- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
Canım bende işe yarıyor belki sende de yarar ara öğünlerimde sütlü nescafe içiyorum 5 dk sonra tuvalete çıkıyorumKızlar ben bu kabızlık sorununu çözemiyorum ya, çok sinirim bozuluyordiyet beslenmeye başlayınca WC sorunu yaşıyorum
Bende bu hafta dikkat edemedimSabit olman cok iyi regliye ragmen canim ben cumartesi cok abartmistim sonrasi pek diyet havasinda gitmedi cumaya kadar sabiti yakalarsam sukur diyecegim bir turlu moda giremiyorum
Ben de babama kadayıflı muhallebi yapacağımSorma valla boğazım açıyor ama benimde canım çekti gece gece zaten diyet falan hakgetire gözüm bassa yarın yapacam ama elimi kaldirasim yok
Ayy tehdit de güzelmişBen de babama kadayıflı muhallebi yapacağımeğer yapmazsan 1kg baklavayla gelirim eve dedi bi de gel de yapma şimdi
Sağol canım benimGecmis olsun cnm
Ay evet ayıptır söylemesi ben de güzel yaparımAyy tehdit de güzelmiş
Ama kadayıflı muhallebide candır çok güzeldir sevilir
sekersiz gofret lifalif kalorisi dusuk mu ortim? Ben de bi onceki diyetimde corn flakes bara takmistim hergun yerdim4 ekim pazartesi
11.15 : az yağda 2 yumurtalı kaşarlı omlet,salatalık domates
15.30 : 1 kupa sütlü nescafe,lifalid,2 rane şekersiz gofret
18.00 : hamsi buğulama,salata,1dilim ekmek
Su : 2 3lt,700ml dukan
Spor : 10000 adım , 500 ip totalde = 200p
BerryShake @hzlsel nnurc @Pnrrr-20
Canim ortim ben ara ogun pek aramiyorum ya isteyken elimin altinda yiyecek bisey de olmuyo iyi oluyor atliyorumÇok güzel canım afiyet olsun
Çikolatalı gofreti yemedik ditip psikolojik olarak yakıyoruzgüzel menü olmuş canım
Sen ve sen ve yine senin enteresantik menülerinafiyet olsun balım
Dondurma mığğğ gız nerde yaşıyorsun havalar soğumadı mıay tuzlu pisküvi miiiii çok severim her türünü
Afiyet olsun canım
Sporun yine çok güzel olmuş
Affiyet olsunn güzel bi menü olmuş sporun da çok güzel
Ortim gız ara öğün yapmıyorsun hiçnasıl dayanıyorsun ben çok severim ara öğün yapmayı yine güzel bir menüyle gelmişsin
Retro göz önüne alınsın demişsin ben de kaçamak bekliyordum menünde çok bir şey göremedimafiyet olsun
Lifalif 150 kalori civarında ama şekersiz gofreti hesaplamadım bilmiyorumsekersiz gofret lifalif kalorisi dusuk mu ortim? Ben de bi onceki diyetimde corn flakes bara takmistim hergun yerdimmenu ve spor harika ortim afiyet olsun
Canim ortim ben ara ogun pek aramiyorum ya isteyken elimin altinda yiyecek bisey de olmuyo iyi oluyor atliyorummeyve falan da sevmem pek
Hatta bugun dusundum aralikli oruca baya alismisim sabahlari da hicbi sey istemiyor canim
Ben de babama kadayıflı muhallebi yapacağımeğer yapmazsan 1kg baklavayla gelirim eve dedi bi de gel de yapma şimdi
oyyy evet hatırlıyorum güzel yaptığını ve özellikle babanın çok bebğendiğini canımAy evet ayıptır söylemesi ben de güzel yaparımemir büyük yerden arrık yapacağız napalım
ben de bayılıyorumLifalif 150 kalori civarında ama şekersiz gofreti hesaplamadım bilmiyorum
Ne güzel ben ara öğünsüz meyvesi yapamam yani en sevdiğim öğün ara öğün olabilir diyet zamanlarımda
Evet evet demiştim daha önceoyyy evet hatırlıyorum güzel yaptığını ve özellikle babanın çok bebğendiğini canımyap yap nolcak bir dilimden
Oh yersin ne güzel ama ben yerim bitiririm o kekleriben de bayılıyorumama züber lokma almam uzun süre
mini kek sipariş verdim 20 gr lık hehe
tamamEvet evet demiştim daha önceAra öğünümde yiyebilirim diye düşündüm ama bilmiyorum o anki ruh halime bağlı
24 lü den iki çeşit 6 da başka çeşitlerdenOh yersin ne güzel ama ben yerim bitiririm o kekleri
Sağol ortimElleribe saglik ortim himmm marulla ne guzel yenir simdi. Iyi oldu hatirkatyigin birgun yapayim. Haftada bir istedigimi yene hakkim var.
Süpersin
Desteğin için çok teşekkür ederim canım.o kadar iyi geliyor ki beni düşünmenİlaç tedavilerini uygulayın bu saçların çıkması nerdeyse olumlu sonuç verirse benim tam 6 ayda kapandı boşluk bende çok cildiueye gittim ilk başta bende inanmadım buna, ama en son çare denedim başka hiç bir ilaç kullanmadım çünkü hangisi çıkaracak diye sizde en son çare belki denersiniz canım bu saçkıran yayılan birşey benim saçımdada yayılmıştı
Pandeminin başından beri kendim yapıyorum canım.cevizli yapıyorum bayağı gelistirdim kendimiAfiyet olsun ortim. Cok guzel olmus menun. Cig kofte ilk defa mi denedin yoksa daha once yapmis miydin? Nasil oldu?
Maşallah ortime.Ben +400 geldim.Gunaydin kizlar ben 500gr eksideyim @Breeze96
Geliyor gelmekte olan rekabet baslayacak maşallah gelmiş 7 ler darısı 6 lara inşallah
Harikasın ortim4 ekim
11500 adim : 115 puan
Bugun hobi bahcemize gittik, 40 dakika kadar badminton+frisbee oynadik- 120 puan
Toplam: 235 puan
@Breeze96
Bakalım yiyebilirim belki bi de tatlıyı yaptığım saate de bağlı bugün kpss ye çalışmaya başladım azcık azcıktamamspor öncesi de olabilüüüü
Aaayyyy hemen gelsinlee kız24 lü den iki çeşit 6 da başka çeşitlerden54 tane miniş kekişim olcek
ooo hadi kolay gelsin balımBakalım yiyebilirim belki bi de tatlıyı yaptığım saate de bağlı bugün kpss ye çalışmaya başladım azcık azcık
Aaayyyy hemen gelsinlee kız
Teşekkür ederim canımooo hadi kolay gelsin balım
bir günde teslimat diyor ama daha yola çıkmadı galiba bakayım
ayy inşallah çarşamba gelir heralde cnmsTeşekkür ederim canımsana da afiyet olsun kekcikler gelsinler de
hadi inşallah bol verimli çalışmalı güzel ve hareketli bir gün olsun kuzumBen yatıyorum herkese iyi geceler sabah erken kalkıp günümü verimli kullanmam gerekiyor inşallah uyanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?