Kilolar Firarda 😎

Aaaaa 1. Olmuşuz canıımm ortağım C Cagrihilal1

Ellerine sağlık kuzum

Eline sağlık canım

Jasminium84 C Cagrihilal1 tebriklerr kızlar
Sağol canımm

Oyyyyy hangi birini yazsam ki biliyorsundur zaten
Cuma menüsü diyelim, bugün dengelersin eminim

Guzel menu ortim eksinde muhtesemdi bu arada bulamadim ki alinti yapayim sayfalarin hizina yetişemiyorum tebrik ederim
Sağol kuzumm

Sağol canımm
Ayyy evet di mi yaa 7/24 buralardan yeseler onlara koymaz eee zaten evlerinde kesin bi kat spor alanı oluyor eee onlar kilo vermesin de ben mi vereyim
Ama birşey diyeyim mi ben her zaman yiyemem buradan ki şimdiden kendi yaptığım yemekleri özledim
Gün sayıyorum bitsin diye

Canım karbonhidrat ağırlıklı olmuş bugün dengelemeye çalış
Adımın da süper

Sağol canımm

Canim benim spor hedefim gunluk 5000 adimdan 35000 adim 350 puan Pnrrr-12
Tamamdir cnm kaydettum haftada 2 gun leslie de yapabillirmisin cnm
Aynen canim ya. Sukurler olsun. Rabbim tum sifa bekleyenlerin yardimcisi olsun.
Aminnn cnm insallah
Sagolasin canimm
Evet cnm ucu kactı dun biraz
Sagol canimm

Emeğine sağlık canım
Tebrikler kızlar
Sorma karbon batağına tüm hafta düştüm

Supermis videolar cnm bende bugun yapabillrsem yapicam insallah
Pnrrr-12 canım benim de hedefim günlük 10000 adımdan 70000 adım yani 700puanama sadece adımları söylüyorum ekstraları katmıyorum onlar gelişi güzel oluyor çünkü
Puan olark 700p eklerm cnm ama hazalinda dedigi gbi adim degilse spor olark genel soyleyebillrsn bana bence senin en az 1.500 p olur yine

ORTAKLAR
( 2 - 8 EKİM )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir

NOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Yeni ortaklar listesi hazır kızlar İnşallah kimseyi gözümden kaçırmamışımdır Atladığım biri varsa söylesin ona göre yeniden düzenleme yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…