• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolara savas actim:)

Selaammm...dünkü günlüğümü yazayım hemen
Sabah..3 kaşık yulaf-4-5 çilek 1 bardak süt karışımı

Ara..1dilim kek

Öğlen..yarım kase yoğurtlu buğday çorbası-3-4 kaşık pırasa.1dilim ekmek-roka-2dilim turşu

Ara..1portakal

Ara..1saat spora gidildiMüthiş ter döktüm yine

Akşam...4 kaşık bulgur pilavı-2kaşık bezelye-3tavuk kanat-1bardak ayran

Yarım kase muzlu puding(saat 8 gibi)

Selaammm...dünkü günlüğümü yazayım hemen
Sabah..3 kaşık yulaf-4-5 çilek 1 bardak süt karışımı

Ara..1dilim kek

Öğlen..yarım kase yoğurtlu buğday çorbası-3-4 kaşık pırasa.1dilim ekmek-roka-2dilim turşu

Ara..1portakal

Ara..yeşil çay

Ara..1saat spora gidildiMüthiş ter döktüm yine

Akşam...4 kaşık bulgur pilavı-2kaşık bezelye-3tavuk kanat-1bardak ayran

Yarım kase muzlu puding(saat 8 gibi) ve de tüm gün bol su..ve sürekli ayaktaydım ev işleri ve yarınki misafire hazırlık :))

Eveeeetttt günlükçüğüm bugün tartı günümdüüü ...63,5 la başlamıştım ...bu hafta 61 i gördümmm...ohh gidiyor kilolar yuppiiii☺️..ilk hedef 59..60 ın altına düşmeliyim öncelikle..başaracağım...

Eveeeetttt günlükçüğüm bugün tartı günümdüüü ...63,5 la başlamıştım ...bu hafta 61 i gördümmm...ohh gidiyor kilolar yuppiiii☺️..ilk hedef 59..60 ın altına düşmeliyim öncelikle..başaracağım...

Günaydın günlüğüm cumadan beri yazAmadım Cuma komşularla günümüz vardı biraz pasta börek yedim tabiki kontrollü olarak..cumartesi pazarda coştum gittim biraz yine iki kilo verdim diye şımardım ...:((

Bugün tekrar ipleri ele almaya başlıyorum ..Cuma günü 1 kilo daha gitmiş olacak inşallahVe de annem geliyor bugün her gün rahatça spora gidebilirim...görüşmek üzere✋

Merhaba günlük

Sabah..çiçek ekmekten iki top:(( ekmekler fırkndan alındı ve çok tazeydi :((. 2 bardak şekersiz çay,az Nutella sürüldü o ekmeklere,biraz tulum peynir,3 minik top peynir,4 dilim sucuk,domates-salatalık,5 zeytin .....maaşallah krallar gibi kahvaltı oldu :(((. Sabah annem geldi ankaradan böyle oldu sohbet arası yedim

Ara..1 ince dilim kek

Ara..bitki çay beşi bi yerde

Öğlen ..yemedim

Öğleden sonra..10 yaprak sarma-1küçük kuru dolma

1saati geçkin yoğun spor yaptım..En azından bu iyi oldu

Akşam 20.30 gibi 5 kaşık yoğurt yedim

Naneli limonlu yeşil çay içtim
2 litre kadar su içildi bir de

Kötü başlayıp toparladım günü..yani umarım ..500 kalori yaklaşık sporda yaktım bu iyi haber..güzel devam etmeliyim nitekim gideceğimiz tatili düşündükçe hırsım artıyor Cumartesi tartılayım bu hafta kaçamaklar çok oldu çünkü..kendime bir gün daha kazanayım ve de annem burdayken rahatça hergün sporuma gideyim..iyi gecelerr✋

Dünkü yediklerim

Sabah..1d tam buğday ek..1 dilim beyaz peynir ..1 bardak çay..4 zeytin ..1 çk bal..1yumurtadan omlet..domates-salatalık..1çatal helva

Ara...avm de gezindim 40 dk kadar

Öğlen...misafirlikteydim 1 küçük dilim börek..1şekerpare..1servis kaşığı kereviz salatası..3yaprak sarma..yarım dilim kek..2bardak çay(çok abartmadım eski bene göre)

Aralarda bolca su

Akşam..3 kaşık kuru fasulye 3 kaşık pilav 1 kaşık salata

1 saate yakın kan ter içinde spor yapıldı

Selam günlük..dün yediklerim
Sabah,,1,5 dilim ekmek..1yk nutella:KK43:5-6 zeytin..2dilim peynir.2 salam..domates-salatalık .2bardak çay

Ara..yapılmadı geç yiyince

Öğlen ...yapılmadı geç yiyince

Ara..1bardak çay

3 saat yürüyüşş çarşı pazar gezdik
annemle

Ara..biraz patates kızartma ve yarım ayran:((

Akşam 1 adet karnıyarık 5 kaşık şehriye pilavı yoğurt

Bu haftam güzel geçmediği için 1 kilo eksilemedim tabiki.250-300 gr vermişim sadece sabah tartıldım..geZmeler beni batırdı..günler oturmalar..dünde yazamadım..Mevlüt'e gittik 1 kase tavuklu pilav-1ayran-2tulumba yedim öğlen ..sabah klasik hafif yapmıştım kahvaltıyı..sonra kuaföre kızın okuluna gittim yol yürüdüm 1 saat yinede kurtaramadım paçayı ..hem bol yemeli içmeli hemde bol hareketli bi hafta oldu ..neyse koyvermek yok..60.750 kilodayım ..60 tan sonrası daha güzel olacak inşallahVericem pes etmek yok..bi 60 olayım sonra hedef 57

Selaaamm..bugünde çok iyi olamadım
Her sabahki gibi ılık limonlu su önce
Sabah...1,5 d ekmek..5 zeytin..4 dilim sucuk..1salam..1bardak çay.1bardak yeşil çay..1,5 dilim peynir ..yeşillik salatalık

Ara ..1 küçük grisin

Bol su

Öğle yok...geç yiyince sabah

Akşam..6 gibi piknikteydik tavuk mangal..1 bardak kola..salata. Bir parça ekmek...

Buraya kadar iyi bir kare kadar çekirdekte olmasaydı tabiki çok iyi olabilirdi

Ama toparlıcam lamı çimi yok gidicek bu kilolar..bu hafta 60 ı görücemm tartıdaBu kadar tembellik yeter çok bide oyalandımArtık diriliş vakti ...yeter kaçamaklar oyalanmalarrr

Selaaaammm...dün çok yemedim aslında ama çokta iyi değildi..23 nisan telaşında kahvaltı yapmadım..öğlen yarım muz ve 1 elma yedim...arada 5 leblebi attım ağzıma..saat 16.00 gibi eşimle hamburger patates yedik malesef:(sinemaya gidince böyle oldu..akşamda oturmaya gidince iki börek yarımda sütlü tatlı yedim..umarım yaramaz bedenime

Bu arada cumartesi piknikten sonra 1 saat sporumu yaptım o iyi oldu en azından

Dün yediklerim
Sabah...domates salatalık maydonoz.4 zeytin 1 kk peynir

Ara...5-6 çilek

Öğlen..4kaşık taze fasulye yoğurt

Ara..malesef komşu çağırdı1börek 5 sarma küçük kase mantı 1 dilim sütlü tatlı

Akşam 1 adet çiğ börek yarım ayran

Dün ayrıca 1,5 saate yakın spora gittim Komşularım beni mahvetti geçen hafta ya davetlere gitmemekte olmuyor..annem geldi diye çağırıyorlar sağolsunlar ama bana kötü oldu bu gezmelerbu hafta pazar tartılayım diyorum..60 ı görmek umuduyla..inşallah göreceğim Bir ayda 4 kilo verme hedefime ulaşamamış olsamda 3 kilo da idare eder .mayıstada daha sıkı tutup 4-5 kilo verirsem süper olur ..sonra Ramazan zaten çok diyet yapamam sporla desteklersem güzel olurBaşaracağım inşallah :)yazın gideceğimiz tatili ve giyeceğim kıyafetleri düşünerek motive olmalıyım Başarıcamm..Ankara'ya 7-8 kilo vermiş olarak gidicem..Ve de spor tabiki devam edicem..kurtarıcım...görüşmek üzereee..bugün yediklerimi akşam yazarım şu an spordayım yürüyüş bandındayım ✋

Dün yazamadım yine

Sabah..peynir zeytin domates salatalık 1 b yeşil çay küçük parça ekmek 1 kaşık reçel

Ara..1 elma 6 çilek

Öğlen yarım yoğurt çorbası 2 küçük grisini

Ara..1 küçük dilim tavuk göğsü tatlısı

Akşam..5 kaşık yoğurtlu karnabahar yemeği küçük parça ekmek 5 -6ceviz

Üstüne-2 kuru kayısı 2 küçük gofret...

Ve tüm gün bol su ve 1,5 saate yakın spor ..fena sayılmaz

Dünkü menüm

Sabah..3 kaşık yulaf 1 bardak süt .1 kaşık tarçın.1 bardak sütle karıştırıp yedim

Ara...2 kuru kayısı

Öğlen..1 kase yoğurt çorbası 1 grisini

Ara.. 1 elma

Akşam..1 tabak salçalı spagetti. bolca ton balıklı salata 1 bardak limonata

2 ceviz 1 bardak çay

1,5 saate yakın spora gittim ve de bolca su

60 ı görücem bu hafta :) belkid 59,5 olurum bu hafta pazar tartılmayı düşünüyorum bakalım görücez sonucu

Sabah..1 dilim ekmek..4 zeytin..domates salatalık biber..1 kk beyaz peynir..1 tk reçel..2 çatal helva 1 bardak yeşil çay
Ara..1,5 saate yakın spor
Ara..2 kuru kayısı 2 ceviz
Öğlen..1 kase kremalı mantar çorbası 1 grisini

Ara..1 elma 5 çilek
Ara..5 leblebi 1 fincan kahve 2 kare bitter

Akşam 3 kaşık makarna 5 köfte salata yoğurt 2 yaprak sarma 2 kaşık karnabahar yemeği

Ardından 3 çatal kadayıf 1 bardak form çay...fena değildi bugünde..kendimi frenleyebildim ..pazar tartılıcam bakalım iyi geceler günlük ✋

Sabah..1 dilim ekmek..4 zeytin..domates salatalık biber..1 kk beyaz peynir..1 tk reçel..2 çatal helva 1 bardak yeşil çay
Ara..1,5 saate yakın spor
Ara..2 kuru kayısı 2 ceviz
Öğlen..1 kase kremalı mantar çorbası 1 grisini

Ara..1 elma 5 çilek
Ara..5 leblebi 1 fincan kahve 2 kare bitter

Akşam 3 kaşık makarna 5 köfte salata yoğurt 2 yaprak sarma 2 kaşık karnabahar yemeği

Ardından 3 çatal kadayıf 1 bardak form çay...fena değildi bugünde..kendimi frenleyebildim ..pazar tartılıcam bakalım iyi geceler günlük ✋

Sabah..5 zeytin 2 inçe dilim çavdar ek.1 ki peynir.domates salatalık 1 yumurtadan omlet

Ara..2 kuru kayısı

Öğlen..yarım kase domates çorbası 2 etimek 3 sarma yarım kase yoğurt

Ara..1 adet küçük boy meyveli yoğurt

Akşam ...2 tavuk pirzola 5 kaşık bulgur pilavı 1 kase cacık 2 acı biber turşusu

Üstüne 2 bisküvi 2 ısırık çikolata 2 bardak çay..bugün bir ara tatlı krizi yaşadım..biraz keyif yapmak istedi canım ve yedim..genelde akşam yemeklerinde bozuyorum ben kendimi ...neyse yedim geçti gitti pişmanlığa gerek yok..yarın tartılıcam Pazar'ı beklemicem...daha daha sıkı tutmayıda bilirim ben Başarıcam yarın 60 ı görücem inşallah ✋İyi gecelrr

Günaydıııııınnnn günlükçüğümmm

İlk hedef tamamdır biraz gecikmelide olsaaa...60 ı gördümmm bu sabahhhh..olleyyyyy şımarmak yok daha azimle yola devammmmTeşekkürler bedenim kaçamaklarıma rağmen ...ama sporun çookk etkisi oldu ☺️☺️☺️Bu hafta 5 gün gittim spora bari 1,5 kilo olsaydı verdiğim ama neyse buna şükürDurmak yok yola devamm..60..60...60

Back