Kilolar Firarda 😎

Bekleyemedim canim. Gittim yaptirdim. Nedeni kist yirtilmasiymis, sukur onemli birsey degilmis . Sagol canim yorumun icin

Sagol canim. Dikkat etmeye calisirim

Aynen canim ya. Sukurler olsun. Rabbim tum sifa bekleyenlerin yardimcisi olsun.

Amaney amaney bu menünün güzelliğine karbonluğuna da bakınızafiyet olsun canım
yarimuhendis kuzum biz de sayende 2. Olduk tebrikler ikimize de
Tebrikler canımmmm

o da doğru iyi ki okullar açıldıı sizin site de açık havada oturmaya müsait mis gibi toplaşırsınız artık termosta çayla kurabiyeyle
Oglan uyudu bende yatiyorm kızlar belli olmaz gece uyanabilr bu ara azı dișlerini cıkarıyor hic duzenimiz yok malesef
iyi geceler kuşum
Canim benim spor hedefim gunluk 5000 adimdan 35000 adim 350 puan Pnrrr-12
oyyy oy

Emeğine sağlık ortimm❤
Haftaya hedef tutacak inşallah
Tamamen bitse keşke kuzum. Ne çektin be
Teşekkür ederim kuzum. Bu hafta çok sıkı tutmayı düşünüyorum, boşa çok vakit harcadım
Bu hafta olmadı üzgünüm
Geçen hafta 59,400
Bu hafta 59,700
Fark +300Eki Görüntüle 2925590
Canım iyi olun da eksiler gelir yine. Bu meseleye takma iyi olmaya bak. ❤
Kaptanım emeğine sağlık. Pnrrr-12 tebrikler canım
hzlsel kaptanım emeğine sağlık. Tebrikler kızlarr
Onemli birsey degilmis. Buyuk bir yumurtalik kistim varmis o patlamis. Patlayinca da karin icine sivi dolmus oyle. Rahatladim
Oh şükür. İyiki doktora gitmişsin canım şüphe, belirsizlik insanı mahvediyor ❤
Eline sağlık kuzum.
Oooo ortiiimm. Destan yazmışsın. Oku oku bitmedi. Hafızan da iyi maaşallah. Bu kadar değişik şey yesem bi kısmını unutabilirdim
Sporlar da şahane. ❤

oo ip atlama şahane ama evde de olsan en az 3-4 bin adım oluyor canım bilekliğin var mı?
kaçamaklar da süper olmuş afiyet olsun

inşallah tutar cnm benim için de tabii
aynen daha dikkatli yiyorum artık cnm o yüzden yani doyuyorum ama hafızaya atıyorum hehe
sağo cnm

Gayet güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun keşke hep imkanımız olsa da böyle hazır yesek , vallahi bu ünlülerin çok zenginlerin diyeti de kolay anacim zayıflayıp vücutlarına bakmaktan başka işleri yok zaten
Toplam iki cookie ve kumpir fazla olmuş canım ama cuma olduğu için tolere edersin
Ne desem bilemedim felekten bir gün olmuş ama cuma sonuçta fazla olanları biliyorsun zaten
Cumaya göre guzek canım,akşam güzel kapatmissin
Harika canım tebrik ederim
Güzel menu canım afiyet olsun

Sağ ol canım
Teşekkürler canım

Aynen canim, rahatladim. Tahat rahaaat uyudum dun gece

Çok sevindim canım
Sagol canim, rahatladim.
01 Ekim menüm
Sabah 10:30 şekersiz kahve

Öğlen 15:00 1 dilim avuç içi kadar ızgara et 1 tavuk ızgara 1 dilim ekmek domates salatası

Akşam 19h00
1 avuç leblebi

1,5 litre su
13 bin adım DeryaOnDiet
Afiyet olsun canim. Leblebinin yanina bir meyve veya yigurt/kefir olsa daha doyurucu ve dengeli olurdu. Onjn haricinde guzel menu 1 hafta boyle yesen guzel eksi gelir

Kilo bildirimim:

Gecen hafta: 76.kg
Bugun: 74.3
Fark: 1.7kg
Yuzde: 2.24%

Haftaya hedefim: 73.3 Hedef60kgolmak
hzlsel

Eki Görüntüle 2925201
Tebrikler canım
Eline emeğine sağlık canım
yarimuhendis @Breeze96 Hedef60kgolmak tebrikler kızlar
Ben de peşinizden gelmişim ama yetişememişim bu hafta daha çok çalışmam lazım
Sağol canımsporda iyiydimm ama bu hafta lahana sarması bal ve ekmek batırdı beni.
Eline emeğine sağlık canım
Afiyet olsun canım suyunu da artırsaydın süper menü
Afiyet olsun canım.Kurabiyeler kuru pastalar olmamış hadi bekluyorum bak sen gel diye gr gr veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…