Kilolarınızı yazarak rahatlayın

• Konu Sahibi paradise
diyet spor spor spor 65 kilodan 49 kiloyageldim 16 kg verdim bir yılda

• Konu Sahibi paradise
kizlar benimde boyum 1.70 bende 54 kilo olmak istiyorum su anda 62 kiloyum aslinda ideal kilom 58 ama olsun ben 54 olmak incecik gorunmek istiyorum

• Konu Sahibi paradise
ben 18.6 yaşındayım...bu yaşta 82 kiloyu gördüm hatta yemek yediğimde 83 oluyordu klava: sonra martın ortasında diyete başladım.Bugin sabah 60.8 çıktımm hedefim 55 olmak umarım olurum ama artık dayanacak gücüm kalmadı gibi bu diyetler beni çok yordu senağlama :çok üzgünüm: arkadaşlar lütfen yılmayın yaaa bakın dışarda bir sürü fıstık gibi kız var onlara bakın ve yemek yemeyi unutun...umarım herkes zayıflar ve çok güzell olur.zayıflamamın bir nedeni de sevgilimdi..beni sevgilim en son 82 kiloyken gördü uzakta o 2 hafta sonra gelecek ve şok olacak inşallahhh yeni halimi görünce herkese başarılarrr... EGZERSİZZZ VE DİYETTTT

• Konu Sahibi paradise
bende 33 kilo verdim ilk 6 kiloyu kendi çabamla verdim yetersiz olduğunu anlayınca diyetisyene gittim 27 kiloyu da 7 aydaverdim daha devam edicem 1,5 yıl daha verilcek çok kilo var
diyetin yanında yürüyüş yapıyorum fırsat buldukça stepper var evde onunla çalışıyorum ve ip atlıyorum bu sabah itibariyle 8 dk egzersizlerine başlıyorum inşallah hedefime ulaşıcam

• Konu Sahibi paradise
Bende akşam yemeğini keserek, ekmek ve abur cubur yemeyerek ve haftada en az 3 gün spor yaparak 2 haftada 3 kilo verdim (ama 1 kilosu şişkinliktir eminim). Amacım 55 olmak ve bu yolda emin adımlarla ilerliyorum :))

• Konu Sahibi paradise
benmde boyum 1.68 kilom 64 tü.ama azim ettim geçen hafta ve 10 günde 4 kilo vermeyi başardım.. 60 kiloyum şuan..şimdi biraz fazlalaştırdım yemek yemeyi..çünkü hep bole sıkı diyet yapınca vücut alışıyor ve kilo degişmiyor..inşallah 1 ay sonra hedefim olan 55 kiloya ulaşırım

• Konu Sahibi paradise
1 haftadır bol su içiyorum yediklerime de çok dikkat ediyorum.. Ve Spor yapıyorum. 1 kilo vermişim ama asıl cm le ölçerek yapıyorum.. hem bel hem gögüs hem basen 2cm incelmişş:dance:

• Konu Sahibi paradise
2.5 ayda 11 kilo verdim.sağlıklı beslenme-yürüyüş-yeşil çay :))))))))

• Konu Sahibi paradise
bende 76 kiloyum 87 kilodan 2 ay içinde düştüm bu kiloya boyum 1.73 63 kilo olmak istiyorum :S

Sabahları ince dilim siyah ekmek biraz peynir ve yeşillik 2 kuru kayısı + günde minimum 1 litre su daha fazla içmek daha iyi aslında günde 4-5 bardak yeşil çay. spiruliana kullanıyorum ama pek etkisini görmedim metabolizma hızlandırma dışında o bile benim için çok iyi..
Günde 1 saat yürüyüş ve egzersiz
öğle yemeği çok az yağlı ufak posiyon sebze yemeği ekmeksiz
arada bazen peynir sür yoğurt ve meyve ben böyle verdim.. şimdi spora biraz daha fazla abanıcam verilecek daha 13 kilom var ayrıca cumartesi dietisyene gitmeyi planlıyorum şu ara kilom takıldı 76 da ah bi 70 i görsem okadar mutlu olucamki anlatamam. birde 5i biyerde zayıflama çayından içmiştim bi ara onun baya ödem söktürücü etkisi var ilk gün çok fazla su attım sonra daha fazla etkisini göremediğim için bıraktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi paradise
ben 54 kilodan 52 ye düştüm on gün falan oldu sanırım az veriom ama bölesi daha iyiymiş yavaş verdiğin kilo hemen alınmaz diolar

• Konu Sahibi paradise
13 martta basladım 77.8 dım sımdı 70 kıloyum hedefım 65 ınsallah olucam hazırana kadar zamanım var :teytey:

• Konu Sahibi paradise
ilk hafta 7 günde 7 kilo diyeti ve 4,5 kilo
3 hafta 6 haftada 9 kilo diyeti ve 4,5 kilo
şimdi 2saat yürüyüş kalori hesabı az az veriyorum

• Konu Sahibi paradise
1 nisanda başladım , 1mayısta tartıldım . 5 kilo vrmişimm.. umarım düğünüme kadarböyle düzenli veririm de gelinlikle deniz anası gibi durmam

• Konu Sahibi paradise
3 hafta önce 74 tüm, şimdi 67 yim hedefim ise 58 57 falan ama kilo vermem yavaşladı azıcık.

• Konu Sahibi paradise
merhablar ben 21 yasındayım
boyum 167
4 yıl oncesıne kadar 68 kıloydum ve gerckten sısman durmuyordum hatta sımdı oh o eskı gunler dıyorum pco hastasıyım 68 kılodan 90 a cıktım bır yıl ıcınde
zamanla vucut 10 kıloyu attı
ama benımde bırseyler yapmam gerekıyordu
7 nısanda basladım SAGLIKLI BESLENMEYE basladıgımda 80 dım sımdı 76
hedefım 57-58 ınsallah hepımız hedeflerımıze ulasırız
hergun mutlaka 1 bucuk saat yuruyorum ve yurumeyı artık coooooook sevıyorum

• Konu Sahibi paradise
verdigimi degilde aldıgım kilo ları yazabilirim 61 dim bu kış boyu 64 oldum nasılkilo verecegım kara kara onu düşünüyorum ıkı haftadıy spora basladım inş. verecegim bakalım ne olacak

• Konu Sahibi paradise
bende 21 ayda 0 kılo verdım.yanlış okumuyosunuz.21 aydır dıyet yapıyorum ve sonuç koca bır 0

• Konu Sahibi paradise
ben 18 martta 60 tım şimdi 56yım 4 kilo verdim boyum 1 57 53 olmalıyım hadi hayırlısı

• Konu Sahibi paradise
slm kızlar bende yazayım bakalım ne kadar rahatlarım bilmem gerçi benim rahatlamam için 11 kilo daha vermem lazım ama neyse yazayım bende

yaşım 23
boyum 1,71
kilom :2,5 ay önce 108,5 idi
şimdiki kilom:91
yani 2,5 ayda 17,5 kilo verdim.vermem gereken 11 kilo daha var ilk kendime koyduğum

klasik olacak ama yediklerime dikkat ettim (ama ciddi anlamda dikkat ettim ben laf olsun diye değil) sabahları düzenli kahvaltımı yaptım,salatalık domatese bile sınır koydum,günde 6 öğün yemeye dikkat ediyorum en az 5 öğün yiyorum ama az yiyorum,
çikolata,cips,tatlı,kola,çikolatalı pastalar vs. yok hayatımda çıkardım onları,bitki çayı hazırlıyorum kendime katıp karıştırıyorum onu içiyorum,su içmeye özen gösteriyorum
en önemlisi kilo gitmeyecem diye inatlaşınca (yani duraklama döneminde) dişimi daha sıkmaya çalışıyorum.
akşamları en az 45 dk pilates vs. spor yapıyorum
kendime sınır belirliyorum mesela .... tarihe kadar 5 kilo verirsem dondurma yiyeceğim diyorum ve başarıyorum şükür.
benimde durdu bu ara kilo gitmiyor regl dönemim ve şiştiğimi hissediyorum sinirim bozuluyor Çok üzgünüm çoook ama inşallah geleceğim üstesinden,sormak istediğiniz birşey olursa burdayım kızlar seve seve cevaplarım benim aklıma gelenler bunlar şimdi,sevgiler umarım kıymık gibi oluruz hepimiz yerimseniben...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…