Kızlar sizi rahatsız eden şeyleri biraz daha yumuşak dille söylemek varken neden böyle sert giriyorsunuz mevzulara
zaten malum forum ortamı yüz yüze olsak belki dediğiniz ayrı ama yazı dili olunca mimik yok gülücük yok azarlama gibi oluyor onca şeyin hatrına güzel gitmiyor
Muhtemelen savaştığınız şeyin zorluğundan ama yinede kalp kırmak kolay onarmak zor
BerryShake in onca emeği oldu evet bende onaylamıyorum ekstra tatlı pasta muhabbetini dillendirmesini yada özendirnesini ama hiç bir zamanda tutunda koca bi pastayı yiyin dememiştir ince bir dilim yiyip deli gibi spor yapmıştır hep planlıdır programlıdır bu sayede yeme atağı yaşamamıştır. Ani şeker krizleri yaşamamıştır. Uzun süreli diyetini hiç bozmadan devam ettirebilmiştir. Ama kimi limitinde durmasını bilir kimi duramaz sizler duramayan tarafta iseniz kırmadan belirtin ısrarla bahsedecek kadar art niyetli biri değil ya burcu asla yapmaz ne için tablo yapıyor sonuçta. Bence herşeyi halledebilirz konuşa konuşa çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok karşılıklı yanlış anlaşılma ara ara oluyor biraz dikkat edilir olur biter
Yok kapicimmm gayet yumuşak söylediler aslında ama hassasım bayağı bu konuda o yüzden bi de birikti galiba,o yüzden de bu kararı aldım
yani biraz çakışıyor görüşlerim klasik diyet anlayışıyla,canının en çok istediğinden kaçamak yapıp dengeleyip devam etmek ,kızlar da sağlıklı şeyler için gaza getirmeye çalışıyor o yüzden
Hakkım bin kere helal olsun herkese varsa
Hallettik merak etme sen
birkaç kişi dediği gibi kontrolü kaybettiğini söyledi ve çok hassas olduklarını canım
canım kk dan ayrılmıyorum ama menü yazmaydı yemek sohbetiydi girmemeyi düşünüyorum onlara kuzum
Cnm zaten hic bahsetme demiyor ki kimse illaki hayatımızdada onumuze geliyor, O gün biraz abartı oldu dozu kactı sadece yoldan cikmayalm diye oyle tepki verdim ama seni kırmak degildi niyetim kusura bakma ve gitme bizimle kal
Katılıyorum kaptanım
tabi demiyorsunuz canım ama şimdi strese giricem hep birinin diyetini ben bozar mıyım diye
Canlar karar verdim, burası hala bi zayıflama grubu ve saygı duyuyorum kesinlikle, birinin diyet düzenini direkt bozduysam helal etsin
ben bu son şeylerin de etkisiyle diyete bir süre ara vericem,kilomu korumaya odaklanarak-ki zaten diyet modunda olmadan korudum şükür,korkmayın
- ,eğer biraz daha vermeyi ve bunu daha sağlıklı dengeli bi diyetle yapmayı düşünürsem tekrar katılırım beybilerim hepinizi çok seviyorum
teşekkür ederim ısrarlarınız için ,bana sevginizi daha iyi gösteremezdiniz özellikle kapticim
El_Em çok çok duygulandım nasıl iyi tanımışsın beni
ağlayacaktım neredeyse valla doldu gözler
ağzına sağlık canım