Arkadaşlar bende anlatayım ben 8 günde 8 kilo verdim..sengözlerimebaksanab
Delimisin? öyle şey olurmu bu kadar kısa bi zamanda bu kadar çabuk kilo vermek diyeceksiniz,ama inanın ne şok diyet uyguladım ne zayıflama hapları içtim sağlığıma zararlı hiçbişey yapmadım.
sadece ben bunu yapacağım dedim.KK'de gördüğüm bir diyet listesini uyguladım kahvaltıda hep tereyağını ( becel normal tereyağı vs.) ekmeğe sürerdim,diyete başladığım an resmen yağ'a tövbe ettim.kötükedihüso Kızartmayı ağzıma sürmedim çayı şekersiz içtim şekersizliğe çok fazla dayanamadığımda bir küp şeker salıverdim içine.. yerimseniben
Çikolatasız hayatın anlamı yok gibi bir düşünceyi kafasına yerleştirmiş ben asla çikolata yemedim hatta şu Bar olanları bile.. şutarafagitti
Ekmeğimi kepek ekmeği olarak tükettim.
Ama soframdan ne yumurtamı ne peynirimi zeytinimi domatesimi salatalığımı hiç bişeyimi eksik etmedim.Yani gayet sağlıklı beslendim.Ayrıca ben omlet delisiyimdir illaki her kahvaltıda omlet yerim,onu da haşlanmış olarak yedim.
Spor için ekstra bir çaba sarf etmedim ama tabiki hareketliydim.Örneğin markete gitmek için hep bir bahane buluyordum hep sık sık bakkala çakkala gidiyordum çünkü düzenli yürüyüş yapmak zor geldi..ve amacıma ulaştım.. zemuszemus sengözlerimebaksanab
Karalılıkla "İRADENİZ VE NEFSİNİZ ARASINDA BİR SAVAŞ VERİN VE HEP İRADENİZİN YANINDA OLUN" sizde başarabilirsiniz hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 yerimseniben
sağol canım ya benim boyum 1.70 ama daha vermem gereken kilolar var ben önce 60 diye düşünmüştüm ama 57 olmaya karar verdim bakalım artık inşallah:dance:mirmir harika olmussunn
beren süpersinn..
boyun kac ??
maşallah hanımlar sizee...
bende ilk hamileliklerimden sonraa kilolarım kalmamaıtı 68 70 arasıydı..
3 .hamilelikte 75 kilo hamile kaldım 90 ile doğum yaptımm..
şuan 86 yımm.vermem geeken 16 kilo varr..birkaç gündürr diyete ağırlık verdimm..
kendimi çok hanttal ve itici hiissediyorumm..
eskiden bakışlar heryerde bana dönerken şimdi baktıklarınd a ne kadar kilol diye bakıyorlar diye düşünüyorumm..
kısa zmanda eski kiloma dönmeyi diliyorumm..
size bakım çok motive oldumm..
kısmett..birazd ainatt istiyorumm yaradandanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?