Kilo vermeye calistikca ustune kat kat aldim

Arkadaslar abartmayalim minicik bir çikolata ve kahve bu kadar kilo yapmaz usteliyorum surekli diyet modundayken ben sana inaniyorum ve tahminen sen de insulin direnci var. Ben de ayni durumdayim son 1 yildir cidden esim annem bir sorun var diyorlardi 70 lerin altina inemiyorum artik bunalinca biraktim sporu diyeti ve hamile oldugumu ogrendim gebelik için yapilan tahlillerde insulin direncim 34 cikti cok cok yuksek bir deger suan hamile oldugum icin sadece saglikli besleniyorum ama dogumdan sonra bu isi halledicem sorun buymus cunku. Sana tavsiyem hemen endokrine git ve tum tahlillerini yaptir zira 90 kilolarla hamilelikte zor olur

Cevabı sorunuzda şekerle çikolatayla kilo verilmez kalori hesabı yapın spor yapın ve kaçamak yapmayın verirsiniz.

ya yemeden kilo alınmaz
konu sahibi güzel yiyorsun net
kendini kandırmayı bırakırsan kiloların gider
dr novzaradan dediği gibi kilolar havadan gelmez yiyerek olur
Hiçte öyle olmuyor
Metobolizma yavaşlığı denilen bir şey var
Benden çok daha fazla yiyen oda arkadaşımın kilosu ellibeşi geçmezdi ve benim yediklerime inanamazdı
Bir hafta boyunca onun yediği şeyleri ben yesem iki kilo alırdım
Sonunda insilün direnci pko olduğumu metobolizmanın 50 yaşında bir kadınla aynı olduğunu öğrendim
Yani kilolusun çok yiyorsun her duruma uymuyor

Çok işlem görmüş olduğundan dolayı.

Aksam 6 dan sonra yiyorsan da kilo verilemez

Doğru bilinen yanlışlarda bugün.

Akşam 6 gibi kesin bir saat yok. 6 insanların işten çıkış saati zaten. Eve gelme yemek yeme çok rahat 8’i buluyor çoğu zaman.

Doğru olan uyumadan 2-3 saat öncesinde yemeyi bırakmaktır. Ben gece 2-2.30 civarı uyuyorum mesela. 6’dan 2’ye kadar 8 saat kim aç kalabilir hiç bir şey yemeden? O yüzden uygun olan yatma saatinize göre yeme saatinizi ayarlamanızdır.

Konu sahibi ben seni anladım. Bazı insanların kilo vermesi çok zor oluyor. Gerçekten çok yediği halde incecik olan insanlar var. Ama dikkat ettiği halde hep fazla kilolu olan insanlar da var.
Bence sen öncelikle zor kilo verdigini kabul et. Ona göre sabırlı ol. Şekerli şeyleri bırakırsan sebzeye de alışırsın. Bir yerde okumuştum paketli şeylerde ve hazır gıdalarda çok şeker olduğu için onlara alisanlara sebze acı geliyormuş. Ama sebzeye de insan yiye yiye alışıyor. Çikolata da bitter al sadece. Zaten bitteri çok yiyemiyosun istesen de. Aslında bana kalırsa hiç alma. Evde bulunmasın. Dolabında ev yoğurdu ve yeşillik bulunsun hep.

Once bir endokrine git konu sahibi.Guzelce bakilsin a'dan z'ye herseyine.Sonra iyi bir diyetistene git.Seni anliyorum cunku boyum da bir zamanlarki kilom da birbirine yakin.
1.80 'im ben de.3-4 sene once ipin ucunu bir kacirdim pkonun da etkisiyle 90 olmustum.He cok kilolu gorunmuyorsun,boy kaldiriyor ama insan cok rahatsiz hissediyor kendini.Kendim bir turlu veremedim sonra diyetisyene gittim.Su anda 77 kiloyum.Yaklasik 1 senedir de koruyorum sukur.He keske biraz daha zorlayip en eski kiloma 70 e dusebilseydim ama evlenince diyeti birakip kontrollu yemege gectim.
Cozumun belli.Acilen once endokrin sonra da diyetisyen.

Çok teşekkürler dediklerinizi uygulayacagim

Endokrine gittim bi kere yine birşey cikmadi

günde 700 kalori miiii napıyosun kendine öyleee????
insulin direnci
şeker
ve ya buna benzer problemlerin olabilir
diyetisyeni doğru seçmelisiniz
her gün spor olmaz ayrıca vücudun dinlenmesi gerek
ben de geçen sene 11 kilo verip 1 yıl boyunca 80-82 arasında gidip geldim naparsam veremiyordum
diyetisyene başladım
çatır çatır gitti kilolarım 2 ayda
fark ettim ki ben çok yiyormuşum

Keşke ben de onun gibi olup kilo almis olsaydım inanın çok yemek yemeyen biriyim . Normal yiyorum yani abartmadan . Ekmekte normal zamanda 2 dilim yerim ben . Makarna pilav varsa hiç yemem mesela ekmek .

Nasıl spor yaptınız ve diyetiniz nasıldı

günde 700 kalori çok az metabolizmayı bozmaktan başka bi işe yaramaz + insülin direnciniz vardır belki bu kadar işleme 90 kilo normal değil belliki bir sağlık sorununuz var insülin direnci de direkt kan testnde çıkmayabiliyor benim kan testim normaldi ama bi ilaç verdi doktor onu içip kan testine girdiğimde insülin direncim olduğunu öğrendim

bazı şeyleri hemen kesmelisiniz özellikle nescafe, şeker ve çikolatayı onları bırakmazsanız kilo veremezsiniz. belli saatlerden sonra özellikle akşam 7den sonra bir şey yeme içme olayı olmamalı. ve hemen doktorunuza gidip kan verin tahlillerinizde ne çıkacak bakılsın.

imkanınız varsa her gün eve diyet yemeklerini yollayan firmalar oluyor ögünler ara öğünler dahi var içinde bir arkadaşım ayda 9 kilo vermişti sadece onların yolladıgı şeyleri yiyordu bence gayet güzel uygulama.

Konu sahibesi,1 sene önce 30 kilo vermis ve yenilerde 4 kilo almis ve vermeye calisan biri olarak yazıyorum size. Şu süreçte öğrendiğim tek şey azimli olmadıkça ve iradenize yön veremedikce o iş olmuyor o nescafe ve cikolataya hayir demeyi kendinize öğretmeniz gerek işte cok ufak işte sadce bi cikolatam var ya denmicek. Ayrica beslenmenizi kilo vermeye odakli ayarlayamadan spora baslamayin ve fazla kilo ile de cok spor yapmaya calismayin cunku o spor bunyeye fazla geldikce metobolizma cok hozlandikca iştahınız artar o kendinizi kalori yakacam die kendinizi harap ettiginiz o spor size kilo aldirir kaslariniz zarar gorur eklemleriniz agrir.
En onemlisi ictiginiz bardaklari yazin en az 10 buyuk bardakla su icmenizi oneririm.

Bence bir doktora görünün muhtemelen bi sağlık sorunuyla alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…