Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bunlardan bir kısmını daha önce eklemiştim. Bir kısmıda yeni. 85,5 kiloyla başladım (en baştaki fotolardan anlaşılacağı gibi) şuan 65.2 kiloyum. Toplamda 20,3 kilo verdim. Hedefim 63 tü çok az kaldı hedefime ulaşmama. Umarım bu fotoğraflar cesaret ve inanç verir hepinize.

Haayatım;

İstanbuldan 2006 tarinde Ankaraya evlendim geldim .Geldiğimde 68 kiloydum.2011 in haziranında tam 93 kiloydum.Paso yedim ve hiç hareket yok,masa başı çalışıyorum,
çevre de yok ,,arkadaş yok neyse bu arada da 5 tane düşük yaptım.2011 İN TEMMUZUNDA tekrar hamile olduğu öğrendim ve mide bulantılarım çoktu 93 ten 84 e kadar düştüm hamileyken.Sonra toparladım ve 95 kiloyla doğum yaptım.Yani sadece hamilelikte toplam 11 kilo aldım.2012 ocakta doğum yaptım 1 hafta sonra 90 kiloya düştüm ,tabi bebeğe süt olsun diye sürekli yedirdiler ve ben 98 kiloya çıktım.Mayız 20 de işe başladım ve bu böyle olmayacak dedim ve diyete başladım.1,5 ayda 5,400 kg verdim ama yine hareketsiz bir yaşam ,ve spor yok ve akşam saat 7,30 da çıkıyorum işten eve git yemek hazırla saat 9 oluyo.Bunada bi çözüm buldum eve gidince sadece salata tarzı şeyler yiyiyorum.Lütfen pes etme ben dediğim gibi bu topiğe girmiyorum,beni ''''' 90 kilo üzerindekiler birlikte zayıflıyor ''topiğinde bulabilirsin.Bir şey sorarsan bu siteeye girmdiğim için cevaplayamayabilirim

oncelikle tebrik ederim seni merve sana bikac sorum olacak pekismek nedir ben hic duymamistim, ve 33 kilomu verdin 23 kilomu dogumdan sonra arti kac ayda verdin kilolarini

teşekkürederim 33 kilo verdim aşağı yukarı 9 ayda ama çok azmettim spor yaptım bu arada ben mardinliyim pekismet oraya özgü bür ekmek türü böyle bir şey fırınlandığı için kalori miktarı azalıyor ve ha çok tok tutuyor beyaz undan yapılanıda var kepekliside yıllarca kalsa bozulmuyor ben kepeklisini diyet ekmek yerine yedim başka sormak istediğin bişey olursa memnuniyetle yanıtlarım

harikasınız resimlere baktıkça daha da hırs yapıyor insan.
hepinizi tebrik ediyorum azminizden dolayı

vaaaaaavvvvvvv! kız anam nolmuş sana boyle. nasıl başardın. tebrik ediyorum valla. darısı bana olsun. süper olmuşsun. sevgiler...

merhaba canım bu leslii nasıl birşeydir bilgi verirmisin .

Fotolar harika canım.Tebrik ediyorum canıgönüldenBende burda topikte zayıfladım ama kollarım yüxzüm bacaklarım popom küçück kaldı amma velakin göbegim hala senn resmdeki gibi sivri(hamile)göbegi gibi.Zayflayınca dahada sivrildi sanki.Bacaklam inceldikçe göbegm dahda belirginleşti.Sen göbegn için bişi yaptın mı yoksa zayfladıkça o kendiliginden mi dümdü
z oldu:44:

demekki isteyince yapamıyacak bişi yok herşey kafada bitiyor
TEbrikler seni canı gönülden kutluyorum

demekki isteyince yapamıyacak bişi yok herşey kafada bitiyor
TEbrikler seni canı gönülden kutluyorum

Çok teşekkürler canım. Öyle güzel özetlemişsin ki isteyince yapılamayacak hiç bişey yok !

Tatlım resimlerin cok motive ediciydi neden kaldırdın? seni gördüm hırs yaptım ben de koyucam 2 ay sonra :)

Sen bağnaz insanların laflarına bakma.

Teşekkürler canım. Ekstradan göbeğim için çaba sarfetmedim. Hatta benimde bir çocuğum var ve sezeryanla doğum yaptım. Benim vücudum çok orantılıdır. Verdiğim kilolar heryerden eşit olarak gitti. Yani göbeğim için hiç bişey yapmadım arada bir mekik çektim. Ama miktarı çok azdı. Göbek içinde yapılması gereken tek egzersiz bildiğim kadarıyla mekik. Düzenli çekildiği zaman göbekte çok işe yarayacaktır. Bende sıkılaşmak için spora başlayacağım. O zaman görüntüm dahadi iyi olacak eminim. İnşallah sende kurtulursun biran önce o göbekten.

harika gerçekten tebrik ederim.sıkıda görünüyorsun yalnız peki bu 20kg ne kadar zamanda verdin spor yaptın mı birde neler yiyip içtin..

Öncelikle tebrik ederim gerçekten demekki azimle herşey oluyormuş bunu anladım.Bu arada herkes fotosunu koyuyor ama detaylı bilgi paylaşmıyor mesela sen bu kadar kg'yu ne kadar zamanda verdin?hazirandan beri demişsinde tarihler net belli değilki :/ spor yaptın mı öncelkle onu merak ediyorum.detaylı bilgi paylaşırsan gerçekten sevinirim.

Tatlım resimlerin cok motive ediciydi neden kaldırdın? seni gördüm hırs yaptım ben de koyucam 2 ay sonra :)

Sen bağnaz insanların laflarına bakma.

yok canım resimlerim duruyo biyere gitmedi
ben başka bi siteye burdaki fotolarımı çalıp koymuşlar kendileriymiş gibi,bide benim başarı öykümden yazı alıntılayıp kendisi gibi yazmış,,benim resimlerimide önceki halim buda diyetten sonraki halim diye koymuş,neymiş 2haftada 14kilo verdiren listeymiş,,orayı şikayet ettim kaldırmışlar sonundayoksa burdaki resimler duruyo

harika gerçekten tebrik ederim.sıkıda görünüyorsun yalnız peki bu 20kg ne kadar zamanda verdin spor yaptın mı birde neler yiyip içtin..

Yaklaşık 6 ayda verdim canım. Normal bir insanın yemesi gerekenleri yedim, hayatımdan yanlış olan herşeyi çıkardım. Önce ekmeğimi azalttım ve çeşidini değiştirdim. (Beyaz ekmek yemedim hiç) Akşam en geç saat 18:00 de yeme işini bıraktım ve o saatten sonra hiç birşey yemedim. Pilav, patates, kızartma türleri yani zararlı olan bütün yiyecekleri ve aburcuburları bıraktım. Çayımı şekersiz içmeye başladım ve şekeri tamamen çıkardım hayatımdan. Çok fazla 3 ü bir arada kahve içen bir insandım, kahveyi bıraktım. Esktra şu diyet, bu diyet diye söylenen diyetlerin hiç birisini bire bir harfiyen uygulamadım. Sadece sağlıksız olan yiyecekleri yemeyi bıraktım. Spor olarakta hayatımı hareketlendirdim. Daha önce her yere arabayla giderdim artık yürümeye çalışıyorum. Arada bir bisiklet sürüyorum ama düzenli olarak spor yapmadım. Aklıma geldikçe mekik çekiyorum. Ama biliyorum ki diyette spor şart, fakat ben hayatımın geri kalan kısmında yapamayacağım sporları yapmadım hiç. Çünki bir süre sonra vücut alışıyor ve siz o sporu yapmayı bırakınca normal yeseniz dahi kilo alıyorsunuz. O nedenle sadece hayatımı hareketlendirdim. Hareket şart, hareketsiz bir yaşamın sonucu zaten hepimizin başında. Diyet yaparken ki en önemli olayda MOTİVASYON. Motivasyonsun hiç bişey olmuyor. Eğer hayatımda kadınlar kulubü ve 13. takım / cuma zayıflama yarışmaları arkadaşlarım olmasaydı ben bu kadar kiloyu veremezdim.

arkadaşlar ne olur bana da moral verin düşüncelerim çok olumsuz bende zayıf bir insan olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…