Kilolar Firarda 😎

hzlsel kuzum zayiflayinca adeta boyun da uzamis Fistik gibi olmussun ki daha bu son halin bile degil
Sağ ol canım üstümdeki kıyafeti ağustosta almıştım ve dar olmuştu göbeğim çok fena çıkıyordu şimdi hiç göbek çıkmadı çok mutlu oldum Bu sene beni gören zaten boyun uzunmuş senin dedi Son halime çok bir şey kalmadı inşallah kendime 2-2,5 ay daha verdim 5 kilo daha verip bitireceğim

Cidden ama boyun uzamis adeta super olmussun

Merak ettim hocam hazirladiginiz programi ben de goz atabilir miyim acep
hocam diyen dillerini sevsinler
Cnm ayrı topik de açıcam oraya atıcam yarın kalori sayma olmayacak bi program 10 günüm bitiyor bugün , 62,8 le başladım yaklaşık böyle beslendim bakalım net sonuç ne olacak

Diyetisyen ust uste iki gun sakin ayni bolgeyi calistirmayin, ikinci gunde kalori yakimi azalir metabolizma hiziniz da duser dedi. Ben de onun aciklamasi uzerine gun gun ayirdim, 3 gunde bir ayni bolgeye doncem.
Oyy çok güzel tüyolar yaa

Guzel menu ortim baya erken kapatmissin gunu bende eşimi bekliyorum gelir gelmez yiyecegim cok gece kalmadan. Yarina guzel sonuclar goruruz insallah

Linkini paylasir misin canim burdan? Takipteyim seni

cnm onların gönderdiği di mi bu çok iyiymiş

Himm 10 gunluk bi program olacaksa - 10 gunde kilolardan kurtul olabilir. Kalori saymaya son. Veya kalori saymadan zayiflad..
doya doya ile başlayan bir şey istiyorum canım teşekkür ederim önerilerin için de

Valla salı günü yediklerimi vermeye çalışıyorum bu gün sabit gelirm diyordum ama +300düm onun dışında iyi bakalım
regl mi yaklaşıyor cnm

gayet dengeli çeşitli bi menü bayıldım canım afiyet olsun

Oo cok guzel fikir
böyle daha çok sohbetli kek börek tarifi vermeli bi sayfa olsun istiyorum cnm her çeşit güne örnekler koyucam zaten birkaç hafta alır düzen oturtması diğer hanımların da diye düşündüm
senin nasıldı günün cnm? 1 hafta detoks sonra normal listeye mi geçeceksiniz?

Guzel menu ortim baya erken kapatmissin gunu bende eşimi bekliyorum gelir gelmez yiyecegim cok gece kalmadan. Yarina guzel sonuclar goruruz insallah
Hadi inşallah canımm

Evet canım onların gönderdiği paket bu

Vallahi bugün ne düşündüm biliyor musun keşke çoooookkkkk param olsa da diyetim boyunca buradan alıp yesem ne güzel bugün ne yesem diye düşünme derdim olmaz

cnm 1 ya da 2 aylık paket de alabilirsin daha hesaplıya gelebilir sonra da alışmış olursun ne yiyeceğine , haftalık hazırlarsın çoğu şeyi
işte günlerin nasıl geçti cnm izinli miydin geçen hafta?

2 hafta detoks istemistim ama bizim sehir dusuna cikmamuzi erken tarihe alip uzatabiliruz gibi.

cnm 1 ya da 2 aylık paket de alabilirsin daha hesaplıya gelebilir sonra da alışmış olursun ne yiyeceğine , haftalık hazırlarsın çoğu şeyi
işte günlerin nasıl geçti cnm izinli miydin geçen hafta?
Aslında 21 günlük paketleri var onu denesem mi diyorum ama sıvı detoks istemiyorum ama bu pakette o da var

Şöyle yapabilirim bu hafta kendi yemeklerimden götürürüm onlardan yerim Perşembe günü sıvı detoks cuma günü kaçamaksız serbest gün cumartesi gününden itibaren de 1 aylık tek öğün paketi yaptırırım kendime diyetisyeniyle konuşurum yapabilirlerse böyle bişe

Yok kuzum işyerindeydim, o insanüstü yoğunluğumuz azaldı şükürler olsun rutin yoğunluğumuza döndük
İşleri iyice hafifletip bi 2-3 gün izin almak istiyorum, sabahtan evden çıkıp anneme gidip bütün gün yatmak gibi hain bi planım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…