Ucmelekannesi kaç kilosun gı seni yakınen takipteyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alanı bir tur atınca 1000 adım atıyorum iyi geldi tüm fün hareketsizdimSorma canım ya eşlerimiz aynı kafada demek çok zayıflarsan gözünün önünde en sevdiğin tatlıdan yerim diyor Kıskançlıklarından yapıyorlar net ama yine de kafaya koyduğum kiloya ulaşacağım bundan sonra kaç kilo olduğumu ona söylemeyeceğim
Harikasın canım vakti değerlendirmek lazım
Ayy Ankara'da mısın seen havaalanını da özledim hee benim için de çek havasını maskedenAy havaalanındayım da uçağıma 1.5 saat daha var alan içinde yürüyüş yapıyorum
Sağ ol canım ya Bir yıldan fazla oldu Bitmek bilmeyen bir diyet serüvenim var
Uçağa binene kadar 10bine tamamlarsın ben de bugün hiç adım atamadım ya yarın inşallah artıkAlanı bir tur atınca 1000 adım atıyorum iyi geldi tüm fün hareketsizdim
Evetttt geldim gideceğimçektim valla yalan yok tren otobğs havasızlıktan ölüyordumAyy Ankara'da mısın seen havaalanını da özledim hee benim için de çek havasını maskeden
7 bin oldu bakalım tamamlamaya çalışacağım sırtımda da 4 kg yükle hem deSağ ol canım ya Bir yıldan fazla oldu Bitmek bilmeyen bir diyet serüvenim var
Uçağa binene kadar 10bine tamamlarsın ben de bugün hiç adım atamadım ya yarın inşallah artık
Bir menune baktım sonra ben nerdeyim diye sayfaya baktım , 2 dk da aklımla oynadinAy ben yanlış yere yazmışım ya
Ay yok nerde.okul açıldığından beri düzen kurmaya çalışıyorum.Beni en iyi sen anlarsın ezom.okullar korona dolu.Küçük oğlumun okulu pis yarısı karantinada kafayı yiyorum.büyük oğlumun okulunda 4 sınıf karantinada esimin okulunda da 4 sınıf.öğretmenlerdende korona olanlar var.Sagol tatlışım sen nabıon , spora son hız devam mı , ay okdr halsizim ki okudukca ben yoruluyom sporlarınızı ,masallah
Ve sadece 1 yılda mı ,bravo valla , daha ne olsun , azmin gücü ,Sağ ol canım ya Bir yıldan fazla oldu Bitmek bilmeyen bir diyet serüvenim var
Hemşirecimmm nabıosunBir menune baktım sonra ben nerdeyim diye sayfaya baktım , 2 dk da aklımla oynadin
Ne yapayım canım ya malum haftasonu ev işi çocuk falan gelemedim akşama kadar,akşam kacamak da yaptım offHemşirecimmm nabıosun
Ayyy kuzu siz aılecek korona olmamısmıydınız sanki , o bagısıklık saglamıs mıdır biraz acaba cocuklara ? Benim korona korkum da şuan manyadi yeniden. Ikı doz snovac asım var ama bu korumuyor ssnırım deltaya karsı , bi tane de biyontec olaydım uc doz olurdu dıyom.. eşimin teyzesigil almanyadan geldi fıldır fıldır gezıolar ve biz de az da olsa gorusuyoruz onlarla mecburen ,baya yakın ilişkileri var cunku. Ödüm kopuyo ödüm. Durumumu soyledım de artık açık havada gorusuyoz ve maskeli , okula gitse cocuklar ben de sen gibi olurdum kesın , okulda karantına durumları ınsallah gusel yonetılır canım , Allahım korusun hepımızı tum kotuluklerden hastalıklardan. Seni çok iyi anlıyorumAy yok nerde.okul açıldığından beri düzen kurmaya çalışıyorum.Beni en iyi sen anlarsın ezom.okullar korona dolu.Küçük oğlumun okulu pis yarısı karantinada kafayı yiyorum.büyük oğlumun okulunda 4 sınıf karantinada esimin okulunda da 4 sınıf.öğretmenlerdende korona olanlar var.
Olur ole arada , regl mi yakın, telafi edersın senNe yapayım canım ya malum haftasonu ev işi çocuk falan gelemedim akşama kadar,akşam kacamak da yaptım off
Dün bakamamıştım canım sabahki ekmek sayısı fazla olmuş ama onun dışında harika menü ben de bugün tavuk sote yedim
Harika menü canım afiyet olsun19 eylul
kahvalti
1 dilim ekmek
1 yumurtadan kiymali omlet
2 yk yogurt
1 kk peynir
ara
3 ceviz
Kahve
aksam
1 tabak yogurtlu kereviz
2.5 lt su
@Sonsuz umut Ucmelekannesi Azimliiii
Biraz fazla olmuş canım keşke o hoşbeş ve kek olmasaymış19 Eylül Pazar
Kahvaltı 12
1 çatal patates kızartması
1 tane biber kızartma
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 yuvarlak ekmek
1 çatal sucuklu yumurta
1 tk incir reçeli
1 tk petek bal
Ara 17:00
Çeyrek şeftali
Çeyrek elma
1 küçük salkım siyah üzüm
1 dilim kavun
Akşam 18:30
15-20 küçük istavrit tava
Salata
Soğan söğüş
2 tane misket limonlu hosbes
1 minik lokmalık kek
Su 2.5 lt su Spor yok şimdilik
@Breeze96 Hedef60kgolmak Azimliiii
Afiyet olsun canım çok güzel menü19 eylul menum
06:00- 50gr ev yapimi unsuz ekmek, tereyaginda 2 yumurta, donates.
Ara: 1 bardak ananas sut ve keten tohumundan koktel.
13:00- 200gr firinda domates soslu, peynirli , bol kabakli balik (diyetisyen tarifi).
Ara: 1 kase icine elma ve taze biber.
18:00- 1 dilim yulafli ekmek, 30gr hindi fume, bolca marul, salata:75gr yogurt ustube 10gr hardal ve 100gr havuc.
Su:3,5lt
Spor:35 dk agirliklarla cardio
4500 adim
Azimliiii Ucmelekannesi
Pek değişim yok canım midem ağrımıyor sadece diş , grip hepsi devam midemi ağrıtıyor diye antibiyotiği bırakmıştım dişim yine nüksedince tekrar başladımUcanSupurge m canım nasılsın
Cnm emziren anne menüsü olmuş afiyet olsun19 Eylül Pazar
Kahvaltı 12
1 çatal patates kızartması
1 tane biber kızartma
Peynir zeytin
Domates salatalık
1 yuvarlak ekmek
1 çatal sucuklu yumurta
1 tk incir reçeli
1 tk petek bal
Ara 17:00
Çeyrek şeftali
Çeyrek elma
1 küçük salkım siyah üzüm
1 dilim kavun
Akşam 18:30
15-20 küçük istavrit tava
Salata
Soğan söğüş
2 tane misket limonlu hosbes
1 minik lokmalık kek
Su 2.5 lt su Spor yok şimdilik
@Breeze96 Hedef60kgolmak Azimliiii
UYE | UYE | SONUÇ |
Azimliiii (+) | @Jasminium84(+) | × |
@Ucmelekannesi(+) | Lizozom55 (?) | × |
G Goklerce | pacman | %0.454 |
denizbenimadim | kardelelen321 | %1267 |
Beyaz leylak | hzlsel | %1.460 |
Pnrrr-12 (+) | @bilgem tomris | %1.116 |
@Breeze96 (+) | @Kubraaaccc(?) | × |
@karabiber01(?) | Calypso95 | %0.776 |
nnurc | Nikinik | %2.424 |
yarimuhendis (?) | eceboce | %1.215 |
Fit mutlu anne (+) | Hedef60kgolmak (+) | × |
Diş ağrısı ne beter birşey. Allah yardımcın olsun canim . Hayırlısıyla doğum zamanın felsefe rahatlasan. Vakti saatini beklesin tabi kuzucuk.Pek değişim yok canım midem ağrımıyor sadece diş , grip hepsi devam midemi ağrıtıyor diye antibiyotiği bırakmıştım dişim yine nüksedince tekrar başladım