Netertua senin kalori cetveline bakılırsa sen epey yol kat etmişsin, ne güzel bayağı kilo vermişsin alkisalkisalkis Ne kadar zamanda bu kadar kiloyu vermeyi başardın canım? Acaba ben nasıl vercem bu 22 kg. kadar fazlalığı bilemiyorum düşündükçe çıldırıyorum :1no2: İnşallah verebilirim :Saruboceq:
askitocum seninkide süper
verirsin canım
8 kg dediğin nedird ki ?
ilk diyetisyene başladığımda yusyuvarlak bişiydim ben
kilo verince kimse tanıyamadı :)
bu bu kışın verdiğimdi zemuszemus asıl 2006 da değişim yaşadım ama foto yok ..
hadi 8 kg verde koy resimlerini görek opuyorumnanaktan
ben 117 kiloydum enn son simdi ise 75 im ..117 den 75 oldum tekrar hamile oldugumdan dolayi geri kilo aldim 30 kilo..dogum yaptim 107 kiloyla tekrar verdim 75 kiloya kadar...off neydim ne oldum yaa...millet taniyamadi yollarda beni sen o sisman kadinmisin diyolardi halanda diyolar yani...hikayem uzun yaa ben kisa yoldan anlattim :))) resimlerimi görseniz kafayi yersiniz :))
Ya canım bu profil resmindeki sensen artık rejim yapmana gerek kalmadığını düşünüyorum. Maaşallah oldukça fazla kilo verdin sanırım yerimseniben
buarada resimlerimi koyucam sizde şaşırıcaksınız :)) dev gibi bişeydim biara
şimdi aslında iyiyim ama kendimi yine iri hissediorum buda beni çok mutsuz edioo
72 kilo halimdeki fotom yok maalesef .
bunlarda motivasyon sağlar sanıyorum ki :)
Canım sanırım burda 72 kilosun a.s benim şimdiki kilom, boy avantajın var benden 10 kilo zayıfmışsın gibi çıkmışsın :dance: Bence şu anda süpersin, daha fazla vermeye çalışma. Bu arada metabolizma hızlandıran çayının tarifini bekliyorum dört gözle:1hug:
yok cnm orda 67 kilodum 72 kilo resmim yok
var ama pc de deil ama bulursam onlarıda koyucam inanamassınız yüzümü arı sokmuş gibi sankii :roflol:
yaşımdan büyükte gösteriodum sankimm :çok üzgünüm:
Çok azimliyim arkadaşlar hakikaten.Bu sabah elma sirkeli suyumu geç kadığım için hazırlayamamıştım, yerine limonlu ılık su içtim. Sabahtan 2 büyük bardak şekersiz çay içtim. 2 ad. kaymaklı diyet büsküvi yedim sadece. öğlen yemeğine kadar 1 litre suyumu tükettim. Yemekte çorba, pilav, nohut ve turşu vardı. Ben ekmeksiz 2 turşu ve çorbamı içtim. opuyorumnanaktan Karnım gurulduyor ama hiç aldırmıyorum, duymazdan geliyorum. Akşama kadar 1 litre daha su içerim. 3-4 gibi de elmamı yerim. Akşama evde de 1 kupa sirkeli suyumu içer, salatamı yerim. Belki bir de elma:1rolleyes: Böyle gidersem haftada 3-4 kilo vermemek mümkün mü? İnşallah zemuszemus Salı günü başladım istikrarlı diyetime 27 sinde yazıcam neler olduğunu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?