Kizlar cuma 66.9 muşum. Bir kâğıda yazmam lazım sürekli unutuyorum yani kilo almışım. Zaten yediklerimden kilo almamam mümkün degildiSaglik olsunCuma;
67.9
Pazartesi 67.5
Hep ayni yerde tartılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar cuma 66.9 muşum. Bir kâğıda yazmam lazım sürekli unutuyorum yani kilo almışım. Zaten yediklerimden kilo almamam mümkün degildiSaglik olsunCuma;
67.9
Pazartesi 67.5
Ben artıdayım canım. Artı 1.4 çıktım sabah. Sebebini anlamadım açıkçası. Neyse hal ederiz bakalımGünaydın canlar bildirimim:
Cuma: 76.0kg
Bugun: 75.3 kg
Fark - 700gr
denizbenimadim sen ne durumdasın ortican
çok şükür canım daha iyiyim ama midem tam toparlanmadı gibi sadece, hafif de karın ağrım devam ediyorTavuk corbasiydi canim dun kahvaltiyi 10 da ogle yemegi 3 de aksam 8 de oldu.
Sen nasil oldun toparladin mi
Kızım uyumaya ne zaman karar verirseHahhah deli kizz olmaz oylre spora nezaman basliyorsn
Duygularııııımmmmmmm darmadağııııınnnnn annnnnlayamazzzsssıınnnKizlar cuma 66.9 muşum. Bir kâğıda yazmam lazım sürekli unutuyorum yani kilo almışım. Zaten yediklerimden kilo almamam mümkün degildiSaglik olsun
Aynen canımYaa ben 66.9 oldugunu bilmiyordum. Kilo almışım. Birde verdim diye seviniyorum resmen.
Detoks mu yapıyorsun diyecektim ben de şanın bozulmasın diye menü yazmıyordun heheBen artıdayım canım. Artı 1.4 çıktım sabah. Sebebini anlamadım açıkçası. Neyse hal ederiz bakalım
Tamam canımKizlar selam, iki gündür gelemedim misafirim vardı, bu sabah tartilamadim biraz telaşlı geçti, inşallah yarın tartilacagim
Tekrar geçmiş olsun canım kilon da gayet iyi inşallah hedefine ulaşacaksıngünaydın kızlar
çok şükür bugün biraz daha iyiyim
ateşim düştü, sadece karnımda yumruk yemişim gibi bir ağrı var, ayağa kalkarken canım acıyor
midem de buruk biraz ama düne göre çok daha iyi
sabah tartıldım 67,55 çıktım
cuma hedefimi 66,50 olarak belirledim canım BerryShake
Tebrikler canım çok iyi gitmişGünaydın canlar bildirimim:
Cuma: 76.0kg
Bugun: 75.3 kg
Fark - 700gr
denizbenimadim sen ne durumdasın ortican
Çok iyi canım
Aynen çoğunu gönderdim canım inşallah az da olsa eksiye geçerimCogu gitmis artilarn tbrkler cnm
Ooo supermis varmı artiran kizlarr herkez spor yapsın bugunnn
Super tbrkler cnm
Gecmis olsn cnm daha iyi olmana sevindm
Sabit sayılırsın canım o zaman kesin cuma güzel bir eksi geliyor
Dünkü menüye rağmen eksi ayakta alkışlıyorumCuma;
67.9
Pazartesi 67.5
Ben de diyorum nasıl eksiye geçtiKizlar cuma 66.9 muşum. Bir kâğıda yazmam lazım sürekli unutuyorum yani kilo almışım. Zaten yediklerimden kilo almamam mümkün degildiSaglik olsun
Ödem için bir şeyler iç kuzum işe yarar illaBen artıdayım canım. Artı 1.4 çıktım sabah. Sebebini anlamadım açıkçası. Neyse hal ederiz bakalım
Sagolasn cnimevet çok şükür yedim
sağol canım çok şükür bugün daha iyiyim
orticanım gayet güzel menün ama çorbanın ne çorbası olduğunu ve öğün saatlerini de yazarsan daha sağlıklı değerlendirirz
çok iyi canım tebrikler
sağol canım
çok iyi canım tebrikler
tebrikler canım
sağol kuzum
Odem vardir abla ozaman, napiyorsn ugramadn bu ara iyimisincuma buraya yazmadım galiba , (bir telefon görüşmesi sonrası kafa gitti)
cuma 80.4 dü bu gün 81.8 malum dönem başladı
Bende diycektm o menuyle nasl eksi ama artiymis dogal olarkCuma;
67.9
Pazartesi 67.5
Menulerni yazmiyonkii bilemiyorz cnm nedeniniBen artıdayım canım. Artı 1.4 çıktım sabah. Sebebini anlamadım açıkçası. Neyse hal ederiz bakalım
Insallah biranonce duzelrKızım uyumaya ne zaman karar verirse
Sagol cnm, bence gecersn eksiyeTekrar geçmiş olsun canım kilon da gayet iyi inşallah hedefine ulaşacaksın
Tebrikler canım çok iyi gitmiş
Çok iyi canım
Aynen çoğunu gönderdim canım inşallah az da olsa eksiye geçerim
Sabit sayılırsın canım o zaman kesin cuma güzel bir eksi geliyor
Dünkü menüye rağmen eksi ayakta alkışlıyorum
UYE | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Carșamba | Perșembe | Toplam Puan: |
hzlsel | 195 | 145 | ||||||
BerryShake | 205 | 227.5 | 205 | |||||
kardelelen321 | 125 | 105 | ||||||
DeryaOnDiet | 15 | |||||||
eceboce | 92 | |||||||
yarimuhendis | 150 | 162 | 100 | |||||
@Breeze96 | 140 | 80 | 200 | |||||
kumsal68 | 80 | 120 | 80 | |||||
SonsuzUmut | 50 | |||||||
Z Z P | 10 | |||||||
C Cagrihilal1 | 100 | |||||||
Pnrrr-12 | 40 | 125 | ||||||
nnurc | 43 | |||||||
Ucmelekannesi | 190 | |||||||
eliya | 45 | |||||||
Calypso95 | 100 |
Ellerine sağlık canımKILOLAR FIRARDA SPOR LISTESI
24 Eylul - 1 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 195 145 BerryShake 205 227.5 205 kardelelen321 125 105 DeryaOnDiet 15 eceboce 92 yarimuhendis 150 162 100 @Breeze96 140 80 200 kumsal68 80 120 80 SonsuzUmut 50 Z Z P 10 C Cagrihilal1 100 Pnrrr-12 40 125 nnurc 43 Ucmelekannesi 190 eliya 45 Calypso95 100
- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız
-Spor puanlarını El_Em kaptanimiz ilk sayfaya ekleyebillirmisin acaba.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Bugune kadar olan sporlari menulerden kontrolediip yazdım ama gözden kacırmıș olabillrm sizde kendi adınızı Sporunuzu kontrol edip eksikleri bildirebillirsiniz bana
ehehehueheueheheuehtamam cnm ekledim
tamam cnm sağol cuma hedefin var mı?
cnm 66,9 muş cuma bildirimin
bir de hedefini alalım bu cuma için
kız ekliyorum zaten, cuma menüsünü bile yeni yazan var ekledim
relaaaax
Gerçekten başlamam lazım okadar aldık sonunu göremedim yarıda bıraktım hepsüpersin canım hoşgeldin P90x e de başla bence hergün yapamasan da haftada 3 güzel olur
75.5 olsun canım birazdan fazla yüksekten attım gibi ama olsun bakalım24 Eylül - 1Ekim Cuma Hedef Tablosu
����
5.TAKIM
ÜYELERİCUMA
KİLOSUPAZARTESİ
KİLOSUHEDEF
KİLOSUSONUÇ hzlsel 68,2 67,9 Calypso95 76, 1 75,5 eliya 80,6 79,6 SonsuzUmut 68,75 67,9 kardelelen321 91, 95 90 DeryaOnDiet 74,9 74,2 @Tempus 78 77 @Azimliiii @Breeze96 74, 85 74 Pnrrr-12 76 74,5 Ucmelekannesi 67,4 66,5 BerryShake 61,3 60,5 eceboce 72 71,1 G Goklerce 63 62 nnurc 72,10 71 @pacman 65,8 65,5 denizbenimadim 63,4 62 Jasminium84 C Cagrihilal1 68, 95 68,5 Z Z P 66, 9 Deniz ve Kum 76,1 yarimuhendis 72,4 70 Begonya2 78,3 76,5 @sabahvesen 74
canlar hedef kilo bildirmi yapmayanları bekliyor olacağım.
Bende bugün diyet gibi ilk defa beslendim sabah eşimle kahvaltıya oturduğumda yeme düzenim kaçıyor Allahtan izni bitti işe başladıTamam canım dönmek istediğinde bekliyoruz seni o zaman