Kilo vermede en etkili spor aleti

Merhaba canım. Açıkcası ben yaptım bu sporu bayağı zaman. Genişleme degil de bildigin kilolarım gitti :) ama su var bahsettigim sey eliptik bisiklet. Normal bisiklet basen genişletiyor diye bende duydum bunu cok. Benimkisi ayakta yapılan bir egzersiz

:KK17: cevap verirsen beni cok mutlu edersin canim

Normal bisikletin basen genislwttigini bilmiyodum. Bu kesin ve tecrube edilmis biseymi? Eliptik bisiklette haftada yada gunde ne kadar ve hangi saatlerde kullaniyodun? Bende zayiflamak istiyorumda

Açıkcası 80 kilodan 60 a bu bisiklet ve diyet eşliğinde düştüm ben. Ilk olarak 15 er dakikalık setlerle basladim. Günde iki kez 15 dakika yaptım. Sonra bunu arttırdım. 30 dakika uc set olarak. Altı ay da verdim bu kiloyu

Cooook ihtiyacim var:KK43:d
Canım özelden yazamadim nedense bulamadım yazacak yeri :)
Buradan anlatayım ben sana.
Öncelikle boyum 1.70 kilom 80 di. Hatta 81 83 ardı gidip geliyordum.
Ablamın düğünü vardı acil vermem gerek diye basta hata yaptım. İsveç diyetini uyguladım.
Bir Haftanın sonunda 76 oldum ama konuşmaya mecalim yoktu.
Baktım olmuyor bende araştırdım. Diyetisyene gittim. Kan tahlilleri yapıldı. Bir sorunum çıkmadı.
Eliptik bisikletle basladim ilk.
Gün içerisinde de sabah kalkıyordum yeşil cay içiyordum ilk basta. Yeşil cay cok ise yarıyor cunku.
Sonrasında ya nesfit ya da omlet yapıyordum.
Seker tuz ve hamur ısı komple cikti hayatımdan bu sure boyunca.
Öğlen sebze ağırlıklı yiyordum. Aksam da et. Ya ızgara tavuk ya kırmızı et.
Açıkcası mantığım şuydu. Ne kadar protein alırsam o kadar cok yag yakarım.
Zamanla ise yaradı. Ilk ay uc kilo verdim. Sonra sıkıldım sporu arttırdım.
Aksam yemeklerinde de çorba icmeye basladim sadece. Sabah öğlen aynı.
Birde ek olarak bol su ve yeşil cay ictim.
Bununla birlikte ikinci ay 5 kilo vermis oldum. Bu düzeni devam ettirdim biraz yavaşladı kilo vermem arada kaçamaklar olunca. Ama düzeni oturttugum icin toplamda 20 kilo verdim.
Soyle birsey bu olabildiğince cok hareket edeceksin. Benim yapmadığım spor kalmadı. Koştum yürüdüm dans ettim pilates yaptım.
Ne yersen ye hareket ettikçe vücut yakıyor hepsini. Yani ozel diyet yapmasaydım belki sadece bu sporla toplamda 20 degil 10 kilo verirdim yine ben

Canım özelden yazamadim nedense bulamadım yazacak yeri :)
Buradan anlatayım ben sana.
Öncelikle boyum 1.70 kilom 80 di. Hatta 81 83 ardı gidip geliyordum.
Ablamın düğünü vardı acil vermem gerek diye basta hata yaptım. İsveç diyetini uyguladım.
Bir Haftanın sonunda 76 oldum ama konuşmaya mecalim yoktu.
Baktım olmuyor bende araştırdım. Diyetisyene gittim. Kan tahlilleri yapıldı. Bir sorunum çıkmadı.
Eliptik bisikletle basladim ilk.
Gün içerisinde de sabah kalkıyordum yeşil cay içiyordum ilk basta. Yeşil cay cok ise yarıyor cunku.
Sonrasında ya nesfit ya da omlet yapıyordum.
Seker tuz ve hamur ısı komple cikti hayatımdan bu sure boyunca.
Öğlen sebze ağırlıklı yiyordum. Aksam da et. Ya ızgara tavuk ya kırmızı et.
Açıkcası mantığım şuydu. Ne kadar protein alırsam o kadar cok yag yakarım.
Zamanla ise yaradı. Ilk ay uc kilo verdim. Sonra sıkıldım sporu arttırdım.
Aksam yemeklerinde de çorba icmeye basladim sadece. Sabah öğlen aynı.
Birde ek olarak bol su ve yeşil cay ictim.
Bununla birlikte ikinci ay 5 kilo vermis oldum. Bu düzeni devam ettirdim biraz yavaşladı kilo vermem arada kaçamaklar olunca. Ama düzeni oturttugum icin toplamda 20 kilo verdim.
Soyle birsey bu olabildiğince cok hareket edeceksin. Benim yapmadığım spor kalmadı. Koştum yürüdüm dans ettim pilates yaptım.
Ne yersen ye hareket ettikçe vücut yakıyor hepsini. Yani ozel diyet yapmasaydım belki sadece bu sporla toplamda 20 degil 10 kilo verirdim yine ben

Canim cok tesekkur ederim cok tatlisin. Dilerim sevdiginle ilgili hersey tam istedigin gibi olur :KK16:

Merhaba canım. Açıkcası ben yaptım bu sporu bayağı zaman. Genişleme degil de bildigin kilolarım gitti :) ama su var bahsettigim sey eliptik bisiklet. Normal bisiklet basen genişletiyor diye bende duydum bunu cok. Benimkisi ayakta yapılan bir egzersiz

Bisikletin basen genişlettiğini ben de duydum. Ama çoğunlukla duyduğum ve gördüğüm kadarıyla koşu bandı daha iyi diye biliyorum. Benim kardeşim de haftaya bir spor merkezinde eğitmen olarak çalışacak.Artık ondan öğrendiğim kadarını kendim de uygulayarak burada paylaşabilirim :))

arkadaşlar ben trambolin siparişi verdim ama aklıma bişey takıldı. Benim baldır kısmım kalın biraz, bunlar erısın dıye yapacagım ama kas olup kalıcı olarak kalınlaşmaz degıl mı o_O kullananlar bilgi versin lütfennnn Hoppa

X