Kilolar Firarda 😎

Sabit olman cok iyi regliye ragmen canim ben cumartesi cok abartmistim sonrasi pek diyet havasinda gitmedi cumaya kadar sabiti yakalarsam sukur diyecegim bir turlu moda giremiyorum
Bende bu hafta dikkat edemedim diyetisyene bu hafta yani yarın günüm kilo bildirmicem 2 haftalık sonuç bildircem çünkü bu hafta hiç gitmedi canım sıkıldı ama almadığım içinde mutluyum, önümüzdeki hafta sıkı asılıcam ama inşaAllah en az - 2 hedefim inşaAllah

Sorma valla boğazım açıyor ama benimde canım çekti gece gece zaten diyet falan hakgetire gözüm bassa yarın yapacam ama elimi kaldirasim yok
Ben de babama kadayıflı muhallebi yapacağımeğer yapmazsan 1kg baklavayla gelirim eve dedi bi de gel de yapma şimdi

sekersiz gofret lifalif kalorisi dusuk mu ortim? Ben de bi onceki diyetimde corn flakes bara takmistim hergun yerdim menu ve spor harika ortim afiyet olsun
Canim ortim ben ara ogun pek aramiyorum ya isteyken elimin altinda yiyecek bisey de olmuyo iyi oluyor atliyorum meyve falan da sevmem pek
Hatta bugun dusundum aralikli oruca baya alismisim sabahlari da hicbi sey istemiyor canim

Lifalif 150 kalori civarında ama şekersiz gofreti hesaplamadım bilmiyorum

Ne güzel ben ara öğünsüz meyvesi yapamam yani en sevdiğim öğün ara öğün olabilir diyet zamanlarımda

Elleribe saglik ortim himmm marulla ne guzel yenir simdi. Iyi oldu hatirkatyigin birgun yapayim. Haftada bir istedigimi yene hakkim var.
Sağol ortim
3 ekim

45 dk cardio
15600 adim
Toplam: 381 puan

@Breeze96
Süpersin
Desteğin için çok teşekkür ederim canım.o kadar iyi geliyor ki beni düşünmen .çarşamba suresi bitiyor kremin mutlaka deneyeceğim
Afiyet olsun ortim. Cok guzel olmus menun. Cig kofte ilk defa mi denedin yoksa daha once yapmis miydin? Nasil oldu?
Pandeminin başından beri kendim yapıyorum canım.cevizli yapıyorum bayağı gelistirdim kendimi
Gunaydin kizlar ben 500gr eksideyim @Breeze96
Maşallah ortime.Ben +400 geldim.
Mrblar kızlar kahvaltı ev işi akşam yemeği hazırlığı derken yenice oturdum vala tartıldım bildirmeye fırsat olmadı
Cuma: 81.05
Pazartesi: 79.95
Fark: -1.1 kg
@hzlsel @Breeze96
Geliyor gelmekte olan rekabet baslayacak maşallah gelmiş 7 ler darısı 6 lara inşallah
4 ekim

11500 adim : 115 puan
Bugun hobi bahcemize gittik, 40 dakika kadar badminton+frisbee oynadik- 120 puan
Toplam: 235 puan

@Breeze96
Harikasın ortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…