- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
canım merhaba ben de 6. takıma geçtimOy oyy cidden kimsecikler yok ahh ne güzel zayıfladı Kızlar burada ben hala hedefe ulaşmadım duraksadım son haftalar yiyip duruyorum
Sanırım bende öyle bir şey yapacağım benim yavaşladı ya baya şimdi 64,5-65,5 arası gidip geliyorumcanım merhaba ben de 6. takıma geçtimsağolsunlar yer varmış canım senin diyetin nasıl gidiyor?
Bi gel sor canımSanırım bende öyle bir şey yapacağım benim yavaşladı ya baya şimdi 64,5-65,5 arası gidip geliyorum
Sen ne yapıyorsun nasılsın 6. Takımda yer var mıdır acaba beni de alsalardı
Dur sorumBi gel sor canım
canım hoşgeldin aynen çok verimli olmadığına karar verildi yarışmalar bittiİyi akşamlar herkeseGeçen yıl mart gibi hamilelik sebebiyle ayrılmıştım 5. Takimdan. Doğum yapalı 1,5 ay oldu. Dedim kilolar vücuduma iyice yerleşmeden kürkçü dükkanına geri döneyim. Ama takim grubuna girince ben şok
Kızlar neler olmuş böyle takımlar kapandı filan yazıyordu. Niye kapandı , napcaz şimdi
Ve aleyküm selam elhamdulillah iyiyim sen nasılsın ?Herkese selam ❤❤❤
Nasılsınız canlar...
Merhaba canım sen nasılsın burada da kimseler kalmadıHerkese selam ❤❤❤
Nasılsınız canlar...
Yahu sen nasılsın güzel kadın profil fotoğrafına bayıldımMerhaba canım sen nasılsın burada da kimseler kalmadı
Çok teşekkür ederim canımYahu sen nasılsın güzel kadın profil fotoğrafına bayıldım
Şükür canım ben de iyiyim evdeyim minik 3 aylık oldu uğraşıp duruyorumÇok teşekkür ederim canımmotivasyon resimlerim ve ben kilo almamak için müthiş bir çaba içindeyim ama yine de 1-1.5 kilo kadar aldım Sen nasılsın canım bebiş nasıl büyümüştür kaç ay oldu
Selam canım iyiyiz senHerkese selam ❤❤❤
Nasılsınız canlar...
Sen nasılsın beybiMerhaba canım sen nasılsın burada da kimseler kalmadı
3 ay oldu mu yaa dün gibiŞükür canım ben de iyiyim evdeyim minik 3 aylık oldu uğraşıp duruyorum
Bi iki kilo oynar zaten dengelemeye çalıştıkça almazsın inşallah
Evet kimsecikler yok. Burasıda dağılmış maalesef.Merhaba canım sen nasılsın burada da kimseler kalmadı
Maşallah canım zaman nasıl da geçiyor güzellikler zorluklar bir arada tabiŞükür canım ben de iyiyim evdeyim minik 3 aylık oldu uğraşıp duruyorum
Allah bağışlasın, sağlıkla büyüsün inşallah canım. Huzurlu bi bebiştir inşallah anneyi çok yormayanŞükür canım ben de iyiyim evdeyim minik 3 aylık oldu uğraşıp duruyorum
İyiyim canım sağ olSelam canım iyiyiz sen
Sen nasılsın beybi