İlk foto 2 sene önce nişanımda çekildi.Hayatımın ne şişman dönemiydi.Hep zayıftım, ilk defa fast food alışkanlığından kilo aldım.Diğer foto ise bu yaz çekildi kızlar. 15 kilo fark var.1 yılda verdim ben ama 1 gramını geri almadım.Yavaş olsun, kalıcı olsun derim ben.Ama her gün 2 küçük parça da olsa bitter çikolatamı yedim, hala de yiyiyorum :) şekeri tamamen atmayın, vücudun ona da ihtiyacı var, hele de regl dönemlerinde.Artı spor yaptım,Pilates, olmadı en kötü yürüyüş.Bir dönem powerplate yaptım, imkanı olan gitsin derim,Sadecd 1 ay yaptım, çok zor ama acaip forma sokuyor.Bol bol beslenme kitabı okudum.Şimdi herkes bana soruyor ne yiyelim diye hoşuma gidiyor opuyorumnanaktan
Tebrikler çok güzel vermişsiniz kilolarınızı. Göbek bölgesi için yaptığınız özel bir şey var mıydı? Ben de 3 haftadır dikkat etmeye başladım yediklerime, ayrıca haftada 4 gün 45 dk yürüyüş yapıyorum. 2,5 kilo verdim benim de amacım yavaş vermek. Vermem gereken 7,5 kilom kaldı, ama sanki göbek kısmım hiç gitmeyecekmiş geliyor.
ya kızlar merak ediyorum kimsede sarkma olmuyo mu? spor yapsan bile çatlak olunca sarkma oluyo diye biliyorum huuuuf
ZATEN İNSANLAR ÇOK MERAKLI kilo almışsın demeye ben boyum 1,79 67 kiloydum benm için iiydi.87 kilo oldum sıkıntıdan ye ye dur . dediğin gibi insanlar yolda karsıdan geliyolar daha nasılsın demeye kalmıyo ayyyyyyyyyy nolmuşun sen yoksa çocuğunmu oldu diyen bile oldu.kimi gördüysem bende çok kilomla ilgilendiler.sanki ben bilmiyorum ne kadar kilo aldığımı söylüyolar.insan düşünür biraz.neyseki bu siteye ye olmuşum sizlerin sayesinde motivason oldum ve 4 ayda 10 kilo werdim şimdi bi 10 kilom daha kaldı inş onu wercem ama sarkma oldu bacak ve göbekte yatarken jimnastik yaoıyorum ama bakalım işe yarıcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?