• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar evlenirken 56 kiloydum boyum 1,54 evlendikten sonra 6 yıl içinde 19 kilo aldım gecen haziran ayında diyete başladım 3 ayda 11 kilo verdim daha sonra bıraktım 4 kilosunu geri aldım şuan 68 kiloyum bugün diyete başladım nasip olursa ilk evlendiğim kiloma geri dönmek istiyorum 12 kilo fazlalığım var kilo veren arkadaşlar bizlere iyi motivasyon sağlıyorlar teşekürler

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende anlatayım ben 8 günde 8 kilo verdim..sengözlerimebaksanab

Delimisin? öyle şey olurmu bu kadar kısa bi zamanda bu kadar çabuk kilo vermek diyeceksiniz,ama inanın ne şok diyet uyguladım ne zayıflama hapları içtim sağlığıma zararlı hiçbişey yapmadım.

sadece ben bunu yapacağım dedim.KK'de gördüğüm bir diyet listesini uyguladım kahvaltıda hep tereyağını ( becel normal tereyağı vs.) ekmeğe sürerdim,diyete başladığım an resmen yağ'a tövbe ettim.kötükedihüso Kızartmayı ağzıma sürmedim çayı şekersiz içtim şekersizliğe çok fazla dayanamadığımda bir küp şeker salıverdim içine.. yerimseniben
Çikolatasız hayatın anlamı yok gibi bir düşünceyi kafasına yerleştirmiş ben asla çikolata yemedim hatta şu Bar olanları bile.. şutarafagitti
Ekmeğimi kepek ekmeği olarak tükettim.
Ama soframdan ne yumurtamı ne peynirimi zeytinimi domatesimi salatalığımı hiç bişeyimi eksik etmedim.Yani gayet sağlıklı beslendim.Ayrıca ben omlet delisiyimdir illaki her kahvaltıda omlet yerim,onu da haşlanmış olarak yedim.
Spor için ekstra bir çaba sarf etmedim ama tabiki hareketliydim.Örneğin markete gitmek için hep bir bahane buluyordum hep sık sık bakkala çakkala gidiyordum çünkü düzenli yürüyüş yapmak zor geldi..ve amacıma ulaştım.. zemuszemus sengözlerimebaksanab

Karalılıkla "İRADENİZ VE NEFSİNİZ ARASINDA BİR SAVAŞ VERİN VE HEP İRADENİZİN YANINDA OLUN" sizde başarabilirsiniz hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 yerimseniben

Kusura bakmayın sizi yalancı durumuna düşürmek istemem ama ben böyle birşeyin mümkün olduğuna inanmıyorum. Arkadaşlar 8 günde 8 kilo vermek için günde 7500-8000kcal harcamanız gerekiyor. Ben 40 dk hızlı yürüyüş yapıyorum da 300kcal harcayabiliyorum ancak. Mümkün mü bu ya?!?! Michael Phelps diye bi yüzücü var hani, 11 tane altın madalya kazanmıştı Pekin'de. Adam günlük 12000kcal besin yiyormuş, ama adam yüzücü ve haftada 30 saat çalışırmış. Düşünün yani o kaloriyi yakmak için adam günde ortalama 4-5 saat yüzüyor. Ama keyif yüzüşü değil tabi, onun nasıl bir hızla yüzdüğünü biliyorsunuz. Şimdi hangimiz günde 5 saat bu tempoyla spor yaptığımızı ya da yapabileceğimizi iddia edebiliriz ki? Tekrar kusura bakmayın ama böyle gerçekten uzak şeyler yazmayın lütfen, ölüm orucu tutsanız, kaslarınız erise gitse yine de 8 günde 8 kilo verilmez...

merhaba bende yeni üye oldum bende velilik kurbanı oldum 55 kılo ie evlendım ve 12 kilo aldım ve bir türlü veremiyorum ama bu site beni motıve ettı . kararımı verdım bugun başlıyorum ve hedefim 50 inş. başarılı olurum

Arkadaşlar fotoğrafları olan üyelere soru ve tebriğin dışında sohbetlerinizi lütfen bu başlıkta yapmayınız....

Arkadaşlar zayıflayınca çok daha güzel olmuşsunuz.Sindrelladaki peri eli değmiş gibi olmuşsunuz:) tebrikler

Resim ekleyip, biz kilo verme çabasında olanları motive etmeye çalışanlara çoook teşekkürler.

Herkesi tebrik ediyorum ayrıca..! a.s

bu kilo vermeden önce 24 kasım 2009 öğretmenler günü ve ben resmen hayatımın en şişman dönemındeyim.
url]

bu da kılo verdıkten sonra ocak 2010 karne günü hala 5 kılo fazlam var ama :) 2 ayda 13 kılo verdım ben son bi senede aldığım kıloydu yerleşik olmadığı için cabuk verebildim .
url]

Son düzenleme:
bu 85 kiloluk halim
buda 65 kiloluk halim
burada birazcık iri çıkmışım ama idare edin son resimlerimide yükleyecem arkadaşlarım

vayyyy sen daha zoru basarmıssın valla canm. süper görünüyorsun . gitsin kilolarzemuszemus

kızlar süper görünüyorsunuuuzzz tebrikleerrr

fısık gibi olmuşsun
darısı başımıza :)
bende 65im :( 38 beden giyiyorum gerçi ama 5 kilo daha vesem daha iyi olacak

aaahhhhhhh bene görmek istiyorum kilo vermiş hali yaaaaasenağlamasenağlama
valla tebrik ederim sizi helal olsun..

merhaba bayanlar

geçen yıl yine bir 14 şuabat sonrası 40 günde 10 kilo vermiştim.k.k sayesinde.ve şuan yine çok kilo aldım:(
topiklere bakarken eski ve yeni haliniz resimleri inanın beni tekrar motive etti.yine zayıflayacağım.kesin kararlıyım.

ilk resim 70 kg:(

ikincisi 60 kg..

Eklentiler

• $DSCN6432.jpg
    $DSCN6432.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 230
  • $DSCN7475.jpg
    $DSCN7475.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 195
maşallah hanımlar sizee...
bende ilk hamileliklerimden sonraa kilolarım kalmamaıtı 68 70 arasıydı..
3 .hamilelikte 75 kilo hamile kaldım 90 ile doğum yaptımm..
şuan 86 yımm.vermem geeken 16 kilo varr..birkaç gündürr diyete ağırlık verdimm..
kendimi çok hanttal ve itici hiissediyorumm..
eskiden bakışlar heryerde bana dönerken şimdi baktıklarınd a ne kadar kilol diye bakıyorlar diye düşünüyorumm..
kısa zmanda eski kiloma dönmeyi diliyorumm..

size bakım çok motive oldumm..
kısmett..birazd ainatt istiyorumm yaradandanopuyorumnanaktan

alsanaalsanasmile
maşallah hanımlar sizee...
bende ilk hamileliklerimden sonraa kilolarım kalmamaıtı 68 70 arasıydı..
3 .hamilelikte 75 kilo hamile kaldım 90 ile doğum yaptımm..
şuan 86 yımm.vermem geeken 16 kilo varr..birkaç gündürr diyete ağırlık verdimm..
kendimi çok hanttal ve itici hiissediyorumm..
eskiden bakışlar heryerde bana dönerken şimdi baktıklarınd a ne kadar kilol diye bakıyorlar diye düşünüyorumm..
kısa zmanda eski kiloma dönmeyi diliyorumm..

size bakım çok motive oldumm..
kısmett..birazd ainatt istiyorumm yaradandanopuyorumnanaktan

inşallah kurtulabiliriz bu kilolardan artık.ben ilk hamilelimde 45-50 kg kadar almıştım.63 kg da hamile kaldım.tartı da en son 105 vardı.doğıumdan önceki son kilomu doktorum söyledi çok moralim bozulduğu için.2 ay önce maalesef.kötü bir hamilelik yaşadım.bebiş gelmeden gitti:(
ama aldığım 10 kg bana kaldı.şimdi vermek istiyorum tekrar.bilmiyorumkismile

canım gecmiş olsunn..
umarım hem kilolarındna kurtulur hemde istediğin meleğe bir an önce kavuşursunn..

Back