• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eki Görüntüle 430592 Eki Görüntüle 430601
Eki Görüntüle 430603 Eki Görüntüle 430604 Eki Görüntüle 430605 birtek ilk fotoğrafta hamileydim öbürlerinde hamilelik yok 2. fotoğrafı gören herkez hamile sanıyorda ama onu doğumdan 6 ay sonra çekmiştim :17:şimdi bebeğim 9 aylık ama bitmedi daha vermem gereken 7 kilo var hedef 65:nazar:[/QUOTE

:nazar: çok güzel zayıflamışsınız tebrikler... başarılarınızın devamını diliyorum :46:

eşinizin tepkileri ne oldu? kilo vermeden once,verirken ve verdikten sonra?

Eki Görüntüle 430603 Eki Görüntüle 430604 Eki Görüntüle 430605 birtek ilk fotoğrafta hamileydim öbürlerinde hamilelik yok 2. fotoğrafı gören herkez hamile sanıyorda ama onu doğumdan 6 ay sonra çekmiştim :17:şimdi bebeğim 9 aylık ama bitmedi daha vermem gereken 7 kilo var hedef 65:nazar:

İnsanın giyim tarzı bile ne kadar çok değişiyor sanki biri çok daha yaşlı biri çok daha genç gibi duruyor kg farkı ve giyiniş itibarıyla. 33 kilo vermişsiniz, çok güzel olmuşsunuz tebrikler :46:

bir de sorular sormuşlar boyun kaç filan diye...yazıyı koyan kişi de sanki senmiş gibi 1.69 demiş, yoruma yorum yapmış...

evet gördüm,hem yorumbende yaptım 3tane,hemde siteye şikayet ettim,fakat ne yorumum onaylandı nede şikayetime cevap geldi kaçgündür,neyapmam gerek başka benimyaaa:47:

eşinizin tepkileri ne oldu? kilo vermeden once,verirken ve verdikten sonra?

eşim hiçbirzaman bana kiloluymuşum gibi davranmadı herzaman beni beyendiğini söyledi ama ben kiloluyken onunla dışarı dahi çıkmak istemiyorsum onun çok güzel fiziği var 1.92 bayunda byu posu yerinde yanında annesi gibi duruyordum bu düşüncelerime çok kıssada gerçek buydu ama tabii şimdi benle gurur duyuyor ben her halile seviyorum seni diyor:38:

İnsanın giyim tarzı bile ne kadar çok değişiyor sanki biri çok daha yaşlı biri çok daha genç gibi duruyor kg farkı ve giyiniş itibarıyla. 33 kilo vermişsiniz, çok güzel olmuşsunuz tebrikler :46:

çok sağolun hakketen öyle aslında daha 20 yaşındayım çok yaşlı olduğum söylenemez ama kiloluyken 30 gibi duruyordum :17:ve bu arada ben şişmanken hiç kıyafet almadım zayıflayıp eski kıyafetlerimin içine girmeye söz vermiştim kendime şimdi eskiler bol geliyor:34:

çok sağolun hakketen öyle aslında daha 20 yaşındayım çok yaşlı olduğum söylenemez ama kiloluyken 30 gibi duruyordum :17:ve bu arada ben şişmanken hiç kıyafet almadım zayıflayıp eski kıyafetlerimin içine girmeye söz vermiştim kendime şimdi eskiler bol geliyor:34:

72 kg olan fotoğrafınızda dahada zayıf duruyorsunuz. Boyunuz kaç merak ettim :44:

eşim hiçbirzaman bana kiloluymuşum gibi davranmadı herzaman beni beyendiğini söyledi ama ben kiloluyken onunla dışarı dahi çıkmak istemiyorsum onun çok güzel fiziği var 1.92 bayunda byu posu yerinde yanında annesi gibi duruyordum bu düşüncelerime çok kıssada gerçek buydu ama tabii şimdi benle gurur duyuyor ben her halile seviyorum seni diyor:38:

size ne mutlu ki hem boyle anlayışlı bi eşiniz var hem de istediğiniz kiloya neredeyse ulaştınız..bazı erkekler eşi kilolu diye tartışma çıkartıyor hatta eşini bırakıyor..onedenle sormuştum yanlış anlamayın..elbette kadın da fedakarlık yapmalı yemesine,içmesine dikkat etmeli..ama bazı erkekler eşine destek olmaktansa aşağılayıcı laflar sarfediyorlar..o tarz erkekleri anlamak çok güç, o kdr zmn birlikte geçmiş ama ayrılmak istemelerinin tek sebebi bu oluyor..bu da bazı erkeklerin herşeyden önce güzelliğe fizige dolayısıyla da cinselliğe ne denli önem verdiklerini gösteriyor, erkeklerin %80-90 ' ının boyle oldugunu düşünüyorum..

Eki Görüntüle 430603 Eki Görüntüle 430604 Eki Görüntüle 430605 birtek ilk fotoğrafta hamileydim öbürlerinde hamilelik yok 2. fotoğrafı gören herkez hamile sanıyorda ama onu doğumdan 6 ay sonra çekmiştim :17:şimdi bebeğim 9 aylık ama bitmedi daha vermem gereken 7 kilo var hedef 65:nazar:[/QUOTE

:nazar: çok güzel zayıflamışsınız tebrikler... başarılarınızın devamını diliyorum :46:

maşallh diyorum...azmin zaferi:nazar::nazar::nazar:

size ne mutlu ki hem boyle anlayışlı bi eşiniz var hem de istediğiniz kiloya neredeyse ulaştınız..bazı erkekler eşi kilolu diye tartışma çıkartıyor hatta eşini bırakıyor..onedenle sormuştum yanlış anlamayın..elbette kadın da fedakarlık yapmalı yemesine,içmesine dikkat etmeli..ama bazı erkekler eşine destek olmaktansa aşağılayıcı laflar sarfediyorlar..o tarz erkekleri anlamak çok güç, o kdr zmn birlikte geçmiş ama ayrılmak istemelerinin tek sebebi bu oluyor..bu da bazı erkeklerin herşeyden önce güzelliğe fizige dolayısıyla da cinselliğe ne denli önem verdiklerini gösteriyor, erkeklerin %80-90 ' ının boyle oldugunu düşünüyorum..

evet bu konuda gerçekten çok şanslıyım öbürtürlüsünü düşünmek bile istemiyorum çok zor seni fiziğin için seven biriyle yaşamak gerçek aşk olduğu gibi kabullenebilmektir dediğine çok katılıyorum hakketen erkeklerin %90ı düşünceli olabiliyor malesef Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın

Eski halim 73 Kilolu halim Simdiki halim 61 Kilo
hpim2043.th.jpg
[/URL][/IMG]
sdc14936.th.jpg
[/URL][/IMG]

tebrik ederim. daha önce elma diyeti konusunda ben de kilomu ve hedef kilomu yazmıştım.senin degerlerinle aynı. 73'e 61 :)

azmin zaferi . bende kiloluyken kendime guvenim yoktu, alisverisebile gidesim gelmiyodu.esim kilolu oldugum için hiç birsey demedi ama ben kendimi cirkin buluyodum.ilk basta kendimiz için zayiflamamiz lazim.suan cevreden aa cok zayifladin yeter artik yuzun coktu diyenler var. halbuki halen balik etliyim 5 kilo daha vermem gerek.yuzum zayif ve kilo verince dahada zayifladi ama ben kimsenin dedigine aldirmadan yoluma devam edecegim.fotograf koymayi dusunuyodum ama trendy arkadasinki gibi calinir diye koymaktan vazgectim.

nihayet çabalarım sonunda işe yaradı kızlar,siteden resimlerimi kaldırmışlar şükür:32::32:
burda insanlara moral olsun motive olsun diye foto koyuyoruz,gelipte fotolarınızı kullanabilirmiyiz deseler belkide izin vericez ama nerde,böyle hırsızlıklara hiç tahammülüm yok,bide kendisiymiş gibi kullanıyorsa sonuna kadar savunurum hakkımı:41::47:
neyse geç oldu ama sonunda kaldırmışlar fotolarımı,rahatladım:16::16:

canımm bizi ilgilendirmez herkez istediği resmi paylaşmakta özgürmüşş

CANIM YOK ÖYLE BİŞEY HERKEZ İSTEDİĞİ RESMİ İZİNSİZ PAYLAŞAMAZ BAŞKA SİTELERDE,OLURMU ÖYLE SAÇMA ŞEY:20:

capslock açık kalmış pardon büyük yazılmış yazım:17:

Back