Kilolar Firarda 😎

Akşamı baya hafif kapatmissin
Kilo hareketlerim, hedef ve sonuc cizelgelerine bakinca gözlerim kanadi .... Bu ne biçim hal yaw dalga gecer gibi
Tövbeler olsun Allah size sabırlar versin benim gibilerle ugrasmak zor zira
Ay yemin ederim ben de kendimden utandım ,
İyi aksamlar çanlar nasılsınız

Ben iyi grip olmuşum bütün yattım neredeyse
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine,

Puding dışında güzel canım,o da artık regl hakkı ,
Canga goze batıyor sadece canım
Çok güzel canım afiyet olsun
Kızlar internette sorunlar yaşıyorum bu akşam pek giremeyebilirim düzelirse inşallah adım listesini paylaşacağım
Evet ya wp ve Instagram açılmıyor sanki,mesajlar iletilmiuor

Ahahaha böyle böyle yakicaz yağları

evet derin derin nefes alıyoruz geçmişi siliyoruz
enteresantik sağol kuşum sana da olsun
tuzlu kraker seviyorum ben de şu düğüm gibi olanlardan bi de crax her türü
Ooo tuzlu kraker var ya yol arkadaşımdır canımdır ciğerimdironun yanında peynirlisi baharatlısı mısırlısı öf bak aklıma geldi

Güzel canım akşam pilav miktarı az ama pırasa pirinçli mi
Çok güzel canım afiyet olsun

Evet canım kaynamış su koyuyorsun soğuyunca veya ılık ılık içiyorsun
Bende yapaym diyorm yarn reglden dolayi asiri istahliyim tam tarif verebillrmisn cnm
Sagol cnm naslsn nasil gidiyor kucuk napiyor
Cok haklisin cnm bendede durum ayni 2 ileri 1 geri gidiyorm
Mrblar kızlar kahvaltı ev işi akşam yemeği hazırlığı derken yenice oturdum vala tartıldım bildirmeye fırsat olmadı
Cuma: 81.05
Pazartesi: 79.95
Fark: -1.1 kg
@hzlsel @Breeze96
Cok iyi cnm tbrkler
Kaptanım bir kere kızlar küçükken burnunu yerim seni diye sevmiştim burnundanda makas almıştım elimle saatlerce ağladı burnumu tükür yapıştır diyee
Yaa ilahii kiyamma ya
İyi aksamlar çanlar nasılsınız

Ben iyi grip olmuşum bütün yattım neredeyse
Gecmis olsun cnm

Sagol cnm
Canım bir şişe maden suyu üzerine 700ml kaynamış su içine de 2 poşet yeşil çay ve 1 2 dilim limon koyuyorsun demleniyor soğuyunca gün içinde tüketiyorsum
Tamamdir canim yarin yapicam insallah sen kacgun yapiyirsn bu sekilde

Ortim yoğun geçti hafta sonum yarında misafirim var çarşamba burdayım inşaAllah sabah sabittim, bu gün regl oldm fenalardayım
Sabit olman cok iyi regliye ragmen canim ben cumartesi cok abartmistim sonrasi pek diyet havasinda gitmedi cumaya kadar sabiti yakalarsam sukur diyecegim bir turlu moda giremiyorum

Her gece bir şey vuruyor aklımamasterchef izliyorum profiterol yapmışlar çok sevmem ama ay nasıl cazip geliyor şu an anlatamam
Sorma valla boğazım açıyor ama benimde canım çekti gece gece zaten diyet falan hakgetire gözüm bassa yarın yapacam ama elimi kaldirasim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…