kızlar değişmlernze hayran kaldım.gerçektn kilo insanı yaşlandırıo.ben de 170 boyundaym we şuan 64 kiloyum.yaşm daha 20 we bu kilo bana çok gelio55 olmak istiorum çok zayf gözükürsün diolar ama benim asl hedefim o.ne yapmamı önerirsnz??zayflatıcı ilaç kullanmalı mıyım???:uhm:
Bayanlar sizleri en başta tebrik ediyorum...Umarım korursunuz kilonuzu.Keşke annemde kilo verebilse sizler gibi.105 kiloydu 90 ana düştü falan ama yemek yemek onun için zevk.Diyetisyene götürdüm fakat 6 öğün yemek yemek zor geldi şundan bu kadar ondan o kadar falan bunlar zor geldi...Umarım annemde sizler gibi verebilir kilolarını.Spor yapıyor ama yaşta geçince pek faydası olmuyor sanırım....Merak ediyorum bu kadar kilo verdiniz çatlağınız falan olmadımı hiç?
arkadaşlar ben boyu 1,56 kilosu 73 olan bir bayanım. 10 yıl önce evlendiğimde 48 kg. idim. Evde oturmak ve işe girdikten sonra da sürekli oturarak çalışmak maalesef bu raddeye gelmeme sebep oldu, çok mutsuzum :gitme: Kilolarımdan ebediyyen kurtulmak istiyorum, ne yapmalıyım? Çalıştığım için gündüz vaktim yok ama eve bir spor alet alıp evde 1-2 saat spor yapayım diyorum. Koşu bandı almak biraz masraflı, ayrıca çok gürültülü olacağı için vaz geçiyorum. Eliptik bisiklet tarzı bişey çok kalori yaktırır mı acaba? Ya da koşu bandı mı alsam? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.opuyorumnanaktan
Nisan ya da Mayıs ayına kadar kilo vermem gerekiyor, göğüs küçültme operasyonu planlıyorum :sinifsinif: korkuyorum ama gerekiyor 105 beden çünkü. En kısa zamanda zayıflamam için bana yardımcı olacak arkadaşlarımın cevaplarını bekliyorum.
Bu arada Roxenne azminden dolayı seni tebirk ediyorum, umarım bende zayıflar ideal kiloma ulaşırım [/B]
Bu kalori cetvelini nasıl koyacağımı bilmiyorum yardımcı olusanız sevinirim.
Bana ve herkese iyi kilo vermeler ...
bosnak güzeli fazlan varken de gayet iyisin ama verince çok daha güzel olmuş elbette:) ve bu arada uzun saç çok yakışıyor sana:)
[COLOR="Green[B][COLOR="Green"]"]teşekkür ederim.a.s.Netertua senin kalori cetveline bakılırsa sen epey yol kat etmişsin, ne güzel bayağı kilo vermişsin alkisalkisalkis Ne kadar zamanda bu kadar kiloyu vermeyi başardın canım? Acaba ben nasıl vercem bu 22 kg. kadar fazlalığı bilemiyorum düşündükçe çıldırıyorum :1no2: ınşallah verebilirim :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?