• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

canım senin o sopalı emojini görünce ha dedim tamam başlıyoruz yine 😂 El_Em El_Em kapticim de az kızmadı zamanında 😂 dedim yeterli tamam , kimse görmek istemiyor ne resim ne isim :) yani doğru anladım canım , herkes kaçamaksız diyet peşinde,sizi de anlıyorum o yüzden bir daha atmıyorum canım

kuzum eski meseleler hortladı,yani zaten vardı da işte yarışma mantığından kurtulursak daha rahat kilo veririz burda sanmıştım olmadı, o stres devam ediyor insanlarda malesef :) e ben de kilo veremiyorum daha, dedim tatlıdan ondan bundan bahsedip insanların canını çektirmeyeyim bu gruptan ayrılayım canım :KK66: ismim zaten başlı başına kaçamak sebebi biliyorsun 😂
Kuzum senin aklımıza sokman yada sokmaman neyi değiştirirki. Zaten etrafımızda her yerde o cıslarla karşılaşıyoruz. İrade gösterip yememek marifet. Ben burada senin o muzip tavırlarını sohbetini çok özleyeceğim onu söyleyeyim. Keşke ayrılmasan ama kararlısın maden diyecek bişey yok. Bizi sık sık ziyaret et kuzum çok özletme. ❤😍😍🤗🤗

Geçen cuma: 91,5
Bu cuma: 94,20
+2,7
:oha::kızgın::mad:

Haftaya hedef yine 90

IMG_20211008_082815.jpg

kızlar ben gerçekten üzüldüm şu son gelişmelerden dolayı :(
ben aslında espriyle karışık ne ediyorsunuz siz yazıyordum
tamam canım çekiyor ama hepimizin de bi iradesi var siz dediniz diye ayyy hemen gidip yemeliyim deyip yemiyorum zaten yiyorsam da sıkıntı bendedir başka kimse de değil

BerryShake BerryShake inan kırdıysam çok özür dilerim, asla niyetim seni kırmak üzmek ya da yargılamak değildi
sen böyle kilo verebiliyorsundur verirsin ben veremiyorumdur yemem bu kadar basit
lütfen gitme ya inan vicdan azabı çekiyorum şu an keşke hiç yorum yapmasaydım ya :(

Günaydın kızlar 🥰😘

Geçen hafta: 65,95
Bu hafta: 65,65
Fark: 300 gr
Yüzde: 0,45

Eki Görüntüle 2929458
Tebrikler canım aslında biraz spor ekleyebilsen daha çok gidecek çünkü beslenmen güzeldi tüm hafta ama yine de eksi candır😘
Gunaydin herkese
gecen cuma 68.30
bugun 67.75
fark 550 gr
yuzde %0.805
Haftaya hedef 67
Eki Görüntüle 2929466
El_Em El_Em BerryShake BerryShake hzlsel hzlsel Pnrrr-12 Pnrrr-12 Begonya2 Begonya2
Gayet güzel canım tebrik ederim inşallah haftaya 66 geliyor😍
4 gundur okul git gellerine yuruyus ekledim sabahlari yuruyorum o kadar 🙈🙈 67 leri yakaladim sonunda insallah haftaya direk 66 lara atlarim
Bence gelirsin 66ya canım evet senin eski sporlarını hatırlayınca bir şey yapmıyorsun ama insan isteğini hevesini kaybedebiliyor kilolarımız da artık iyi önemli olan korumak ve az da olsa vermek bence🥰ben de 2-3 hafta 67 dolaylarında takıldım hep 300-400 gram vere vere bu hafta biraz spora yüklenince 1 kilo gitti ama çok yoruldum gerçekten bu hafta daha az spor yapacağım🙈

Tebrikler canım aslında biraz spor ekleyebilsen daha çok gidecek çünkü beslenmen güzeldi tüm hafta ama yine de eksi candır😘

Gayet güzel canım tebrik ederim inşallah haftaya 66 geliyor😍

Bence gelirsin 66ya canım evet senin eski sporlarını hatırlayınca bir şey yapmıyorsun ama insan isteğini hevesini kaybedebiliyor kilolarımız da artık iyi önemli olan korumak ve az da olsa vermek bence🥰ben de 2-3 hafta 67 dolaylarında takıldım hep 300-400 gram vere vere bu hafta biraz spora yüklenince 1 kilo gitti ama çok yoruldum gerçekten bu hafta daha az spor yapacağım🙈
kuzum evet sporu istiyorum da bi türlü başlayamıyorum yaa bi elim gitmiyor üşengeçlikten

Back