Cok guzel canim darisi bizlere ben ancak ogleden sonra tartilirimGünaydın kızlarr
Bu hafta 91,8 çıktımm
Geçen haftayla fark tam -1 kilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzel canim darisi bizlere ben ancak ogleden sonra tartilirimGünaydın kızlarr
Bu hafta 91,8 çıktımm
Menun cok sakin guzel canim oruc oldugun icin ekmek sana arti olarak donmiyecektir bence 2 dilim bide sadece bende 3ten sonra tattilacam calisiyorum o satte kdr bide sahurda yediklerimn agirligni gormeyim simdi.tartida Daha dogrusu ictigim sugünaydın kızlar menüyü geriden takip edebiliyorum
dün akşamki iftar menüm ;
1 kase mercimek çorbası
1 tane fırında patates köfte
tadımlık pilav
salata
sahur menüm ;
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
ekmeği bırakmaya çalışıytorum bugünlerde bayağı azalttım
akşam da tartılacağım
Teşekkür ederimm:))tebrikler canım :)
Çok güzel bir karar buu ve menün harika :))günaydın kızlar menüyü geriden takip edebiliyorum
dün akşamki iftar menüm ;
1 kase mercimek çorbası
1 tane fırında patates köfte
tadımlık pilav
salata
sahur menüm ;
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
ekmeği bırakmaya çalışıytorum bugünlerde bayağı azalttım
akşam da tartılacağım
Sağol canımm güzel sonuçlarınızı bekliyorummCok guzel canim darisi bizlere ben ancak ogleden sonra tartilirim
O kadar güzel tabaklar çıkıyor ki tahmin edemezsin üzerini çilekle ya da kuru üzümle süslüyosun falan resmen bi an önce sabah olsa da kahvaltımı yapsam diyorum hahaha
O kadar güzel tabaklar çıkıyor ki tahmin edemezsin üzerini çilekle ya da kuru üzümle süslüyosun falan resmen bi an önce sabah olsa da kahvaltımı yapsam diyorum hahaha
Süper o zaman ramazan sonrası hepimiz bomba gibi devam edeceğiz anlaşılan :))süpermiş o zaman:) ramazanda oruçla diyet zorluyor ama ramazan sonrası inşallah böyle devam edicem ayrıca bende çok seviyorum süt ve gevrek ile kahvaltı yapmayı
Süper o zaman ramazan sonrası hepimiz bomba gibi devam edeceğiz anlaşılan :))
Tebrik ediyorum canım yaaaaa HarikasınGünaydın kızlarr
Bu hafta 91,8 çıktımm
Gecmis olsun canim aman dikat et kendine ekside guzel olmus ama sagligin tabi daha onemliTebrik ediyorum canım yaaaaa Harikasın
bn akşamdan beri çok kötüyüm midem böbreklerim kasık bölgemde müthiş sancım var sıcak su torbası ile geziyorum
Gece hiç uyuyamadım böbreklerim için olan ilcımı aldım ama midem yatırmadı sabah a kadar
Eki Görüntüle 2152748 resmi ters yüklemişim bendede durumlar böyle --900 gr ju en s3vidiri ci şey oldu benim için
Çok teşekkür ederim canım midem daha düzelmiş değil ama idare ediyorumGecmis olsun canim aman dikat et kendine ekside guzel olmus ama sagligin tabi daha onemli
Kizlaar vee tartildim 68.7 ciktim .7 icin bu hafta calisacam tabi bu eyer gecen hafta yasaklari cignememis olsaydim 67 gorurdum gibi neyse bunada sukur
Ayy saolasin canim ya insllh birlikte zafere adim adim ilerleyelim xxmaşallahh zafere az kaldı desene kendim vermiş kadar sevindim
Ayy saolasin canim ya insllh birlikte zafere adim adim ilerleyelim xx
Canım Tebrikler çok güzell vermişsin bu hafta daha dikkatli disiplin li olunca kilolar dayanamıyor bizeKizlaar vee tartildim 68.7 ciktim .7 icin bu hafta calisacam tabi bu eyer gecen hafta yasaklari cignememis olsaydim 67 gorurdum gibi neyse bunada sukur
Tebrik ederim canım harikaaaTebrik ediyorum canım yaaaaa Harikasın
bn akşamdan beri çok kötüyüm midem böbreklerim kasık bölgemde müthiş sancım var sıcak su torbası ile geziyorum
Gece hiç uyuyamadım böbreklerim için olan ilcımı aldım ama midem yatırmadı sabah a kadar
Eki Görüntüle 2152748 resmi ters yüklemişim bendede durumlar böyle --900 gr ju en s3vidiri ci şey oldu benim için
Tebrik ederim canımm çok güzel ilerliyorsunn :)))Kizlaar vee tartildim 68.7 ciktim .7 icin bu hafta calisacam tabi bu eyer gecen hafta yasaklari cignememis olsaydim 67 gorurdum gibi neyse bunada sukur