Kilo vermede en etkili spor aleti

Neslihan90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
548
54
Kızlar yine ben:). Dün ku ölümcül iki ayda 20 kilo diyetini bırakıp sayenizde sağlıklı beslenme ve spor ikilisine yönelmeye karar verdim.
Biraz isvec diyeti biraz spor destekli hoş bir diyet programı ayarladım.
Şimdi esas sorum su,
Evde kondisyon bisikletim var ama yıllardır oturup yapmaktan basen genişleyecek diye korkup kaçtım.
O yüzden ya kosu bandı ya da eliptik bisiklet almak istiyorum
Aranızda bunlardan birini kullanan var mı ? Ve hangisi daha etkili?
Eliptik mı? Kosu bandı mı?

seçeneklerinden koşu bandı.ama en iyisi temiz havada en az 1 saat yürüyüş.müzik,dans..

Bence cros dogru yazmisimdir inş. hani ay yürüyüşü de diyolar simit bolgesine birebir ayrica kalori daha cok harcatiyor. Sıkıcı da degil bence

Hoşgeldin Neslihan :)

bende hepiciğinden var ama hangisi iyi diye sorarsan hiçbiri ben daha evine dizi dizi onları alıp da yapana rastlamadım (ben de dahil) belki de ondandır.. ama arkadaşım azimle parkta, koşu parkurunda her gün 4 tam tur atarak yılda 50 kiloya yakın verdi :) eğer illa birini alacaksan koşu bandı al.

Spor aletleri değilde, yüzme hem zihinsel yorgunluğu atmak hemde kilo vermek için çok etkili bir spor. Spor aleti almak yerine bir yüzme kursuna yada size yakın olan bir kapalı havuza gitseniz daha iyi olur sanki.

Merhaba tatlım :))))
Hadi ya demek hic birine dokunmuyorsun :) ya ben yürüyüş yapacagım ama bulunduğum sehir de hic düzgün yürüyüş alanı yok yani kulağıma müzik taksam arkadan arabalar vizir vizir geçiyor bigun kesin altına alırlar :) o yüzden azimle yapacagım bu sefer evde :)

Geçen hafta ben trambolin aldım.çok eğlenceli fazlasıyla efor sarfettirib enerjik oluyorsunuz isterseniz bir araştırın.
gülben ergenin programında anlatılıyor.

Yürüyüş/Koşu ve Pilates olduğunu düşünüyorum.
Tabii imkanınız varsa Bisiklette çok etkilidir.

ben trambolın sıparış verdım. o ne mı. zıblama spor aletı. bunu sıparıs vermemın sebebı haberlerde gordum hıc dıyet yapmadan günde ılk baslarda 5dk daha sonra günde sadece 15 dk zıplama ıle kılo verıldıgını duydum ve sıparıs verdım daha elıme ulaşmadı ıns banada yararda kılo verırım durumu yıne yazarım ıns faydasını gorurum

Canim bisiklet basen mi genisletiyormus?

Canim bisiklet basen mi genisletiyormus?
Merhaba canım. Açıkcası ben yaptım bu sporu bayağı zaman. Genişleme degil de bildigin kilolarım gitti :) ama su var bahsettigim sey eliptik bisiklet. Normal bisiklet basen genişletiyor diye bende duydum bunu cok. Benimkisi ayakta yapılan bir egzersiz

Normal bisikletin basen genislwttigini bilmiyodum. Bu kesin ve tecrube edilmis biseymi? Eliptik bisiklette haftada yada gunde ne kadar ve hangi saatlerde kullaniyodun? Bende zayiflamak istiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…