- 31 Temmuz 2020
- 20.346
- 60.233
- 548
hımm bu hafta kilo verirsem tatil dönüşü de veriririm diyosun di mii :) güzel plan cnm2 hafta detoks istemistim ama bizim sehir dusuna cikmamuzi erken tarihe alip uzatabiliruz gibi.
e pazartesi başlat canımAslında 21 günlük paketleri var onu denesem mi diyorum ama sıvı detoks istemiyorum ama bu pakette o da var
Şöyle yapabilirim bu hafta kendi yemeklerimden götürürüm onlardan yerim Perşembe günü sıvı detoks cuma günü kaçamaksız serbest gün cumartesi gününden itibaren de 1 aylık tek öğün paketi yaptırırım kendime diyetisyeniyle konuşurum yapabilirlerse böyle bişe
Yok kuzum işyerindeydim, o insanüstü yoğunluğumuz azaldı şükürler olsun rutin yoğunluğumuza döndük
İşleri iyice hafifletip bi 2-3 gün izin almak istiyorum, sabahtan evden çıkıp anneme gidip bütün gün yatmak gibi hain bi planım var
Amacim bu hafta biraz vermek, ve insallah tatilde almamak ve donunce kaldigim yerden devam etmekhımm bu hafta kilo verirsem tatil dönüşü de veriririm diyosun di mii :) güzel plan cnm
e pazartesi başlat canımhaftasonu da annene git dinlen yakın mı evi
bence vereceksin canımAmacim bu hafta biraz vermek, ve insallah tatilde almamak ve donunce kaldigim yerden devam etmek
Kesin cok yuzerjm cocuklarla oynarim filan, eksi gelmek cok kafamda degil de arti gelmeyeyim yeter. Dedigin gibi donunce yine devam kaldigjm yerden. Gitsin artik su kilolar. Kiyafetlerimde gozum kaliyor hepbence vereceksin canımtatilde almıcam diye kendini strese sokma güzelim, alsan da yine 2 haftanın net kilosu eksi olacak kadar ama ölçülü yerim ailemle diye düşün :) nasılsa diyetisyenin de seni bekliyor olacak hem havuz spor salonu vs varsa gideceğin yerde mutlaka kullanırsın yine adım hedefi koyarsın kendine
başaracksın kuzum haydi devamKesin cok yuzerjm cocuklarla oynarim filan, eksi gelmek cok kafamda degil de arti gelmeyeyim yeter. Dedigin gibi donunce yine devam kaldigjm yerden. Gitsin artik su kilolar. Kiyafetlerimde gozum kaliyor hep
-3 salı günkü kilomla kuzm diyetisyen günüm 77.5timama esi 3 kiloydun cnm cumadan bile artı olmaması lazımbi türk kahvesi iç telvesiyle,o kh bayağı tutar bağırsakta ve atar cnm bozma moralini afiyet olsun inir güzel şey beehhh
Olacak yani baska secenek yokbaşaracksın kuzum haydi devam
hıım anladım canım-3 salı günkü kilomla kuzm diyetisyen günüm 77.5tim
Ondan önce 80.5 cumada 78.3tüm
Sabit gelirm büyük ihtimal
evtt o elbiseler kaçamaz artıkOlacak yani baska secenek yok
Yok aslında az değil ben biraz abarttımhıım anladım canım+500 ve +300 yine 78.3 ediyor tmm
menüyü bayağı az vermişti diyetisyenin,acaba normal yiyince mi aldın cnm
No | Uye | 24 Eylül | 25 Eylül | 26 Eylül | 27 Eylül | 28 Eylül | 29 Eylül | 30 Eylül |
2 | @Breeze96 | |||||||
3 | C Cagrihilal1 | |||||||
4 |
| ---- | ----- | ----- | ||||
7 |
| ---- | ---- | ---- | ---- | |||
8 |
| |||||||
9 |
| ---- | ||||||
18 |
| |||||||
19 |
| |||||||
20 |
21 | @karabiber01 | ---- | ---- | ---- | ---- | |||
22 |
| ---- | ---- | ---- | ||||
23 |
| |||||||
24 |
| ---- | ||||||
26 |
| ----- | ||||||
27 | @Sonsuz umut | ---- | ---- | |||||
28 |
30 |
|
Ellerine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL
No Uye 24 Eylül 25 Eylül 26 Eylül 27 Eylül 28 Eylül 29 Eylül 30 Eylül 2 @Breeze96 3 C Cagrihilal1 4 Calypso95 ---- ----- ----- 7 Begonya2 ---- ---- ---- ---- 8 eceboce 9 eliya ---- 18 Hedef60kgolmak 19 hzlsel 20 Jasminium84 ---- ---- ---- ---- 21 @karabiber01 ---- ---- ---- ---- 22 kardelelen321 ---- ---- ---- 23 kumsal68 24 nnurc ---- 26 Pnrrr-12 ----- 27 @Sonsuz umut ---- ---- 28 Tempus ---- ---- ---- ---- 30 yarimuhendis
yarimuhendis kuşum uğramadın bugün
Ellerine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL
No Uye 24 Eylül 25 Eylül 26 Eylül 27 Eylül 28 Eylül 29 Eylül 30 Eylül 2 @Breeze96 3 C Cagrihilal1 4 Calypso95 ---- ----- ----- 7 Begonya2 ---- ---- ---- ---- 8 eceboce 9 eliya ---- 18 Hedef60kgolmak 19 hzlsel 20 Jasminium84 ---- ---- ---- ---- 21 @karabiber01 ---- ---- ---- ---- 22 kardelelen321 ---- ---- ---- 23 kumsal68 24 nnurc ---- 26 Pnrrr-12 ----- 27 @Sonsuz umut ---- ---- 28 Tempus ---- ---- ---- ---- 30 yarimuhendis
Gelsin yarına eksiler canım çok güzelSabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 dilim hindi füme, 2-3 çatal krem peynir, yeşil çay
Ara
Sütlü nescafe, 3 mini intense
Akşam
Tavuk tava(yağsız, baharatlı), salata, 3 yk yoğurt, maden suyu
1 LT yeşil çay, 2 LT su
4200 adım(42 puan)
Pnrrr-12 yarimuhendis
Insallahhhh canimmSağ ol canım benimBir daha o kiloları görmem inşallah
Hadi insallah Allah nasip etsin cnm cok iyi yaptn kilo vermekle hamilelik oncesiBen de 62 kilo olmak istiyorum canım bir an önce verip hamileliğe kadar kiloyu en azından 5-6 ay korumaya almak niyetim
Supersin cnm bu motivasyonladevammmSelam kizlar bebis uyuyunca bugun 1 saat cardio yaptim. Artik daha yapmam bugunluk yeter. Dun bacak, kalca calismistim, bugun kol ve sirt agirlikli, yarina da karin, bel olcak
Cnm olmamis gbi devam et takili kalirsan pismanlikla dhada yersinAz önce bozuldu menüm3 incir ve yarım çikolata yedm
Gelcm gibi,
Supermis cnm bende oyle tum gun yatmali isterimm ama zorrrAslında 21 günlük paketleri var onu denesem mi diyorum ama sıvı detoks istemiyorum ama bu pakette o da var
Şöyle yapabilirim bu hafta kendi yemeklerimden götürürüm onlardan yerim Perşembe günü sıvı detoks cuma günü kaçamaksız serbest gün cumartesi gününden itibaren de 1 aylık tek öğün paketi yaptırırım kendime diyetisyeniyle konuşurum yapabilirlerse böyle bişe
Yok kuzum işyerindeydim, o insanüstü yoğunluğumuz azaldı şükürler olsun rutin yoğunluğumuza döndük
İşleri iyice hafifletip bi 2-3 gün izin almak istiyorum, sabahtan evden çıkıp anneme gidip bütün gün yatmak gibi hain bi planım var
Afyt olsn cnm bence guzl menuolmus30 eylul persembe
13:30 1 kase yogurt corbasi, 1 kase taze fasulye
18:30 2 kasik et sote, 1 kase cacik, 1 kasik pilav ( tek ogun yapamadim cok acikmistim)
Su 3 litre
Spor 5300 adim 53 puan
Pnrrr-12
Ellerine saglik kaptanimKİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL
Sagol canim.Insallahhhh canimm
Hadi insallah Allah nasip etsin cnm cok iyi yaptn kilo vermekle hamilelik oncesi
Supersin cnm bu motivasyonladevammm
Cnm olmamis gbi devam et takili kalirsan pismanlikla dhada yersin
Supermis cnm bende oyle tum gun yatmali isterimm ama zorrr
Afyt olsn cnm bence guzl menuolmus
Ellerine saglik kaptanim
rica ederim cnmEllerine sağlık canım
Ay sabahtan beri annemle çarşıdaydık sonra halama gittik eve geç geldik başım ağırmaya başladı hala devam ediyor yatıp kaldım öyle telefona bakamıyorum çok
sağol kaptanımEllerine saglik kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?