Ben de 62 kilo olmak istiyorum canım bir an önce verip hamileliğe kadar kiloyu en azından 5-6 ay korumaya almak niyetimcnm o zaman 60--62 arası kalsan güzel olur hamileliğe kadaryaklaşık 8-10 kilo alabileceğini düşünürsek 70in çok üstüne çıkmamış olursun kuzum
Masallah canim.Sabah sabah yine maziye dalmışken öncesi sonrası yaptım sizlerle de paylaşayımzaten elimdeki tek resim bu diyebilirim diyete başlayalı bir ay olmuş ve yaklaşık 8-10 kilo vermiştim
Insallah olacaksin canim. Cok iyi gidiyorsunBen de 62 kilo olmak istiyorum canım bir an önce verip hamileliğe kadar kiloyu en azından 5-6 ay korumaya almak niyetim
ortim harikasın ben de bazen chloeye başlıyorum ama düzenli yapamıyorum keşke yapabilsem :)Selam kizlar bebis uyuyunca bugun 1 saat cardio yaptim. Artik daha yapmam bugunluk yeter. Dun bacak, kalca calismistim, bugun kol ve sirt agirlikli, yarina da karin, bel olcak
Diyet nasıl gidiyor canımSelam kizlar bebis uyuyunca bugun 1 saat cardio yaptim. Artik daha yapmam bugunluk yeter. Dun bacak, kalca calismistim, bugun kol ve sirt agirlikli, yarina da karin, bel olcak
Ay hem yemekle hem de yurdunu falan ayarlamaya çalışıyoruz, dediğin gibi yiyorum dayemkle mi yoğun geçiyor söyle bakalım
Harika görünüyorsun canımSabah sabah yine maziye dalmışken öncesi sonrası yaptım sizlerle de paylaşayımzaten elimdeki tek resim bu diyebilirim diyete başlayalı bir ay olmuş ve yaklaşık 8-10 kilo vermiştim
Duzenli yapabilsen super olur aslindaortim harikasın ben de bazen chloeye başlıyorum ama düzenli yapamıyorum keşke yapabilsem :)
Bu 2. Gunum yeni diyetisyenee simdilik iyi bakalim. Sen nasilsin canim. Eriyirrsun erimeye devam miDiyet nasıl gidiyor canım
Sağ ol canım ilk müsait vaktimde ayrıntılı inceleyeceğimtamam canım program hazır atıyorum o zamaninşallah veririz istediğimiz kadar
Sağ ol kuzumMasallah canim.
İnşallah canım yaza kadar bekleyişteyim ondan sonra kısmetInsallah olacaksin canim. Cok iyi gidiyorsunvee sobrasi bebus yani insallah gonlunce olcak canim
Sağ ol canım benimAy hem yemekle hem de yurdunu falan ayarlamaya çalışıyoruz, dediğin gibi yiyorum dabu akşam dışarı çıkacağız üzgünüm mecbur yiyeceğim
Harika görünüyorsun canım
Çok iyi canım eminim etkisini kısa sürede gösterecekSelam kizlar bebis uyuyunca bugun 1 saat cardio yaptim. Artik daha yapmam bugunluk yeter. Dun bacak, kalca calismistim, bugun kol ve sirt agirlikli, yarina da karin, bel olcak
Vaaaaooov Harikasın kuzummSabah sabah yine maziye dalmışken öncesi sonrası yaptım sizlerle de paylaşayımzaten elimdeki tek resim bu diyebilirim diyete başlayalı bir ay olmuş ve yaklaşık 8-10 kilo vermiştim
Oo harikasın canımSelam kizlar bebis uyuyunca bugun 1 saat cardio yaptim. Artik daha yapmam bugunluk yeter. Dun bacak, kalca calismistim, bugun kol ve sirt agirlikli, yarina da karin, bel olcak
Ben de 11-1 arası yedim bayağı ve kapadım cnm çay kahve şimdi akşama da baharatlı süt içerim sadeceHedef60kgolmak canım ben öğlen annemlere gitmiştim orda yemek yedim günü kapattım artık akşama bişey yemek yok sen ne yaptın?
Afiyet olsun kuzuAy hem yemekle hem de yurdunu falan ayarlamaya çalışıyoruz, dediğin gibi yiyorum dabu akşam dışarı çıkacağız üzgünüm mecbur yiyeceğim
Harika görünüyorsun canım
Merak ettim hocam hazirladiginiz programi ben de goz atabilir miyim aceptamam canım program hazır atıyorum o zamaninşallah veririz istediğimiz kadar
Diyetisyen ust uste iki gun sakin ayni bolgeyi calistirmayin, ikinci gunde kalori yakimi azalir metabolizma hiziniz da duser dedi. Ben de onun aciklamasi uzerine gun gun ayirdim, 3 gunde bir ayni bolgeye doncem.Oo harikasın canımbölge bölge de ayırmışsın valla :)
Ben de 11-1 arası yedim bayağı ve kapadım cnm çay kahve şimdi akşama da baharatlı süt içerim sadece
Afiyet olsun kuzu
Insallah canim. Diyete gecen hafta cok uyamadim ama spor her daim devamÇok iyi canım eminim etkisini kısa sürede gösterecek
Sağ ol canım yaVaaaaooov Harikasın kuzumm
İkisi farklı insanlar gibi. Son halin boyunu meydana çıkarmış. Süpersin süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?