- 31 Temmuz 2020
- 20.405
- 60.233
- 548
eline sağlık cnmKILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
24 Eylul - 1 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 195 145 BerryShake 205 227.5 205 @kardelelen321 125 105 DeryaOnDiet 15 eceboce 92 yarimuhendis 150 162 100 @Breeze96 140 80 200 @kumsal68 80 120 80 @Sonsuz umut 50 @Dermabebak 10 @Cagrihilal1 100 Pnrrr-12 40 125 nnurc 43 @Ucmelekannesi 190 @eliya 45 @Calypso95 100
- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız
-Spor puanlarınıEl_Em kaptanimiz ilk sayfaya ekleyebillirmisin acaba.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Bugune kadar olan sporlari menulerden kontrolediip yazdım ama gözden kacırmıș olabillrm sizde kendi adınızı Sporunuzu kontrol edip eksikleri bildirebillirsiniz bana
senin 1200 kalorini de yeriim tatlışehehehueheueheheueh
Çok güzel canıımOzaman gunun Motivasyon resmi ve yazısı gelsinnn!/Alıntı: Deniz Yalabak
Eki Görüntüle 2923094
Canım günü gününe yaptığın zamanları da hatırlıyorum ve bayağı kilo da verdin hadi tekrar başlaGerçekten başlamam lazım okadar aldık sonunu göremedim yarıda bıraktım hep
bugün tartıldın mı cnm? e 600 gr neden yüksekten atmak olsun kii yaparsın sen75.5 olsun canım birazdan fazla yüksekten attım gibi ama olsun bakalım
Oh hadi hayırlı olsun o zamanBende bugün diyet gibi ilk defa beslendim sabah eşimle kahvaltıya oturduğumda yeme düzenim kaçıyor Allahtan izni bitti işe başladı
dün gece yazmıştım 80.2 olsun diye çok şişmişim ama bu gün inşallah tutartamam cnm ekledim
tamam cnm sağolcuma hedefin var mı?
cnm 66,9 muş cuma bildirimin
bir de hedefini alalım bu cuma için
kız ekliyorum zaten, cuma menüsünü bile yeni yazan var ekledim
relaaaax
Sağol canımmTekrar geçmiş olsun canım kilon da gayet iyi inşallah hedefine ulaşacaksın
Tebrikler canım çok iyi gitmiş
Çok iyi canım
Aynen çoğunu gönderdim canım inşallah az da olsa eksiye geçerim
Sabit sayılırsın canım o zaman kesin cuma güzel bir eksi geliyor
Dünkü menüye rağmen eksi ayakta alkışlıyorum
Insallah canim, bugun oglen dikkat ettim salata yedim insallah devami da gelirÇok iyi canım aynıyız şu an
Çok bir artı değil canım ama tabi dikkat et inşallah cuma güzel bir eksi gelir
Canim eline saglikKILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
24 Eylul - 1 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 195 145 BerryShake 205 227.5 205 @kardelelen321 125 105 DeryaOnDiet 15 eceboce 92 yarimuhendis 150 162 100 @Breeze96 140 80 200 @kumsal68 80 120 80 @Sonsuz umut 50 @Dermabebak 10 @Cagrihilal1 100 Pnrrr-12 40 125 nnurc 43 @Ucmelekannesi 190 @eliya 45 @Calypso95 100
- Kızlar sadece Spor yapanları ekledim listeye yani isminizin listede olması icin Spor yapmalısınız
-Spor puanlarınıEl_Em kaptanimiz ilk sayfaya ekleyebillirmisin acaba.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Bugune kadar olan sporlari menulerden kontrolediip yazdım ama gözden kacırmıș olabillrm sizde kendi adınızı Sporunuzu kontrol edip eksikleri bildirebillirsiniz bana
iyiyim şükür gülüm azıcık canım sıkkın bu aralar da onun da rabbim çözüme ulaştırır elbetSagolasn cnim
Odem vardir abla ozaman, napiyorsn ugramadn bu ara iyimisin
Bende diycektm o menuyle nasl eksi ama artiymis dogal olark
Menulerni yazmiyonkii bilemiyorz cnm nedenini
Insallah biranonce duzelr
Sagol cnm, bence gecersn eksiye
hayırdır canım neyin var anlat rahatlarsın belkiiyiyim şükür gülüm azıcık canım sıkkın bu aralar da onun da rabbim çözüme ulaştırır elbet
yeme kilo alırsın tatlışeline sağlık cnm
senin 1200 kalorini de yeriim tatlış
hıım hatırladım cnm ama grupta diyet menü vs görmedim diye eklememiştimdün gece yazmıştım 80.2 olsun diye çok şişmişim ama bu gün inşallah tutar
hayırdır nen var kuzumiyiyim şükür gülüm azıcık canım sıkkın bu aralar da onun da rabbim çözüme ulaştırır elbet
yok sayman hoşuma gittiyeme kilo alırsın tatlış
Yarın da beni paylaşsana neyim eksik bu hatunlardanOzaman gunun Motivasyon resmi ve yazısı gelsinnn!/Alıntı: Deniz Yalabak
Eki Görüntüle 2923094
Eki Görüntüle 2923093
kız kul 6ya kadar değil mi zaten? neden bu kadar bekledinKahvaltıda 300 kalorilik beslendiğim ve kh tüketmediğimden olsa gerek çok acıktım1 saat var daha ara öğünüme
e senin de öncen sonranı görebiliriz yaaaaniYarın da beni paylaşsana neyim eksik bu hatunlardanBu kadın da çok azimliydi inanılmaz erimiş hele o basen bölgesini nasıl eritmiş çok zor helal olsun diyorum ama tabi bizlerin Allahtan bu kadar vermesi gereken kilo yok
Yok canım 7.30 da bitiyor nöbetçiyim bugün boş dersi bekliyorum o yüzden yoksa o kadar beklemezdim ama daha şimdiden 8bin adımım oldu bahçede dört dönüyorum nöbettekız kul 6ya kadar değil mi zaten? neden bu kadar bekledin
Kuzum ben arti gelince cok canuk motivasyonumu kaybefiyirum. Yerlerde benim motivasyon. Yine ne diyeti yapsam diye dusunur oldum. Benim diyetteki motivasyonum pamuk ipligine bagli o da bir artiyla kopup gidiyor. Spora devam ediyorum ama diyete devam etmiyorum, yeni bur diyete baskayinca motive oluyirum.KİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL
No Uye 24 Eylül 25 Eylül 26 Eylül 1 @Azimliiii 2 @Breeze96 3 @Cagrihilal1 4 @Calypso95 5 DeryaOnDiet 6 @Dermabebak 7 @diyetcigeldihanim 8 eceboce 9 @eliya 10 @Fit mutlu anne 11 @Goklerce 17 denizbenimadim 18 BerryShake 19 hzlsel 20 Jasminium84 21 @karabiber01 22 @kardelelen321 23 @kumsal68 24 nnurc 25 @pacman 26 Pnrrr-12 27 @Sonsuz umut 28 @Tempus 29 @Ucmelekannesi 30 yarimuhendis
@Azimliiii anacım tatili 1 hafta daha uzatmaya karar verdiniz heraldeafiyet muhabbet olsun ne diim
@Dermabebak cnm medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum ama lütfen bütün güne yayma cısları kuzum ve daha dengeli daha sebzeli beslenmeye çalış :)
@kumsal68 kuzum cuma kilonu yazmış mıydın? :) bi daha bakıcam geçmişe gerçi
DeryaOnDiet nasılsın kuzum? kaç gündür göremiyorum seni sohbette iyi misin balım
kaçamaklı da olsa menü yazanları ayrıca teşekkür ederimmühim olan saklamak değil bunun farkında olup dengelemeye çalışarak yola devam etmek canlar
Tamamdir cnm defterde duzenledm. Yarnki listedede duzenliycemPnrrr-12 canım benim bi yanlışlık var galiba cumartesi günü 30dk cardio ve 11200 adım atmışım 262 puan ediyor düzeltirsen sevibirim bugünden itibaren ben hesaplı şekilde yazarım menüye
Insallah cozulur ablam anlatmak istersen dinlerim belki sende rahatlarsinniyiyim şükür gülüm azıcık canım sıkkın bu aralar da onun da rabbim çözüme ulaştırır elbet
Aaa ayipsn kuzum ozelden at rrsimlerini yuzunu kes yada stickerle guzel motivasyon olr bence hepimizeYarın da beni paylaşsana neyim eksik bu hatunlardanBu kadın da çok azimliydi inanılmaz erimiş hele o basen bölgesini nasıl eritmiş çok zor helal olsun diyorum ama tabi bizlerin Allahtan bu kadar vermesi gereken kilo yok
Yaa az yiyince oyle oluyor yemeklere saldirma oluyor bende birde, yesilcay ic cnm yada tarcinli limonlu su da bastiriyorKahvaltıda 300 kalorilik beslendiğim ve kh tüketmediğimden olsa gerek çok acıktım1 saat var daha ara öğünüme
Ben de acıktım ya yemek pişsin hemen yiyeceğimKahvaltıda 300 kalorilik beslendiğim ve kh tüketmediğimden olsa gerek çok acıktım1 saat var daha ara öğünüme
Yapma bi daha nolur :/ araları bu kadar uzun tutma canım yarın kurabiye götür istersen sütlü kahvenin yanına? ama kazandibi kalırYok canım 7.30 da bitiyor nöbetçiyim bugün boş dersi bekliyorum o yüzden yoksa o kadar beklemezdim ama daha şimdiden 8bin adımım oldu bahçede dört dönüyorum nöbette
Yok kuzum. Kıyafetlerimden anlarım o kadar ayrım olması mümkün değil. Ama uykusuzluk bende ödem yapıyor onunla ilgili olabilir. Diyet menüm olmuyor ama hiç olmadı zatenDetoks mu yapıyorsun diyecektim ben deşanın bozulmasın diye menü yazmıyordun hehe
Ama birşeyleri abartmışsın canım yaz da görek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?