• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

Pnrrr-12 Pnrrr-12 canim yarın sabah bildirim yapacaksın degilmi kilonu.
Ortaklar kazanani bu akşam aciklamiyim o zaman senin ortağını mahsun bırakmıştım😂😂
Belki paylaşmayan diğer kizlar da paylaşırlar mazeret bildirdikleri hatırlamıyorum ama
Evet cnm paylasicam :confused: sonuc kotu olabillr tabi ortim. Simdiden kusura bakma hzlsel hzlsel

Savaştayım arkideşler
1 lokma keke karşı ben :KK11:
Sizce kim kazanmıştır :110:
Niyeti bozdum bugün ben de canım nasıl künefe istedi dışarda birşey yemem a101i gezerken dondurulmuş olanı gördüm aldım 4 tane eve geldim.ailecek yiyelim diye.benimki bozuk çıktı tadı ekşimiş peynirinin.Diyetimi iyice batırmadım diye çok sevindim valla:KK45:

kız hergün ödül veriosun ya 😂 bi daha banyoda tartıl hee seni gidii :KK8:
Aa niye banyodaa tartilayim. Ben şimdi komşudan aldım tartıyı. Dedim ki ona evde tartil ona göre bizim eve gelince de kendi kilonu bul dedim. Yatak odasında bulduk bir iki denedik. Ama yarın banyoda mi deniyim şimdi. Hep yer değiştirince farklı sonuç çıkıyor. 😃

Kız yazık 1 lokmacik kekin ne canı var.

Ama söylemeden edemiycem harikasın tebrikler iradene ben olsam 1 lokmadan ne olacak derdim🤭🤭
Ben yersem 1 lokmayla yetinemem o yüzden bulaşmamam lazm 🙈
Niyeti bozdum bugün ben de canım nasıl künefe istedi dışarda birşey yemem a101i gezerken dondurulmuş olanı gördüm aldım 4 tane eve geldim.ailecek yiyelim diye.benimki bozuk çıktı tadı ekşimiş peynirinin.Diyetimi iyice batırmadım diye çok sevindim valla:KK45:
Hahaha süper olmuş 😂😂😂
Benimde canım çok istiyor künefe

Kızlar hayat ne garıp daha gecen gun gusel haberle gelmiştim, şimdi ise sanki hayatım yıkıldı..annemin yumurtalık kanseri oldugunu ogrendık ve dr un konusmalardan anladıgım ileri safha..çok korkuuorum cok uzgunum, nolur dua edin 😔🙏
Canım çok geçmiş olsun.Rabbim sifa versin.3yıl önce anneme göğüs kanseri teshisi konduğunda dünya durdu gibi gelmişti.annem ameliyat oldu.Esimde acil bir ameliyat gecirdi aynı hafta yoksa felç kalacaktı.annememi yanıyım esime mi kalakalmıştım.Annenin desteğe ihtiyacı var .Zor bir süreç var önünde.ama hersey düzelecek allahın izniyle.Artık tıp ilerledi kemoterapi radyoterapi sifa oluyor.Sen Annene destek ol.

Günaydın kızlar💕

65 olsun yılbaşı hedefim canım.

Afiyet olsun ortim 😘😘

Eki Görüntüle 2921538

Geçen hafta 79.300
Bu hafta 78.000
Haftalık hedefim👍🏻

Haftaya hedefim 77 🥳

%1,639

El_Em El_Em geçmiş olsun canım, bende olmuştum geçiyor 1-2 güne kadar ama biraz agresif oluyor hasta 😬😬
Tebrikler canım💕
Merhabalar kızlar
Kilo bldirimi
Geçen hafta :73.2
Güncel : 72
Fark: 1.2

Haftaya hedef: 71.1 @Eki Görüntüle 2921557
El_Em El_Em Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii
Tebrikler canım💕
Hadi hayırlı başarılar canim💕
Pazartesi eksiydim ama hafta ucinde burjac kez kacamak yapinca biyle oldu.
Gecen hafta:74,8
Bugub:74,9
Fark:0,10
Yuzde: 0,13
Haftaya hedef: 74,2

@Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Calypso95 @kardelelen321
Bu hafta iyi bir eksiyle geleceğine eminim💕
Eksiye düşmüşüm a dostlaaaaaar💕💕💕
Geçen cuma: 92,15
Bugün: 91,95
Fark: 0,2
%0,217
Haftaya hedef 90
@Azimliiii Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Tempus El_Em El_Em
Eki Görüntüle 2921579
Tebrikler canım💕
Geçen cuma 69,60
Bugün 68,75
Fark-850 gram
Yüzde 1,22
(Tahminimden daha iyi )
Tebrikler canım💕
El_Em El_Em Ucmelekannesi Ucmelekannesi @kardelelen321 cnm haftaya cuma hedefim 60.5 olsun oy anammm 😍😍😍
Bu pazartesi 62.6 kg cuma 61.3 kg fark -1.3 kg :)
Amaaa salı yeni düzenimin ilk gününde 62.8dim vee ondan fark -1.5 kg :KK68:
Eki Görüntüle 2921609
Tebrikler canım💕
Geçen Hafta:68,4
Bu Hafta:68,2
Fark:0,2
Yüzde:0,292
Hedef: 67,9
Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii Pnrrr-12 Pnrrr-12 @kardelelen321
Tebrikler canım💕
Gecen cuma 65.15
Bu cuma 67.40
fark +2. 25
yüzde %3.454 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
@hedef54kg çok özür diliyorum canim kusura bakma kuzum 😔😔 @Azimliiii El_Em El_Em

Eki Görüntüle 2921636
Çoğu ödem haftaya halledersin bebişim😍😘
Salı 80.5
Cuma 78.3
Fark 2.3
Yüzde %2,857

El_Em El_Em @kardelelen321 @UcanSupurge

Haftaya hedefim 76.5
Tebrikler canım💕
Gecen hafta:72.45
Bugun 72.10
Fark 350 gr
Yuzde 0.48
Haftaya hedef 71
Regl oldugum icin bekledgim kadar kilo veremedim😞
@Sonsuz umut
Tebrikler canım💕
🤭🤭
İlk başlangıç 69.5
Suanki kilo : 66.9
Eki Görüntüle 2921664
Tebrikler canım💕
Gunaydin
Gecen cuma 69.65
bugun 68.95
fark: 700 gr
%1.005
haftaya hedef 68.5
Eki Görüntüle 2921670
El_Em El_Em Beyaz leylak Beyaz leylak Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii @kardelelen321
Tebrikler canım💕
Geldim geldim yetiştim mi bilmiyorum.

Geçen hafta 80.1
Bu hafta 80.6
Veremedim maalesef 😞 burdan uzak olmak hiç iyi değil kendime söz verdim mutlaka hergun buraya gelicem size mahcubum zaten 🙈
Aynen gecen hafta farkettim bende.Ne kadar buradayız o kadar iyi😍😘
Bu hafta sıfır spor vardı maalesef. Hedefimin altında kaldım. Ama en azından eksiye düştüm. Tek tesellim bu
Geçen hafta:63.9
Bugün:63.4
Fark:500 g
Yüzde:0.784
Gelecek hafta hedefim:62 inş
Tebrikler canım💕
Canım ben 2 ayda 17kg aldım😏😏şu an 72kgyum
3günde 3kilo aldım hızlı alıyoruz dikkatli olmamız lazım.Yeniden bismillah deyip başlarsın canım😍😘
Selam kizlar önce bildirimi yapayım sonra alıntılara dönerim
Geçen hafta:62.7
Bugün : 63.00
Fark: +300 Gr :KK43:
Neden eksiye gecemedigimi anlamıyorum , bu hafta içi biraz kaçamak yaptım evet ama gerçekten sinirim bozuluyor :KK43:
Haftaya guzel bir eksi geliyor inşallah😍😘

M Manolya15 çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin öncelikle annene en lazım olan şey moral hastalığı ile ilgili yalan söyleyin gerekirse ve sakın sakın ümitsizliğe düşmeyin doktorların çok ilerlemiş dediği ne hastalar iyileşti o kadar çok duydum ve şahit oldum ki imkansız dçye bişey yok dua et ve olumlu düşün

Oo guzel yemissinnn :confused:
Ben de 2000 kalörüyü biraz aştım :ıslık:
1.5 lt limonlu yeşil çay içiyorum 😆
Yesilcay seni kurtaracakmiii :KK33:
Canim ben sabah hastanedeydim oglum gece cok kustu sabah hastaneye gittik bir suru test tahlil ordan da ise gectim. Malesef hic aklima gelmedi tarti falan 🙄
Gecmis olsn neyi varmis daha iyi mi
Sana çok şaşırdım zaten. Grupta birçok kişi dikkatimi çekiyor acaip artılar var 1 haftada. Bence bunun sebebi vücudu aşırı aç bırakmanız. Azcık salınca kıtlık psikolojisine giriyor. Mesela ben gece gündüz tabiri caizse hayvan gibi yedim aylarca. 6-7 kilo aldım. Ama biliyorsun aşırı aç kalarak zayıflamadım hiç. Bu çok etkili bence
Yaa bende oyleyim gercktm ama kilo verirken de asiri kismiyorum aburcubura cok duskunum ve onda sinirlama yapmazsan sonu yok hrleki kalorileri nekadar cok oluyor ya
Kızlar bugün benim abur cubur günüm hiç kusura bakmayın 😃 kendime de ödül vermem lazım yani 🤭😃
Ooo ne yedinn de bakemm
Sol 1. Etap
Sağ 2.etap

İstikrarlı bildirimsiz olanlar
İstikrarlı artı gelenler silkeleme vakti canlar :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: ya şimdi siz kendinizi silkeleyin yada ben sizi :KK53:

Eki Görüntüle 2921914
En buyuk sopa bana gelsinn ama son artk tatilimide yaptm toparlayip zayiflama zamaniii
Kız yazık 1 lokmacik kekin ne canı var.

Ama söylemeden edemiycem harikasın tebrikler iradene ben olsam 1 lokmadan ne olacak derdim🤭🤭
Yaa oyle diye diye sistik zaten
:rolleyes: :rolleyes: iyiki bozmamissin

Söylediklerin için teşekkür ederim😊😊1 ocak hedefim 60 olsun💃ve diyetisyenim menü yazmadı ilginç bi şekilde sadece abur cubur yeme dedi işte klasik kızartmalar vs yeme dedi 2 3 saatte bir ye ama porsitonları küçült falan dedi anlamadım ben de ve her füne 10000 adım ödevi verdi gelince kontrol edeceğim dedi
Daha iyi canim, yaparsin sen zaten bi basla 👍

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim sifa versin.3yıl önce anneme göğüs kanseri teshisi konduğunda dünya durdu gibi gelmişti.annem ameliyat oldu.Esimde acil bir ameliyat gecirdi aynı hafta yoksa felç kalacaktı.annememi yanıyım esime mi kalakalmıştım.Annenin desteğe ihtiyacı var .Zor bir süreç var önünde.ama hersey düzelecek allahın izniyle.Artık tıp ilerledi kemoterapi radyoterapi sifa oluyor.Sen Annene destek ol.
Canım sana da cok gecmıs olsun, annen nasıl şimdi yenmiştir inşallah🙏🙏 amın canım amın ,elımden geldıgınce guclu olmaya calısıyorum

Aynen abartmamissin cnm Allahtan baya guzeldi eksin zaten
Sagol canim :KK36:

:KK36:insallah canimmm

Anladim cnm saglikls buyusun inșallah adi ne taha mı :anne:

Tbrkler cnm guzel eksi

Aynenn cnmm artik dondum yarindan itibaren son gazz geliyormm insallah

Tbrkler cnm

Haftaya eksi olucak insallah cnm kacamak yapmasan eksi gelicekmis

Tbrkler tekrardan orti..

Tbrkler cnm super eksiii nekadarda gittk bu smdi 1 hafta mı

Anaam gercekten cok hizli ve cok olmus ama basladiysan gidecek elbet boyun kacti cnm

Afiyet olsunnn bayilirm kendilerine kac adet yidinnn

Ellerinesaglik canimmm
Kacamak olmasa cok iyi bir eksi gelirdi

Haftaya güzel ekşi geleceğiz Leylakim başka yolu yok canim

Off bende bitiremiyorum bu işleri yaa

Off o merdane her taraflarıma gelsin sonuna kadar hakettim 😔😘😘😘
İnşallah canım benim inşallah ama kilo bende depresif bir etki yapıyor daha somurtkan mutsuz bir insan oluyorum

Harika eksi canım tebriklerrr 😘
Ve sanada çok geçmiş olsun aynen çok agresif 🤯🤦🏻‍♀️

Seni okudukça kendime benzetiyorum oğlumun 3 ay 1 yaş döneminde bende çalışıyordum 0 uyku ile işe giderdim ruh gibi iş yerinde uyurdum flaan 🤦🏻‍♀️sabır diliyorum canım

Bu hafta iyi değerlendirirsen güzel eksi gelir canım 😘

Çok iyi gidiyorsun canım maşallah 💕

Oooo harikaaaaa 🤩🤩🤩

Hayırlı olsun canım yeniden başlangıcın 😘

Fazla bir arttı gelmemiş canım ama eksi olsa mutlu olurduk tabi dikkat etmek lazım kaçamaklara 😘

Tebrikler canım ✌️

Bence baya iyi eksi canım tebriklerr😘

Donutlar manıtlarr :dondurma: :rolleyes: harikasın burcum 🤩🤩

Bu hafta dha çok gitsinn yaa hiç yakışmıyor bu rakamlar sanaa bak hepsi geçecek yakında seni 🤭🤭

Ben kaçırdım niye böyle oldu kuzum

:KK71: :KK71: hu huuuu harikasınnn

Tebrikler canım fotoğraf var mıydı

E hani börekler 🤣🤣🤣

Kızzzz seeennnn neyyy :ruh:
Unuttum yazdıklarını :KK75: :KK75: :KK75: aldıklarımıza değil vereceklerimize bakalım 💪💪 hızlı gidecek daha zevkli olacak 🤩🤩 ama yorulldum deme lüksün yok Zeynebim 💕

Tebrikler hilalcim güzel eksi 😘

Ya evet 1.sayfada sıralama pat pat değişiyor 🤣

Hoşgeldin canım
Niye mahcup olasın keyfi bir durum değildi en odaklandığın anda oldu sonuçta Kader kısmet olsun
Sen iste yine verilir ♥️

Yinede çok iyi gitmiş canım tebriklerrr 🤩

Aynen canım benzer şifre oluyormuş güvenlik amacıyla

Canım olabilir son 2 gün menülerinde ödem yapacak bir şey var mıydı moral bozmak yok diyetimiz uzun soluklu 1 haftada bitip gidecdk bir şey değil ki bugünkü sonucu çok takılma 💕

Güzel eksi canım tebriklerrr 😘

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin inşallah
Haklisin canim, dikkat edecegim bu hafta

Back