- 30 Aralık 2022
- 2.696
- 9.981
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım, suçluluk duymadan ye sonra devam etBen bugün biraz kaçamak yapicam uzuun aradan sonra yaptığım için yedim içli köfte 3tane akşamda ıspanaklı börek yiyeceğim ama yarın kaldığım yerden devam bugün akşam spor yapıp telafi etmeye çalışacağım
Cookk teşekkür ederimAfiyet olsun canım, suçluluk duymadan ye sonra devam et
Haftasonları hep böyle oluyor ya bende de vasattı diyet ama şuan suyumu içiyorum 12 yi bekliyorum inşallah aksamda salatayla kapatırım günü birazda yürüyüş filan yine yediklerimi de yazarım zaten :)Dünü kendime ayırdım ve film izledim, 2 dilim küçük boy pizza yanında bir kase salata yedim ve biraz ayran içtim. Regl olacağım sanırım 1 2 güne, biraz ağrım var ama yine de artık bugün eve döndüğümde egzersiz yapacağım. Daha düzenli devam ediyp buraya da gün sonu yazmaya çalışacağım. Sali günü tartı günüm ama regl olacağım için pek bir beklentim yok, hayırlısı bakalım
ben birde birşey sormak istiyorum sylvia- benim tanıdığım birisi bana dediki yemekten önce ve sonra 1 saat su içmeyeceksiniz bu ne kadar doğru? yani ben günde 2 öğün yemek yiyorsak öncesi ve sonrası toplamda 4 saat su içemiyoruz bu yüzden 3 litre suyumu bitirmekte zorlanıyorum günün yarısı su içmekle yasak neredeyse. bir de diyelim ki yemek yememe mesela 20 dakika var susadım içemeyecek miyim? son sorum yemek esnasında içebiliyor muyuz içecek ve ya su? ay çok soru sordum kusuruma bakmayın ama öğreneceğim çok şey var gerçekten :))Dünü kendime ayırdım ve film izledim, 2 dilim küçük boy pizza yanında bir kase salata yedim ve biraz ayran içtim. Regl olacağım sanırım 1 2 güne, biraz ağrım var ama yine de artık bugün eve döndüğümde egzersiz yapacağım. Daha düzenli devam ediyp buraya da gün sonu yazmaya çalışacağım. Sali günü tartı günüm ama regl olacağım için pek bir beklentim yok, hayırlısı bakalım
Ben de yemekle bir şey icilmemesinin doğru olduğunu okumuştum bir yerde, besinlerin doğru sindirilmemesi ile ilgili bir şeyden bahsediyordu sanırım. Ne kadar doğru bilmiyorum.ben birde birşey sormak istiyorum sylvia- benim tanıdığım birisi bana dediki yemekten önce ve sonra 1 saat su içmeyeceksiniz bu ne kadar doğru? yani ben günde 2 öğün yemek yiyorsak öncesi ve sonrası toplamda 4 saat su içemiyoruz bu yüzden 3 litre suyumu bitirmekte zorlanıyorum günün yarısı su içmekle yasak neredeyse. bir de diyelim ki yemek yememe mesela 20 dakika var susadım içemeyecek miyim? son sorum yemek esnasında içebiliyor muyuz içecek ve ya su? ay çok soru sordum kusuruma bakmayın ama öğreneceğim çok şey var gerçekten :))
Benimde geçen bir hafta bayağı sallantılı oldu. Regl de olmadım hala. Olur yoluna girer elbet, önemli olan toparlayıp tekrar düzende devam etmek.Haftasonları hep böyle oluyor ya bende de vasattı diyet ama şuan suyumu içiyorum 12 yi bekliyorum inşallah aksamda salatayla kapatırım günü birazda yürüyüş filan yine yediklerimi de yazarım zaten :)
Pişman olmayın yola devam ediyoruz bu hafta biraz daha fazla dikkat edersiniz üstüne yürüyüş spor olur inşallah istediğiniz eksilerGünaydın,
4. haftayı bitirdim, birkaç gün sonra bir ay olmuş olacak. İlk üç hafta daha dikkatli ilerledim. Son bir hafta karbonhidrat alımını biraz abarttım. Ve artış gördüm tartıda tabi ki. Vücudumda kilo almışım diyebileceğim bir değişim yok biraz şişkinliğim var yediklerimin etkisi kadar regl olacak olmamın da etkisi var muhtemelen fakat tartıda ister istemez görüyorum. Şekerden uzaklaşayım derken yanlış seçim yapmışım benim ekmek, makarna, pirinç pilavından uzaklaşmam lazımmış.
Fotoğrafını çekemedim bugün, sonucu görünce moralim bozuldu biraz.
Geçen hafta; 72,4
Bu hafta; 73,1
+700 gr
Bir ayın sonunda ölçüm alacaktım fakat 1, 2 güne regl olacağım muhtemelen. Bittikten sonra ölçümlerimi de paylaşacağım.
Kendime kızıyorum ama yapacak bir şey yok. Ya telafi edeceğim ya da üstüne ekleyeceğim böyle devam ederek.Pişman olmayın yola devam ediyoruz bu hafta biraz daha fazla dikkat edersiniz üstüne yürüyüş spor olur inşallah istediğiniz eksiler
Artık dikkat etmenin vakti geldi, toparlıyoruzBende akşam evde vardı ve dayanamadım 4kucuk boy içli köfte başka bişi yemedim zaten onun da üstüne