Sağ ol canım üstümdeki kıyafeti ağustosta almıştım ve dar olmuştu göbeğim çok fena çıkıyordu şimdi hiç göbek çıkmadı çok mutlu oldumhzlsel kuzum zayiflayinca adeta boyun da uzamis Fistik gibi olmussun ki daha bu son halin bile degil
Cidden ama boyun uzamis adetaSağ ol canım üstümdeki kıyafeti ağustosta almıştım ve dar olmuştu göbeğim çok fena çıkıyordu şimdi hiç göbek çıkmadı çok mutlu oldumBu sene beni gören zaten boyun uzunmuş senin dedi Son halime çok bir şey kalmadı inşallah kendime 2-2,5 ay daha verdim 5 kilo daha verip bitireceğim
Sağ ol canım benimCidden ama boyun uzamis adetasuper olmussun
Merak ettim hocam hazirladiginiz programi ben de goz atabilir miyim acep
Oyy çok güzel tüyolar yaaDiyetisyen ust uste iki gun sakin ayni bolgeyi calistirmayin, ikinci gunde kalori yakimi azalir metabolizma hiziniz da duser dedi. Ben de onun aciklamasi uzerine gun gun ayirdim, 3 gunde bir ayni bolgeye doncem.
Guzel menu ortim baya erken kapatmissin gunu bende eşimi bekliyorum gelir gelmez yiyecegim cok gece kalmadan. Yarina guzel sonuclar goruruz insallah30 Eylül Perşembe
09.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tulum peyniri
10 adet yeşil zeytin
2 adet cherry domates
2 dilim peksimet
1 elma
11.00
1 adet şekersiz hindistan cevizli muffin
15.00
4 yk et yemeği
2 adet bulgurlu biber dolması
1 kase salatalıklı fesleğenli yoğurt
su: 2 lt (şimdilik)
C Cagrihilal1 @Breeze96
Linkini paylasir misin canim burdan? Takipteyim senihocam diyen dillerini sevsinler
Cnm ayrı topik de açıcam oraya atıcam yarınkalori sayma olmayacak bi program 10 günüm bitiyor bugün , 62,8 le başladım yaklaşık böyle beslendim bakalım net sonuç ne olacak
Oyy çok güzel tüyolar yaa
tabi ki canım benimLinkini paylasir misin canim burdan? Takipteyim seni
Himm 10 gunluk bi program olacaksa - 10 gunde kilolardan kurtul olabilir. Kalori saymaya son. Veya kalori saymadan zayiflad..tabi ki canım benim
şimdi isim düşünüyorum
Valla salı günü yediklerimi vermeye çalışıyorum bu gün sabit gelirm diyordum ama +300dümBu 2. Gunum yeni diyetisyenee simdilik iyi bakalim. Sen nasilsin canim. Eriyirrsun erimeye devam mi
30 Eylül Perşembe
09.00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tulum peyniri
10 adet yeşil zeytin
2 adet cherry domates
2 dilim peksimet
1 elma
11.00
1 adet şekersiz hindistan cevizli muffin
15.00
4 yk et yemeği
2 adet bulgurlu biber dolması
1 kase salatalıklı fesleğenli yoğurt
su: 2 lt (şimdilik)
C Cagrihilal1 @Breeze96
doya doya ile başlayan bir şey istiyorum canımHimm 10 gunluk bi program olacaksa - 10 gunde kilolardan kurtul olabilir. Kalori saymaya son. Veya kalori saymadan zayiflad..
regl mi yaklaşıyor cnmValla salı günü yediklerimi vermeye çalışıyorum bu gün sabit gelirm diyordum ama +300dümonun dışında iyi bakalım
gayet dengeli çeşitli bi menü bayıldım canımSabah
1 hurma
Yarım haş yumurta
1 minik mayasız poğaça
Domates
1 dilim peynir
4 zeytin
1 tk bal
Ara
1 Türk kahvesi
1 kuru kayısı
2 kare bitter
Ara
1 şeftali
Akşam
Hünkar beğendi
Ayran
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yakın leslie
El_Em Hedef60kgolmak @Breeze96
Ben de cok yaptim oyle bir gun yiyoruz sonra bir haftakiz bosa gidiyor. Ins yarina arti gelmezsin canimValla salı günü yediklerimi vermeye çalışıyorum bu gün sabit gelirm diyordum ama +300dümonun dışında iyi bakalım
Oo cok guzel fikircnm onların gönderdiği di mi bu çok iyiymiş
doya doya ile başlayan bir şey istiyorum canımteşekkür ederim önerilerin için de
regl mi yaklaşıyor cnm
gayet dengeli çeşitli bi menü bayıldım canımafiyet olsun
böyle daha çok sohbetli kek börek tarifi vermeli bi sayfa olsun istiyorum cnmOo cok guzel fikir
Az önce bozuldu menümGayet dengeli çeşitli bi menü bayıldım canımafiyet olsun
Gelcm gibi,Ben de cok yaptim oyle bir gun yiyoruz sonra bir haftakiz bosa gidiyor. Ins yarina arti gelmezsin canim
Hadi inşallah canımmGuzel menu ortim baya erken kapatmissin gunu bende eşimi bekliyorum gelir gelmez yiyecegim cok gece kalmadan. Yarina guzel sonuclar goruruz insallah
Evet canım onların gönderdiği paket bucnm onların gönderdiği di mi bu çok iyiymiş
doya doya ile başlayan bir şey istiyorum canımteşekkür ederim önerilerin için de
regl mi yaklaşıyor cnm
gayet dengeli çeşitli bi menü bayıldım canımafiyet olsun
ama esi 3 kiloydun cnm cumadan bile artı olmaması lazımAz önce bozuldu menüm3 incir ve yarım çikolata yedm
Gelcm gibi,
cnm 1 ya da 2 aylık paket de alabilirsin daha hesaplıya gelebilir sonra da alışmış olursun ne yiyeceğine , haftalık hazırlarsın çoğu şeyiHadi inşallah canımm
Evet canım onların gönderdiği paket bu
Vallahi bugün ne düşündüm biliyor musun keşke çoooookkkkk param olsa da diyetim boyunca buradan alıp yesem ne güzel bugün ne yesem diye düşünme derdim olmaz
2 hafta detoks istemistim ama bizim sehir dusuna cikmamuzi erken tarihe alip uzatabiliruz gibi.böyle daha çok sohbetli kek börek tarifi vermeli bi sayfa olsun istiyorum cnmher çeşit güne örnekler koyucam zaten birkaç hafta alır düzen oturtması diğer hanımların da diye düşündüm
senin nasıldı günün cnm? 1 hafta detoks sonra normal listeye mi geçeceksiniz?
3 incir sorun degil de cikolata olmasa iyiymisAz önce bozuldu menüm3 incir ve yarım çikolata yedm
Gelcm gibi,
Aslında 21 günlük paketleri var onu denesem mi diyorum ama sıvı detoks istemiyorum ama bu pakette o da varcnm 1 ya da 2 aylık paket de alabilirsin daha hesaplıya gelebilir sonra da alışmış olursun ne yiyeceğine , haftalık hazırlarsın çoğu şeyi
işte günlerin nasıl geçti cnm izinli miydin geçen hafta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?