Kilolar Firarda 😎

Kizlar bu resme kesin bakin
Bu doktoru takip ediyorum cok yararli bilgileri var
Birde bu yazdigi sey bana cok mantikli geldi
Hepsiayni cunku

Eklentiler

• Screenshot_20211129-102747_Instagram.jpg
    Screenshot_20211129-102747_Instagram.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 55
Ama hala ekmek yemeye devam ediyorum suanda bile🤪

Dunden sonra basimi nerelere vuracagimi bilemiyorum
Ayrica 1.2 kg geri almisim 😭

Kizlar kendim konusup kendim dinliyorum valla :)
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Cok abarttim. Bugun de durduramiyorum kendimi. Kahvtinin ustune 1 dondurma, 1 tabak manti yedim :KK43:

Ama hala ekmek yemeye devam ediyorum suanda bile🤪

Dunden sonra basimi nerelere vuracagimi bilemiyorum
Ayrica 1.2 kg geri almisim 😭
E yaani paylaşma artık 😂
Kizlar kendim konusup kendim dinliyorum valla :)
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Cok abarttim. Bugun de durduramiyorum kendimi. Kahvtinin ustune 1 dondurma, 1 tabak manti yedim :KK43:
E sen de bana cevap yazmamışın 😀bak geldim
Afiyet olsun :) yağdan versek bu kadar kolay almıcaz da :KK43:

Merhaba kızlar nasılsınız🤗
Ben koruma döneminde olduğum için pek uğramaz oldum inşallah herkes için güzel gidiyordur kilo verme süreci🥰

Sonra toparladın mı bugün :KK66:
Daha da battim :KK70: yarin okula gidecegim insqllqh topaarim
Ben koruma döneminde olduğum için pek uğramaz oldum inşallah herkes için güzel gidiyordur kilo verme süreci🥰
Siz daha istediginiz kiloya erismemistiniz diye hatirliyorum. 65ten az olmayi hedefliyorduniz ben mi yanlis biliyorum?? Tesekkur ederim ama kimse gelmiyor buraya bi Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak bir ben bir de Cookiie Cookiie oda bugun yok

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canim bu grup cok aktif degil ben girince bir seyler okuyup yazmak istiyorum o yizden aktif bir grup var ya oraya gectim. Eger istersen sen de teklif et burada sadece sen yaziyorsun aktif olarak canim sıkıliyor. Ben artik oraya yazacagim canim 😘😘

Siz daha istediginiz kiloya erismemistiniz diye hatirliyorum. 65ten az olmayi hedefliyorduniz ben mi yanlis biliyorum?? Tesekkur ederim ama kimse gelmiyor buraya bi Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak bir ben bir de Cookiie Cookiie oda bugun yok
Öyleydi ama vazgeçtim sonra 1.5 senedir uğraşıyorum yeter dedim artık 65-66 arası gidip geliyorum bana yetti vereceğim 2-3 kilo da kalsın🤭 Kimseler uğramıyor demek üzüldüm ne heveslerle açmıştık sayfayı🥲

Ay geldim canım buradan bildirim gelmedi bana o yüzden unuttum 🤭

Merhaba cnm aynıyım ben :KK70:
Senin ayağın düzeldi mi nasıl gidiyor koruma ,okul :)

Toparlarsın canım :KK66:
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canim bu grup cok aktif degil ben girince bir seyler okuyup yazmak istiyorum o yizden aktif bir grup var ya oraya gectim. Eger istersen sen de teklif et burada sadece sen yaziyorsun aktif olarak canim sıkıliyor. Ben artik oraya yazacagim canim 😘😘
Tamam canım inşallah istediğin sohbetler olur orda 😍 nereye geçtin kuzu
Öyleydi ama vazgeçtim sonra 1.5 senedir uğraşıyorum yeter dedim artık 65-66 arası gidip geliyorum bana yetti vereceğim 2-3 kilo da kalsın🤭 Kimseler uğramıyor demek üzüldüm ne heveslerle açmıştık sayfayı🥲
He yaa
Ay geldim canım buradan bildirim gelmedi bana o yüzden unuttum 🤭
Hg :)

X