodan 66 ya inmişim sevindim. Rejim yapan kızlar devammmmmmmmmm
ben de 56 kiloyum ama basen ve göbek kaldı doğumdan sonra yaa
51 kiloydum hamile kalmadan önce
bitki çayları içiyorum karışım bakalım ne olacak
egzersize vakit yok
malesef
Menuniyetle yazarım son zamanlarda yazmaktan bir zevk alır oldum.
xxx
114
113
108.5
106.5
102.5
İnşallah haftaya 100 altına düşerim bu 100 lerden bıktım radyo frekansı gibi