- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum senin aklımıza sokman yada sokmaman neyi değiştirirki. Zaten etrafımızda her yerde o cıslarla karşılaşıyoruz. İrade gösterip yememek marifet. Ben burada senin o muzip tavırlarını sohbetini çok özleyeceğim onu söyleyeyim. Keşke ayrılmasan ama kararlısın maden diyecek bişey yok. Bizi sık sık ziyaret et kuzum çok özletme. ❤canım senin o sopalı emojini görünce ha dedim tamam başlıyoruz yine El_Em kapticim de az kızmadı zamanında dedim yeterli tamam , kimse görmek istemiyor ne resim ne isim :) yani doğru anladım canım , herkes kaçamaksız diyet peşinde,sizi de anlıyorum o yüzden bir daha atmıyorum canım
kuzum eski meseleler hortladı,yani zaten vardı da işte yarışma mantığından kurtulursak daha rahat kilo veririz burda sanmıştım olmadı, o stres devam ediyor insanlarda malesef :) e ben de kilo veremiyorum daha, dedim tatlıdan ondan bundan bahsedip insanların canını çektirmeyeyim bu gruptan ayrılayım canım ismim zaten başlı başına kaçamak sebebi biliyorsun
Gözümden kaçmış demek canım bugün eklerimBenim pazartesi de adjmlarim vardii
Kız ne yaptın sen Bu hafta hemen kendine geliyorsun 89u görecektik güya bu hafta neyse artık yapacak bir şey yok acil spor ve diyet zamanı
4 gundur okul git gellerine yuruyus ekledim sabahlari yuruyorum o kadar 67 leri yakaladim sonunda insallah haftaya direk 66 lara atlarimGözümden kaçmış demek canım bugün eklerim
Tebrikler canım aslında biraz spor ekleyebilsen daha çok gidecek çünkü beslenmen güzeldi tüm hafta ama yine de eksi candır
Gayet güzel canım tebrik ederim inşallah haftaya 66 geliyorGunaydin herkese
gecen cuma 68.30
bugun 67.75
fark 550 gr
yuzde %0.805
Haftaya hedef 67
Eki Görüntüle 2929466
El_Em BerryShake hzlsel Pnrrr-12 Begonya2
Bence gelirsin 66ya canım evet senin eski sporlarını hatırlayınca bir şey yapmıyorsun ama insan isteğini hevesini kaybedebiliyor kilolarımız da artık iyi önemli olan korumak ve az da olsa vermek benceben de 2-3 hafta 67 dolaylarında takıldım hep 300-400 gram vere vere bu hafta biraz spora yüklenince 1 kilo gitti ama çok yoruldum gerçekten bu hafta daha az spor yapacağım4 gundur okul git gellerine yuruyus ekledim sabahlari yuruyorum o kadar 67 leri yakaladim sonunda insallah haftaya direk 66 lara atlarim
Geçen hafta kaçtın canımGüne güzel başlayalım
Çok iyi canım tebrikler gelsin 6larGunaydin kizlar
Gecen hafta:72
Bugun: 70.85
Fark: 1.15
Yuzde: 1.59
Haftaya hedef: 69.9
BerryShake hzlsel Pnrrr-12 yarimuhendis
Tebrik ederin canım çok iyiGeçen Hafta:67,6
Bu Hafta: 66,5
Fark: 1,1
Yüzde: 1,627
Hedef:65,9
El_Em Fit mutlu anne Pnrrr-12 BerryShake
kuzum evet sporu istiyorum da bi türlü başlayamıyorum yaa bi elim gitmiyor üşengeçliktenTebrikler canım aslında biraz spor ekleyebilsen daha çok gidecek çünkü beslenmen güzeldi tüm hafta ama yine de eksi candır
Gayet güzel canım tebrik ederim inşallah haftaya 66 geliyor
Bence gelirsin 66ya canım evet senin eski sporlarını hatırlayınca bir şey yapmıyorsun ama insan isteğini hevesini kaybedebiliyor kilolarımız da artık iyi önemli olan korumak ve az da olsa vermek benceben de 2-3 hafta 67 dolaylarında takıldım hep 300-400 gram vere vere bu hafta biraz spora yüklenince 1 kilo gitti ama çok yoruldum gerçekten bu hafta daha az spor yapacağım
Ay çok güzel canım tebrik ederimGunaydin kizlar
Gecen hafta:72
Bugun: 70.85
Fark: 1.15
Yuzde: 1.59
Haftaya hedef: 69.9
BerryShake hzlsel Pnrrr-12 yarimuhendis
Dur kız daha yeni kalktım uykudan biraz hareketleneyim zıplayıp koşayımyarimuhendis canim senin sonuc nasil