• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de hep olumsuz ve tembeldim ama oluyor be cnm. Bu bölümde kilo verenler ne yapmışsa aynen uygula. Veriliyor kilo.
arkadaşlar ne olur bana da moral verin düşüncelerim çok olumsuz bende zayıf bir insan olmak istiyorum:43:

kızlar yaklaşık 1 ayrdır uğraşıyorum ama veremiyorum kilo yaa çok üzülüyorum. 1 aydır sadece 2 kilo verebildimmm 74- 75 arasıydım şimdi 72yim nerde yanlış yapıyorum acaba?

kola cips çekirdek aburcubur yemiyorum. zaten dişlerimde tel var. e her sabah akşam egzersiz yapmaya çalışyıorum ip atlıyorum gnde 300 350 kere. ama olmuyo olmuyooo :14::14::14:

kızlar yaklaşık 1 ayrdır uğraşıyorum ama veremiyorum kilo yaa çok üzülüyorum. 1 aydır sadece 2 kilo verebildimmm 74- 75 arasıydım şimdi 72yim nerde yanlış yapıyorum acaba?

kola cips çekirdek aburcubur yemiyorum. zaten dişlerimde tel var. e her sabah akşam egzersiz yapmaya çalışyıorum ip atlıyorum gnde 300 350 kere. ama olmuyo olmuyooo :14::14::14:

üzülme bence arkadaşım azeten 2 kilo vermişsin 2 aydan sonra hızlı kilo vermeye başlıyorsun pes etme sakın devam et bence görürsün yararını.....

üzülme bence arkadaşım azeten 2 kilo vermişsin 2 aydan sonra hızlı kilo vermeye başlıyorsun pes etme sakın devam et bence görürsün yararını.....

yok canım pes etmicemm bugün tartıldım 71 olmuşumm :nazar: :21::21::21: bi 70e insem daha çok sevincemde oda olcak inşş :52::52::52:

kızlarr size brşey sormak istiyorum biliyorsunuz kilo verememe de en büyük etken kabızlıkk :31::31:

buna karşı yaptığınız bi uygulama var mı? içtiğiniz birşey yada yediğiniz?

ben sabahları aç karna ballı limonlu ılık su içiyorum ilk günler işe yarıyordu ama artık oda bir işe yaramıyor. sizinde tavsiye edeceğiniz birşey varmıı??

Bekle ve sabret cnm sakın motivasyonunu kaybetme vücut şimdi dinlenme moduna girdi.Duraklama dönemindesin aynen dikkat etmeye devam et.Rahat ol benimde kilo verme dönemimde ilk zamanlar hızlı kilo verirken sonra birden duruyo ve uzun zaman da öyle kalıyo moralim bozuluyodu ve olmuyo diye yarıda bırakıyordum sürekli.Bir gün iyice karar verdim bu sefer yarıda bırakmayacağım diye.Sabrettim devam ettim ve sonunda istediğim kiloya indim.O dönemde gr aşağı inmedim ama belli bir süre sonra tekrar kilo vermeye başladım herşey beyinde bitiyo cnm.

Bekle ve sabret cnm sakın motivasyonunu kaybetme vücut şimdi dinlenme moduna girdi.Duraklama dönemindesin aynen dikkat etmeye devam et.Rahat ol benimde kilo verme dönemimde ilk zamanlar hızlı kilo verirken sonra birden duruyo ve uzun zaman da öyle kalıyo moralim bozuluyodu ve olmuyo diye yarıda bırakıyordum sürekli.Bir gün iyice karar verdim bu sefer yarıda bırakmayacağım diye.Sabrettim devam ettim ve sonunda istediğim kiloya indim.O dönemde gr aşağı inmedim ama belli bir süre sonra tekrar kilo vermeye başladım herşey beyinde bitiyo cnm.

canımm inşş dediğin gibi olurr bnde istediğim kiloya ulaşabilirim:16:. şimdilik hedefim 60:31: 74le başladım şuan 71 kiloyumm:8:

en azından eylül ayına kadar 67 68 kiloya inebilsem çok mutlu olucaamm :52::52:

canımm inşş dediğin gibi olurr bnde istediğim kiloya ulaşabilirim:16:. şimdilik hedefim 60:31: 74le başladım şuan 71 kiloyumm:8:

en azından eylül ayına kadar 67 68 kiloya inebilsem çok mutlu olucaamm :52::52:

Cnm bende 70 kilodan 54 kiloya inmiştim ama zamana yaydım tabi.Bu sefer başaracam deyip kontrolümü kaybetmedim sürekli tartıya bakma bende sürekli tartıya bakıyordum eksilme yok sonra hayal kırıklığı tabi baktım olacak gibi değil kendi haline bıraktım herşeyi kafamda sorun etmedim bu şekilde inan beyinde buna karşılık veriyo ben kilo vermenin daha çok beyinde başlayıp beyinde bittiğine dair kitaplarda okudum.Kendini sıkma o kadar akışına bırak herşeyi geriside geliyo merak etme bende yıllardır yapamadığım ve devamını getiremediğim şeyi başardım kilo verdim hayalini kurduğum hedef kiloma ulaştım.3 senedirde koruyodum ama bu aralar sağlık sorunları nedeniyle kilo aldım biraz onu vermeye çalışıyorum.İnan zor değil hiçbişey.

Cnm bende 70 kilodan 54 kiloya inmiştim ama zamana yaydım tabi.Bu sefer başaracam deyip kontrolümü kaybetmedim sürekli tartıya bakma bende sürekli tartıya bakıyordum eksilme yok sonra hayal kırıklığı tabi baktım olacak gibi değil kendi haline bıraktım herşeyi kafamda sorun etmedim bu şekilde inan beyinde buna karşılık veriyo ben kilo vermenin daha çok beyinde başlayıp beyinde bittiğine dair kitaplarda okudum.Kendini sıkma o kadar akışına bırak herşeyi geriside geliyo merak etme bende yıllardır yapamadığım ve devamını getiremediğim şeyi başardım kilo verdim hayalini kurduğum hedef kiloma ulaştım.3 senedirde koruyodum ama bu aralar sağlık sorunları nedeniyle kilo aldım biraz onu vermeye çalışıyorum.İnan zor değil hiçbişey.

işte o tartıdan hiç kurtulamıyorumm bennnn :50::50: günde 3 4 kez tartılıyorum hatta kendimi tutmaya çalıyorum ama elimde değil bişey çekiyo sanki beni o tartıyaa :31::31: en son bugün mutlu oldum kendimi 71 görünce :21::21: artıkk zayıf olmak istiyorum hatta sevgilimde istiyor.:17:

canım birde kilo verirken kabızlık sorunu oluyormuydu sende. bnde bu çok var ve bu yüzden kilo veremiyorum sanırımmm çok morelim bozuluyo bu yüzdenn:31::31:

ayrıcaa inşş son zamnda aldığın kiloyu verirsin. :16::16:

kızlar bende şuan 92 kilo civarıyım piskoloji diye bişey kalmadı zaten kıyafet bile almak istemiyorum :43: her akşam zayıflıycam deyip sabah vazgeçiyorum nasıl olacak bilmiyorum regl sorunum var bebek sahibi olmamda sorun var hangisini düşünceğimi bile bilmiyorum :43: ama bu vücuttan sıklıdım tek bildiğim bu işte yaşımda 26 boyum 171 cm ama şişanım :43::43::43::43::43::43::43:

kızlar bende şuan 92 kilo civarıyım piskoloji diye bişey kalmadı zaten kıyafet bile almak istemiyorum :43: her akşam zayıflıycam deyip sabah vazgeçiyorum nasıl olacak bilmiyorum regl sorunum var bebek sahibi olmamda sorun var hangisini düşünceğimi bile bilmiyorum :43: ama bu vücuttan sıklıdım tek bildiğim bu işte yaşımda 26 boyum 171 cm ama şişanım :43::43::43::43::43::43::43:

Canım al bendende o kadar.Hep akşamları yarın zayıflamak için ilk adımı atıcam deyip sabah olunca unutuyorum.95 kiloyum ve kendimden utanmaya başladım.aynı regl ve bebek sorunu bendede var.geçtiğimiz ocak ayında boş gebelikten kürtaj olmak zorunda bile kaldım :((

arkadaşlar diyet diye bir şey yok artık sağlıklı beslenme var,bunu düşünün yapacağınız ilk iş sağlıksız yiyecekleri hayatınızdan çıkarıp yerine sağlıklı şeyler mesela beyaz ekmek yerine kepekli, abur cubur yerine kuru yemiş-leblebi gibi atıştırmalıkları hayatınıza sokmak ,sonra porsiyonlarınızı küçültmek ,su içmek ,inanın siz bile şaşıracaksınız sonuca ,bir anda bütün alışkanlıklarınızı bırakamazsınız bunun içinde zaman verin kendinize,mükemmel bir programla başlamazsınız ufak ufak mukemmele yaklaşın,ama karar verin önce

arkadaşlar diyet diye bir şey yok artık sağlıklı beslenme var,bunu düşünün yapacağınız ilk iş sağlıksız yiyecekleri hayatınızdan çıkarıp yerine sağlıklı şeyler mesela beyaz ekmek yerine kepekli, abur cubur yerine kuru yemiş-leblebi gibi atıştırmalıkları hayatınıza sokmak ,sonra porsiyonlarınızı küçültmek ,su içmek ,inanın siz bile şaşıracaksınız sonuca ,bir anda bütün alışkanlıklarınızı bırakamazsınız bunun içinde zaman verin kendinize,mükemmel bir programla başlamazsınız ufak ufak mukemmele yaklaşın,ama karar verin önce

SLM ARKADAŞLAR önceki ve sonraki fotolarınızı görmek beni dahada çok azimlendirdi ben 21 yaşında 4 yııllık evlym bebek için tedavi gördüğüm süreçte 65 kilodan 86 ya çıktım ve bu yıl diyetisyende 75 kiloya düştüm.KADIN DOĞUM dr um kilo vermem gerektiğini söyledi ve hedefim 55-60 tabi verebilirSem 50ye kadar.ben 1300 kalorilik diyeti uyguluyorum.ama DİYET DİYE BİŞEY YOK SADECE YEDİKLERİMİZE BİRAZ DİKKAT BİRAZ İRADE BİRAZ SPOR BİRAZ YÜRÜYÜŞ HEPSİ BU:) evde TWİSTER kullanıyorum faydası büyük ve birazda yürüyüş.ben umutsuz şekilde başlayıp verebildysem herkez verebilir YETERKİ AZİMLİ OLUN....

bende ıkı yıl once 75 kg dan 60kg dusmustum bıraz dıkkat edıp bırazda yuruyusle sımdı 64 kg dan 50 kg dusmek ıstıorum dun basladım dıyet ve yuruyuse :10: senden cok cesaret aldım ama :46:tebrıkler

Son düzenleme:
Bir gün ben de incecik fotoğrafımı yayınlayacağım burda. Ama ne zaman bi fikrim yok :)

geçen gün tartıda 71 çıktığımı söylemiştim ama bugün tartıldım 73 çıktım çok ama çok üzüldüm ben hiç kilo veremeyecekmiyim yaaaaa :95::95::95:

$yeah.jpg

yaklaşık 2 ayda böyle oldu. diyet yok sadece spor (bfit)

Back