• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilolara savas actim:)

Dün yediklerim...

Sabah...1 d çavdar ekmeği.1 bardak çay.1 kk peynir.4 zeytin domates salatalık 1tk reçel 1 bardak yeşil çay

Ara..1 fincan kahve 1 kare bitter 1 ceviz

Ara..1 küçük muz

2 saat yürüyüş ..pazara gidip geldim

Akşam..3 kaşık bulgur pilavı.3 kaşık bakla .2 küçük karnabahar kızartma.1 kase cacık

Ara..1 elma 6 çilek

Yine bir pazar kahvaltısı ..biraz kalorili oldu:KK43:

Sabah..1 küçük kase kadar karışık kızartma soslu..4 zeytin ..1 kk peynir ..domates salatalık ..2 dilim çavdar ekmeği.4 dilim sucuk 1 bardak çay

Günün devamını oldukça hafif geçirmeliyim ..en azından akşam yemeğinde değil de sabah yemiş olmak biraz rahatlatıyor ..bol suyla devam edeyim✋

Ara...1 fincan neskafe 3 kremalı bisküvi

Akşam ..1 küçük kase tarhana çorbası 4 kaşık yoğurtlu ıspanak yemeği

5 i bir arada form çayım bugün güzel devam ettim spor da olsa dağa iyiydi ama neyse bugünde böyle olsun

İnsan verdikçe daha aZimli ve sabırlı oluyor..3 kilo gitmişken onu geriye çekmek değil ilerletmek istiyorum inşallah ..Ramazan'a kadar hedef 56 ı görmek. İnşallah ..Ramazan'da tüm gün açlığın üzerine çok yemeden yürüyüş yaparsam güzel olur 2 kiloda öyle versem..süper 54 ü görürüm umarım☺️Kolay gelsin bakalım bana

İlk hedef 57 ...57 e 3 var olacak inşallah3 hafta sonra inşallah 57 i görücem ...

Günaydın günlükçüğüm dünkü menümü yazıyorum

Sabah..iki dilim elma iki dilim ayva

Öğleden sonra velilerle toplanıcaz diye çok hafif geçtim

Öğlen...1 haşhaşlı çörek .2 sigara böreği.1 kurabiye .1 d ıslak kek.3 kaşık kısır.3 sarma

Arada ..2 avuç çekirdek

Akşam...yemedim bunların üstüne ...birde 7500 adım attım bebek arabası sürerek gidip geldim ..en azından çekirdek erimiştir..daha kontrolü ele aldığımı hissediyorum..

Sabah...2 d çavdar e.2 kk beyaz peynir..domates salatalık biber..4 zeytin.1 tk bal

Ara...2 kuru kayısı..1b yeşil çay

Öğlen..3kaşık yoğurtlu ıspanak

Ara..2 ceviz ..yarım elma

Akşam..5 kaşık yoğurtlu kabak yemeği..3 k pilav.2 k barbunya salata

Bolca su içildi birde tüm gün temizlik yapıldıGüzeldi bugün

Günaydın günlük

Dün misafirim geldi kayınvalidemler..ve de yemek konusunda saldım kendimi bir günlük serbest olayım dedim ekmek yemedim ..biraz pilav yedim ve de daha kötüsü 3 dilim revani yedim ..çok güzel olmuştuuubide özlemiş damak tadım..neyse dün dündür bugün bugündür ..diyerek yola devam edicem ..dünkü tek iyi yaptığım spora gitmek oldu..birazdan tekrar gidicem...dahada dikkatli olucam tabiki ..işin kötüsü bugünde gün var komşularla ama çok dikkatli olucam

Sevgili günlüğüm cuma cumartesi ve pazar malesef kalorili geçtiMisafirlerimle birlikte yedik içtik..yatılı misafirin yanında dikkat etmek çok zordu ama yapmalıydım beceremedimTartıda eksilmede göremedim yarım kilo bile Emekler çöpe..60 ta takılı kaldım..eskisi gibi düzenli veremiyorum ..ama yapıcam başarıcam..pazar günü tartılıcam ve 59 u görücem

Sabah...ılık limonlu suyla başladım tabiki ..1 fincan yeşil çay..domates salatalık.biber..kk kadar beyaz peynir.5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği.1 çk reçel

Ara..2 ceviz

Öğlen ..4 tavuk kanat 3 kaşık yoğurt

Ara..1 küçük kase erişteli mercimek çorba

Akşam 1 dilim pizza 3-4 kaşık yoğurtlu biber kavurma 1 dilim ekmek

Pizza olmasa daha güzel olcaktı ama durum bu ..evde her pişenden azda olsa yiyorum

Tüm gün temizlik yaptım..bolcada su içtim.. üstüne 2 bardak şekersiz çay içtim ..bugünlük bu kadar ..yarın daha hafif bir menüm olur umarım ✋

Günaydıınnn günlükçüğümçookk mutlu oldum az önce...dayanamadım wc den sonra tartıldım...veee 59 u gördümmm..demekki geçen gün şişlik vardı bende ya da bağırsaklarım tam boşalmamıştı..belkide 500 gr verdim göstermedi tartı..dijital olmayınca ..sonuç olarak 59 ummm...4 kilo gittiii

İlk hedef 60 ...ulaşıldı
İkinci hedef..57...'e 2 kilo kaldı
Üçüncü hedef..55....
Dördüncü hedef..52...

Selaaammm günlükçüğümmm..Salı'dan beri yazmamışım ama bu süre zarfında da tabiki diyete devam ettim ..ve de spora ..

Gelelim dünkü menüme
Sabah...domates salatalık .beyaz peynir .1bardak yeşil çay ..maydonoZ. 5 zeytin.1 küçük börek

Ara..1 küçük dilim kek

Ara..1 elma

Öğlen ..5 kaşık yoğurtlu kereviz

Ara..1 Türk kahvesi 2 parça bitter

Ara..5 i bir arada bitki çayım bir parça tavuk atıştırdım

Akşam ..5 kaşık tavuklu bulgur pilavı.2 kaşık bezelye .1 bardak ayran..

Üstüne 1 bardak şekersiz çay 20 tane kadar çekirdek

Ve 1 saatten fazla spor yapıldı 3 litreye yakın su..

Back