- 31 Temmuz 2020
- 19.780
- 59.919
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda cok acikmamistim hatta pizzanin yarisini yiyecektim ama hepsini yedim neyse olsunCanım afiyet olsun 60 kilo kutlamasıı
Geçersin geçersiiinn
Aynen yaa azcık bekle insafsızAslinda cok acikmamistim hatta pizzanin yarisini yiyecektim ama hepsini yedim neyse olsun
Hemen yediklerimizn tartiya yansimasi cok acı degil mi
Evet cok insafsiz gercektenAynen yaa azcık bekle insafsız
E yaani paylaşma artıkAma hala ekmek yemeye devam ediyorum suanda bile
Dunden sonra basimi nerelere vuracagimi bilemiyorum
Ayrica 1.2 kg geri almisim
E sen de bana cevap yazmamışın bak geldimKizlar kendim konusup kendim dinliyorum valla :)
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Cok abarttim. Bugun de durduramiyorum kendimi. Kahvtinin ustune 1 dondurma, 1 tabak manti yedim
Ayip etmisim nereye yazmamisim canim?E yaani paylaşma artık
E sen de bana cevap yazmamışın bak geldim
Afiyet olsun :) yağdan versek bu kadar kolay almıcaz da
Bu mu canim?Neyse bakalım devam edelim az çok
Yok kız ne ayıbıAyip etmisim nereye yazmamisim canim?
İşte birkaç kişi kaldık paslaşıyoruz yalnız olduğunu düşünme canımBu mu canim?
ne yzacagimi bilemedigimden yazmamisimdir
aynenYok kız ne ayıbı
İşte birkaç kişi kaldık paslaşıyoruz yalnız olduğunu düşünme canım
Sonra toparladın mı bugün
Daha da battim yarin okula gidecegim insqllqh topaarimSonra toparladın mı bugün
Siz daha istediginiz kiloya erismemistiniz diye hatirliyorum. 65ten az olmayi hedefliyorduniz ben mi yanlis biliyorum?? Tesekkur ederim ama kimse gelmiyor buraya bi Hedef60kgolmak bir ben bir de Cookiie oda bugun yokMerhaba kızlar nasılsınız
Ben koruma döneminde olduğum için pek uğramaz oldum inşallah herkes için güzel gidiyordur kilo verme süreci
Öyleydi ama vazgeçtim sonra 1.5 senedir uğraşıyorum yeter dedim artık 65-66 arası gidip geliyorum bana yetti vereceğim 2-3 kilo da kalsın Kimseler uğramıyor demek üzüldüm ne heveslerle açmıştık sayfayıDaha da battim yarin okula gidecegim insqllqh topaarim
Siz daha istediginiz kiloya erismemistiniz diye hatirliyorum. 65ten az olmayi hedefliyorduniz ben mi yanlis biliyorum?? Tesekkur ederim ama kimse gelmiyor buraya bi Hedef60kgolmak bir ben bir de Cookiie oda bugun yok
Ay geldim canım buradan bildirim gelmedi bana o yüzden unuttumDaha da battim yarin okula gidecegim insqllqh topaarim
Siz daha istediginiz kiloya erismemistiniz diye hatirliyorum. 65ten az olmayi hedefliyorduniz ben mi yanlis biliyorum?? Tesekkur ederim ama kimse gelmiyor buraya bi Hedef60kgolmak bir ben bir de Cookiie oda bugun yok
Merhaba cnm aynıyım benMerhaba kızlar nasılsınız
Ben koruma döneminde olduğum için pek uğramaz oldum inşallah herkes için güzel gidiyordur kilo verme süreci
Toparlarsın canımDaha da battim yarin okula gidecegim insqllqh topaarim
Tamam canım inşallah istediğin sohbetler olur orda nereye geçtin kuzuHedef60kgolmak canim bu grup cok aktif degil ben girince bir seyler okuyup yazmak istiyorum o yizden aktif bir grup var ya oraya gectim. Eger istersen sen de teklif et burada sadece sen yaziyorsun aktif olarak canim sıkıliyor. Ben artik oraya yazacagim canim
He yaaÖyleydi ama vazgeçtim sonra 1.5 senedir uğraşıyorum yeter dedim artık 65-66 arası gidip geliyorum bana yetti vereceğim 2-3 kilo da kalsın Kimseler uğramıyor demek üzüldüm ne heveslerle açmıştık sayfayı
Hg :)Ay geldim canım buradan bildirim gelmedi bana o yüzden unuttum