- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
Çok geçmiş olsun canım ciddi bir durum değildir inşallahAA öyle mi ben burası devam ediyor sanmıştım, ben de bir süre memlekete gittim bazı sıkıntılar oldu, sonra geldim başlayım derken hasta oldum şimdi de hastalıkla ugrasiyorum
Di mi ya insan özlüyor burayı, gerçekten takımlar çok guzeldi
Çocukları köye bırakırken mi üşüttün canımYok canım hastalığım ciddi değil çok sukru, fazlaca usutmusum, nefes alamadım kaç gündür, heryerim ağrıyor kalkamıyorum
Geldim canımm
Hoşgeldin canımGeldim canımm
İyiyim kuzum çok şükür uzaklaşınca yemeğe gömüldüm tabi +2 ile geri geldimHoşgeldin canımnasılsın ?
e +2 çok iyiiiİyiyim kuzum çok şükür uzaklaşınca yemeğe gömüldüm tabi +2 ile geri geldim
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Yok bayadr gitmiyoruz zaten, hem köydeki ev soğuk olmuyor, arabamla gidip geliyordum, burda usuttum ama nasıl oldu ben de anlamadım, 1 haftadir yerimden kalkamıyorumÇocukları köye bırakırken mi üşüttün canımbu soğuklarda ara ver istersen
Kaptancım valla sen gidince herkes tek tek gitti en son ben kaldım diyebilirimGeride kalanlara benden kocamannn selam ve sevgikaçaklardaydım yine çok aktif olamayacağım bir bakayım dedim herkesler iyi mi kilo verildi mi alındı mı :))
Ve aleyküm selam kaptanım hoş geldin Sefa geldin her şey yolunda mı iyi misin?Geride kalanlara benden kocamannn selam ve sevgikaçaklardaydım yine çok aktif olamayacağım bir bakayım dedim herkesler iyi mi kilo verildi mi alındı mı :))
Bi depresyona girip geliyim dedim ben gelene kadar her yer kapanmış nere gittinizGeride kalanlara benden kocamannn selam ve sevgikaçaklardaydım yine çok aktif olamayacağım bir bakayım dedim herkesler iyi mi kilo verildi mi alındı mı :))
kelebek etkisiBi depresyona girip geliyim dedim ben gelene kadar her yer kapanmış nere gittiniz
çok iyi yapmışsıınız canım sevindim boş bırakmamak lazım bu bünyeleriKaptancım valla sen gidince herkes tek tek gitti en son ben kaldım diyebilirim
Zipzip- kaptancığımın grubuna geçtik sen bizi merak etme çok aktif ve güzel gidiyor mutluyuz
Ee sen nasılsın kaptancım? Eşinin gözü iyileşti mi Emre napıyor :)
ay kaç gün sonra dönüyorumVe aleyküm selam kaptanım hoş geldin Sefa geldin her şey yolunda mı iyi misin?
yaa her şeyin bir bedeli vardırBi depresyona girip geliyim dedim ben gelene kadar her yer kapanmış nere gittiniz
Şükür canım her şey yolunda hamdolsun bende de 3 buçuk aylık oluyor beyefendi al ver şeklindeyim canım doğum öncesi kiloma dönemedim daha ama muhakkak döneceğimçok iyi yapmışsıınız canım sevindim boş bırakmamak lazım bu bünyeleri
ben iyiyim canım eşim iyileşti damlalara ddevam ediyor gözü sıfırlanmış
emrede okula gidip geliyor ablası alışırmı derken baya okuldan çıkmaz olduen son ben alıyorum hala erken geldin diyor :))
ay kaç gün sonra dönüyorum
her şey yolunda çok şükür sen nasılsın bebeğin kaç aylık oldu alıştınız mı 2 cocuklu hayata :) ve doğum kiloları verildi mi
zaman akıp gidiyor yaza baya fink atıyor olur büyür rahatlarsın iyice :)Şükür canım her şey yolunda hamdolsun bende de 3 buçuk aylık oluyor beyefendi al ver şeklindeyim canım doğum öncesi kiloma dönemedim daha ama muhakkak döneceğim
3 mü neyse dur büyük konuşmayacaktımzaman akıp gidiyor yaza baya fink atıyor olur büyür rahatlarsın iyice :)
erkenmiş zaten daha şuan sadece abartmamak yeterli olur bence 3.gelecekse boşa verme ama 2 sini bir verirsin
Merhaba kaptancığım