Kilolar Firarda 😎

cnm o zaman 60--62 arası kalsan güzel olur hamileliğe kadar yaklaşık 8-10 kilo alabileceğini düşünürsek 70in çok üstüne çıkmamış olursun kuzum
Ben de 62 kilo olmak istiyorum canım bir an önce verip hamileliğe kadar kiloyu en azından 5-6 ay korumaya almak niyetim

Selam kizlar bebis uyuyunca bugun 1 saat cardio yaptim. Artik daha yapmam bugunluk yeter. Dun bacak, kalca calismistim, bugun kol ve sirt agirlikli, yarina da karin, bel olcak
ortim harikasın ben de bazen chloeye başlıyorum ama düzenli yapamıyorum keşke yapabilsem :)

yemkle mi yoğun geçiyor söyle bakalım
Ay hem yemekle hem de yurdunu falan ayarlamaya çalışıyoruz, dediğin gibi yiyorum da bu akşam dışarı çıkacağız üzgünüm mecbur yiyeceğim
Sabah sabah yine maziye dalmışken öncesi sonrası yaptım sizlerle de paylaşayım zaten elimdeki tek resim bu diyebilirim diyete başlayalı bir ay olmuş ve yaklaşık 8-10 kilo vermiştim
Harika görünüyorsun canım

tamam canım program hazır atıyorum o zaman inşallah veririz istediğimiz kadar
Sağ ol canım ilk müsait vaktimde ayrıntılı inceleyeceğim Şu son kilolar gider ikimizin de inşallah
Sağ ol kuzum
Insallah olacaksin canim. Cok iyi gidiyorsun vee sobrasi bebus yani insallah gonlunce olcak canim
İnşallah canım yaza kadar bekleyişteyim ondan sonra kısmet
Ay hem yemekle hem de yurdunu falan ayarlamaya çalışıyoruz, dediğin gibi yiyorum da bu akşam dışarı çıkacağız üzgünüm mecbur yiyeceğim

Sağ ol canım benim

Sabah sabah yine maziye dalmışken öncesi sonrası yaptım sizlerle de paylaşayım zaten elimdeki tek resim bu diyebilirim diyete başlayalı bir ay olmuş ve yaklaşık 8-10 kilo vermiştim
Vaaaaooov Harikasın kuzumm
İkisi farklı insanlar gibi. Son halin boyunu meydana çıkarmış. Süpersin süper

Selam kizlar bebis uyuyunca bugun 1 saat cardio yaptim. Artik daha yapmam bugunluk yeter. Dun bacak, kalca calismistim, bugun kol ve sirt agirlikli, yarina da karin, bel olcak
Oo harikasın canım bölge bölge de ayırmışsın valla :)

Hedef60kgolmak canım ben öğlen annemlere gitmiştim orda yemek yedim günü kapattım artık akşama bişey yemek yok sen ne yaptın?
Ben de 11-1 arası yedim bayağı ve kapadım cnm çay kahve şimdi akşama da baharatlı süt içerim sadece

Afiyet olsun kuzu

Oo harikasın canım bölge bölge de ayırmışsın valla :)

Ben de 11-1 arası yedim bayağı ve kapadım cnm çay kahve şimdi akşama da baharatlı süt içerim sadece

Afiyet olsun kuzu
Diyetisyen ust uste iki gun sakin ayni bolgeyi calistirmayin, ikinci gunde kalori yakimi azalir metabolizma hiziniz da duser dedi. Ben de onun aciklamasi uzerine gun gun ayirdim, 3 gunde bir ayni bolgeye doncem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…