Kilolar Firarda 😎

2 hafta detoks istemistim ama bizim sehir dusuna cikmamuzi erken tarihe alip uzatabiliruz gibi.
hımm bu hafta kilo verirsem tatil dönüşü de veriririm diyosun di mii :) güzel plan cnm

e pazartesi başlat canım haftasonu da annene git dinlen yakın mı evi

hımm bu hafta kilo verirsem tatil dönüşü de veriririm diyosun di mii :) güzel plan cnm

e pazartesi başlat canım haftasonu da annene git dinlen yakın mı evi
Amacim bu hafta biraz vermek, ve insallah tatilde almamak ve donunce kaldigim yerden devam etmek

Amacim bu hafta biraz vermek, ve insallah tatilde almamak ve donunce kaldigim yerden devam etmek
bence vereceksin canım tatilde almıcam diye kendini strese sokma güzelim, alsan da yine 2 haftanın net kilosu eksi olacak kadar ama ölçülü yerim ailemle diye düşün :) nasılsa diyetisyenin de seni bekliyor olacak hem havuz spor salonu vs varsa gideceğin yerde mutlaka kullanırsın yine adım hedefi koyarsın kendine

Kesin cok yuzerjm cocuklarla oynarim filan, eksi gelmek cok kafamda degil de arti gelmeyeyim yeter. Dedigin gibi donunce yine devam kaldigjm yerden. Gitsin artik su kilolar. Kiyafetlerimde gozum kaliyor hep

ama esi 3 kiloydun cnm cumadan bile artı olmaması lazım bi türk kahvesi iç telvesiyle,o kh bayağı tutar bağırsakta ve atar cnm bozma moralini afiyet olsun inir güzel şey beehhh
-3 salı günkü kilomla kuzm diyetisyen günüm 77.5tim
Ondan önce 80.5 cumada 78.3tüm
Sabit gelirm büyük ihtimal

Ellerine sağlık canım

Ellerine sağlık canım
Ay sabahtan beri annemle çarşıdaydık sonra halama gittik eve geç geldik başım ağırmaya başladı hala devam ediyor yatıp kaldım öyle telefona bakamıyorum çok

Gelsin yarına eksiler canım çok güzel

Sağ ol canım benim Bir daha o kiloları görmem inşallah
Insallahhhh canimm
Ben de 62 kilo olmak istiyorum canım bir an önce verip hamileliğe kadar kiloyu en azından 5-6 ay korumaya almak niyetim
Hadi insallah Allah nasip etsin cnm cok iyi yaptn kilo vermekle hamilelik oncesi
Selam kizlar bebis uyuyunca bugun 1 saat cardio yaptim. Artik daha yapmam bugunluk yeter. Dun bacak, kalca calismistim, bugun kol ve sirt agirlikli, yarina da karin, bel olcak
Supersin cnm bu motivasyonladevammm
Az önce bozuldu menüm 3 incir ve yarım çikolata yedm

Gelcm gibi,
Cnm olmamis gbi devam et takili kalirsan pismanlikla dhada yersin
Supermis cnm bende oyle tum gun yatmali isterimm ama zorrr
30 eylul persembe
13:30 1 kase yogurt corbasi, 1 kase taze fasulye
18:30 2 kasik et sote, 1 kase cacik, 1 kasik pilav ( tek ogun yapamadim cok acikmistim)

Su 3 litre
Spor 5300 adim 53 puan
Pnrrr-12
Afyt olsn cnm bence guzl menuolmus
Ellerine saglik kaptanim

Sagol canim.

Eksiğim var mı kaptanlarım yarın ki listemiz Hedef60kgolmak hzlsel Pnrrr-12

Kızlar yarın fotoğraflı tartı bildirimlerinizi bekleriz

KİLOLAR FİRARDA 3.ETAP

hedef54kg (61,3/
Goklerce (63/
Azimliiii (65/) 2.etap bildirimsiz.
Ucmelekannesi (67,40/
pacman(65.8/) 2.etap bildirimsiz.
Jasminium84 (66,85/) 2.etap bildirimsiz*
hzlsel (68,2/
Cagrihilal1 (68,95/
Sonsuz umut( 68,75/
Pnrrr-20 (76 )
Breeze96 (74,85/
eceboce (72/
nnurc(72,10/
DeryaOnDiet(74,9/
karabiber01 (76,1/
Calypso95 (76,1/
eliya (80,6)
Nikinik ( ) 1. ve 2.etap bildirimsiz*
diyetcigeldihanim (78,3/
Fit mutlu anne (81,95/
Tempus(78/
kardelelen321 (91,95/
yarimuhendis(72 )
Kumsal68 ( 59,4 )
sabahvesen (74/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…