Kilolar Firarda 😎

Oy oyy cidden kimsecikler yok ahh ne güzel zayıfladı Kızlar burada ben hala hedefe ulaşmadım duraksadım son haftalar yiyip duruyorum

canım merhaba ben de 6. takıma geçtim sağolsunlar yer varmış canım senin diyetin nasıl gidiyor?
Sanırım bende öyle bir şey yapacağım benim yavaşladı ya baya şimdi 64,5-65,5 arası gidip geliyorum
Sen ne yapıyorsun nasılsın 6. Takımda yer var mıdır acaba beni de alsalardı

İyi akşamlar herkese Geçen yıl mart gibi hamilelik sebebiyle ayrılmıştım 5. Takimdan. Doğum yapalı 1,5 ay oldu. Dedim kilolar vücuduma iyice yerleşmeden kürkçü dükkanına geri döneyim. Ama takim grubuna girince ben şok
Kızlar neler olmuş böyle takımlar kapandı filan yazıyordu. Niye kapandı , napcaz şimdi

canım hoşgeldin aynen çok verimli olmadığına karar verildi yarışmalar bitti ama if diyetiyle zayıflıyoruz a katılabilirsin ya da 6.takımın devam sayfasına gelebilirsin canım biz oraya geçtik

Yahu sen nasılsın güzel kadın profil fotoğrafına bayıldım
Çok teşekkür ederim canımmotivasyon resimlerim ve benkilo almamak için müthiş bir çaba içindeyim ama yine de 1-1.5 kilo kadar aldım Sen nasılsın canım bebiş nasıl büyümüştür kaç ay oldu

Çok teşekkür ederim canımmotivasyon resimlerim ve benkilo almamak için müthiş bir çaba içindeyim ama yine de 1-1.5 kilo kadar aldım Sen nasılsın canım bebiş nasıl büyümüştür kaç ay oldu
Şükür canım ben de iyiyim evdeyim minik 3 aylık oldu uğraşıp duruyorum
Bi iki kilo oynar zaten dengelemeye çalıştıkça almazsın inşallah

Merhaba canım sen nasılsın burada da kimseler kalmadı
Evet kimsecikler yok. Burasıda dağılmış maalesef.

Ben iyi olmaya çalışıyorum kuzum. Buradan çocuklar hasta diye ayrılmıştım. Vakit ayıramıyorum diye. O günden bugüne hastalıklar bırakmadı bizi canım. Küçük kızımda orta kulak iltihabı oldu. Kulaklarda ilk doktora gittiğimizde %50 duyma kaybı vardı. 3 - 4 doktor gezdik sadece bunun için. Çok kıvrandı acı çekti yavrum. Çok şükür onu atlattık başka bi rahatsızlık buldu yine küçük kızımı, hiç dinmeyen ateş. Phaba sendromu diye bi hastalık. Kortizonlu ilaçlar kullandı onun için de. O bitti. Ailecek covid olduk. Yeni ywni toparladık diyebilirim. Allah'ıma şükrediyorum şu an hepsi geçti. Atlattık çok şükür.
Sen nasılsın kuzum. Fotoğrafta şahane görünüyorsun fıstık gibisin maaşallah ❤

Şükür canım ben de iyiyim evdeyim minik 3 aylık oldu uğraşıp duruyorum
Bi iki kilo oynar zaten dengelemeye çalıştıkça almazsın inşallah
Maşallah canım zaman nasıl da geçiyor güzellikler zorluklar bir arada tabi
Dengelemeye çalışıyorum elimden geldiğince tabi bazen ipin ucu kaçabiliyor

Selam canım iyiyiz sen

Sen nasılsın beybi
İyiyim canım sağ ol Günler çok yoğun geçiyor zar zor yetişiyorum bazen çılgın gibi yiyorum bazen dikkat ediyorum ama bunca kiloyu nasıl vermişim diyorum şu an diyet spor gözümde çok büyüyor pandemiyi iyi değerlendirmişim Sen nasılsın diğer grup nasıl gidiyor mu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…