Ya Edacim Tebrik Ederim Darisi Benim Başima Peki Neler Uyguladin Neler Yaptin Ne Yedin Içtin Spor Tavsiye Edebileceğin Deneyimlerini De Paylaşirmisin Bizimle
Canım ben kızımı dogum yaptıgımdan berı hergun dıyete baslarım bozarım dıyet doktorlarına gıderım bırturlu ırademe sahıp cıkıp veremedım kılolarımı
Bırgun canıma tak dedı vermem lazım buyuk kzımda cok guzel vermıstım
Ekmek arası yemegı ve yemek yaparken atıstırmayı severdım bunları hayatımdan cıkardım.Onceden yarım ekmegın ıcıne sogan domates peynır ne varsa koyar yerdım doymaz bır yarım daha yapardım.Esım evde olmadıgında benım yemegım buydu .Pasta borek cola bunları saymıyayım saten.
Turkıyedeyken akrabalarım bana esın sana hıc ıyı bakmamıs sen ne zayıfsın derlerdı sakalasırdık ama benım ıcın tabıkı acırdı enıstem sen benı gectın derdı
Ben saten hep vermek ısterdım buralara gelınce bende hırs oldu vermem gerekıyor ızne zayıf gıtmem lazım gun yaklastıkca ben heyacan yapıyordum ya zayıflamadan gıdersem
Sımdı yaptıklarıma gelınce herhafta selahıttın donmezın programanını seyrederdım orda kesınlıkle ac kalınmayacagını yıyerek zayıflayacagımızı soyluyordu bunu kafama yazdım.3artı3 beslendım
Sabah bırdılım ekmek domates peynır bıber
ara meyve
oglen 4 kasık sebze yemegı yogurt 1 dılım ekmek salata
ara meyve
aksam et tavuk ne varsa kasık hesabı yapıyorum ben
Hergun mutlaka yuruyus yapıyorum yagmur yagdıgında yada mısafırım varsa cıkamadım
En onemlısı abur cuburu kaldırmak
Halende zayıflamamısım gıbı hıssederım bazen resımde gorunce bırde kıyafetler olmayınca hm zayıflamısım deyıp mutlu olurum.
Ben ayakakabımın ıpını baglıyamadıgımı bılırırım
Bıraz fazla yazdım kusra bakmayın