slm kızlar bende yazayım bakalım ne kadar rahatlarım bilmem gerçi benim rahatlamam için 11 kilo daha vermem lazım ama neyse yazayım bende
yaşım 23
boyum 1,71
kilom :2,5 ay önce 108,5 idi
şimdiki kilom:91
yani 2,5 ayda 17,5 kilo verdim.vermem gereken 11 kilo daha var ilk kendime koyduğum
klasik olacak ama yediklerime dikkat ettim (ama ciddi anlamda dikkat ettim ben laf olsun diye değil) sabahları düzenli kahvaltımı yaptım,salatalık domatese bile sınır koydum,günde 6 öğün yemeye dikkat ediyorum en az 5 öğün yiyorum ama az yiyorum,
çikolata,cips,tatlı,kola,çikolatalı pastalar vs. yok hayatımda çıkardım onları,bitki çayı hazırlıyorum kendime katıp karıştırıyorum onu içiyorum,su içmeye özen gösteriyorum
en önemlisi kilo gitmeyecem diye inatlaşınca (yani duraklama döneminde) dişimi daha sıkmaya çalışıyorum.
akşamları en az 45 dk pilates vs. spor yapıyorum
kendime sınır belirliyorum mesela .... tarihe kadar 5 kilo verirsem dondurma yiyeceğim diyorum ve başarıyorum şükür.
benimde durdu bu ara kilo gitmiyor regl dönemim ve şiştiğimi hissediyorum sinirim bozuluyor Çok üzgünüm çoook ama inşallah geleceğim üstesinden,sormak istediğiniz birşey olursa burdayım kızlar seve seve cevaplarım benim aklıma gelenler bunlar şimdi,sevgiler umarım kıymık gibi oluruz hepimiz yerimseniben...