• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya arkadaşlar ben artık kafayı yicem cidden buraya yazıyorum deneyimlisinizdir diye. Ben şuan 7-8 kilo bi fazlam var 6dan sonra yemiyorum kendi kendime bölgesel egzersiz yapıyorum ama kilo vermem durdu veremiyorum insülin direnci deniyor galiba bunu yaşayan varmı aranızda? Ve nasıl yendiniz? Bir de en en en büyük diğer sorunum şu: biraz inceldiğimi göreyim hemen gevşiyorum diyorumki hah tamam zayıfladım daha veresim kalmıyo biliyorum çok saçma ama bir de aklıma şu geliyor bir sürü kıyafetim var yeni aldığım,severek giydiğim, bakıyorum bollaşıyorlar tekrar yemeye başlıyorum yani 8 kilo vercem ama aklım kıyafetlerimde ve biraz inceldiğimi görmek motivasyonumu bozuyor çokmu saçma?? Napmam gerek? Bana yardım edeni Allah'ım tez istediği kiloya ulaştırsın :52: napmalıyım motive edin beni arkadaşlar yaaa:50::43::43::43::43::18::18::53::53::26::26::43::43::43::43:

Ya arkadaşlar ben artık kafayı yicem cidden buraya yazıyorum deneyimlisinizdir diye. Ben şuan 7-8 kilo bi fazlam var 6dan sonra yemiyorum kendi kendime bölgesel egzersiz yapıyorum ama kilo vermem durdu veremiyorum insülin direnci deniyor galiba bunu yaşayan varmı aranızda? Ve nasıl yendiniz? Bir de en en en büyük diğer sorunum şu: biraz inceldiğimi göreyim hemen gevşiyorum diyorumki hah tamam zayıfladım daha veresim kalmıyo biliyorum çok saçma ama bir de aklıma şu geliyor bir sürü kıyafetim var yeni aldığım,severek giydiğim, bakıyorum bollaşıyorlar tekrar yemeye başlıyorum yani 8 kilo vercem ama aklım kıyafetlerimde ve biraz inceldiğimi görmek motivasyonumu bozuyor çokmu saçma?? Napmam gerek? Bana yardım edeni Allah'ım tez istediği kiloya ulaştırsın :52: napmalıyım motive edin beni arkadaşlar yaaa:50::43::43::43::43::18::18::53::53::26::26::43::43::43::43:

cnm kilo duraklamasına insülin direnci denmiyo, o tamamen başka bişey.

Ayni sorunu yasıyoruz :17:

tamam rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın yazdım zaten,
ben bana yakışmıycak bişey yaptığımı sanmıyorum,açık seçik resim görmemişsin sen ozaman:31:
neyse tartışmak için koymadım fotolarımı,moral olsun diye koydum,rahatsız olan açıp bakmaz bidaha olur biter,eşim foto koyduğumu biliyo zaten,ama sonki boydan olanları görmedi henüz,laf edermi evet eder belki ama,yüzüm olmayan bi fotoyu kim ne yapabilirki anlamadım doğrusu:31:
hem ben erkek sitesine koymadım heralde resmimi,kadın kadınayız şurda ne var,sanmıyorum erkeklerin girip baktıklarını,
hee giren erkekler varmıdır vardır,ama benim burdaki bilgilerimden face adresime ulaşanıda ilk kez senden duyuyorum,:19:
yok öyle bişey,okadarda olmaz:37:
hem arkadaş listemde olmayanlar bilgilerime bile erişemiyo,kaldıki facemi bulucaklar,,:31:
neyse uzatmak istemiyorum,uyarıların için sağol ama,ben yanlış bişey yapmadım,:20:
lütfen yargılanıcak okadar insan varken etrafta beni yargılamayın kötü bi niyetle koymadım,tamamen konuyla alakalı bi fotoydu bende paylaştım,:42:
sorun açık veya kapalı olmak değil burda bencee,,ama cidden kırılmanı istemem,düşündüğün için sağol yinedee:13:

Sizi Pazar günü saat:21.10 sıralarında Cumpa Bim de gördüm,boy fotolarınızda yüzünüz olmasa da profil resminizde yüzünüz olduğu için hemen tanıdım.Ben sizi daha önceden hiç tanımam ve nerede yaşadığınız hakkında bilgim yoktu.Niyetim sizi yargılamak ve kırmak değil ama açık resimleri çevrenizdeki esnaf,komşu,aile dostu,eşinizin iş arkadaşları v.s gibi birileri gördüğünde pek iyi düşünmeyebilirler.Siz tamamen iyi niyetle koymuş olabilirsiniz ama çevrenizde kötü niyetli insanlar olabilir ve hakkınızda yanlış düşünebilirler.Yaşadığınız yerde hiç tanımadığınız erkeklerde forumda resimlerinizi görüp,benim tanıdığım gibi sizi tanıyabilirler.Yorum yapmayın demişsiniz ama yazma gereği hissettim.

Sizi Pazar günü saat:21.10 sıralarında Cumpa Bim de gördüm,boy fotolarınızda yüzünüz olmasa da profil resminizde yüzünüz olduğu için hemen tanıdım.Ben sizi daha önceden hiç tanımam ve nerede yaşadığınız hakkında bilgim yoktu.Niyetim sizi yargılamak ve kırmak değil ama açık resimleri çevrenizdeki esnaf,komşu,aile dostu,eşinizin iş arkadaşları v.s gibi birileri gördüğünde pek iyi düşünmeyebilirler.Siz tamamen iyi niyetle koymuş olabilirsiniz ama çevrenizde kötü niyetli insanlar olabilir ve hakkınızda yanlış düşünebilirler.Yaşadığınız yerde hiç tanımadığınız erkeklerde forumda resimlerinizi görüp,benim tanıdığım gibi sizi tanıyabilirler.Yorum yapmayın demişsiniz ama yazma gereği hissettim.

çok çok çok haklısın canım,,uyarın için teşekkürler,ben bunu düşünmemiştim,,yüz fotolarımı kaldırdım profildende avatardanda,,tekrar hoşgörün ve bilgin için teşekkürler:42::54:

Toparlayıp tekrar başlamam lazim yoksa verdigim kilolar acilen geri gelecek:24:

Ya evet bir de o var. Mesela diyet yapıyosun yapıyosun istediğin kiloya geliyosun sonra bıraktığın an pat diye geri alıyosun ve çok kısa zamanda. Bununla ilgili de konu olması gerek bence (varmı bilmiyorum ama göremedim). Kilo koruma programları hakkında da konuşmalıyız bence. Ne kadar sürer, nedir? Konumu açsam tecrübeler için? :26: Senin yaptığın özel bişe varmı?

b-fit'e gittim 2 ay. aslında 3 aylık yazılmıştım ama okulum nedeniyle son ay nerdeyse hiç gidemedim.

bende bundan 2 hafta önce b-fite başladım. haftanın 5 günü gidiyorum ve şimdiden inanılmaz sıkılaştı vucudum.bacaklarım, kollarım inceldi.
ayrıca spor ve diyeti birlikte yapıyorum. 2 haftada 2,5 kilo verdim.ancak spordan dolayı 7-8 kilo zayıflamış gibi duruyorum. çok memnunum gerçekten.
tüm bayanlara diyetin yanı sıra sporuda kesinlikle tavsiye ediyorum. sonuç mükemmel oluyor.

bende bundan 2 hafta önce b-fite başladım. haftanın 5 günü gidiyorum ve şimdiden inanılmaz sıkılaştı vucudum.bacaklarım, kollarım inceldi.
ayrıca spor ve diyeti birlikte yapıyorum. 2 haftada 2,5 kilo verdim.ancak spordan dolayı 7-8 kilo zayıflamış gibi duruyorum. çok memnunum gerçekten.
tüm bayanlara diyetin yanı sıra sporuda kesinlikle tavsiye ediyorum. sonuç mükemmel oluyor.

ben de b-fit hakkında çok güzel yorumlar duydum. ramazandan sonra b-fit e gitmeyi düşünüyorum inşallah faydası olur.

SLM ARKADAŞLAR önceki ve sonraki fotolarınızı görmek beni dahada çok azimlendirdi ben 21 yaşında 4 yııllık evlym bebek için tedavi gördüğüm süreçte 65 kilodan 86 ya çıktım ve bu yıl diyetisyende 75 kiloya düştüm.KADIN DOĞUM dr um kilo vermem gerektiğini söyledi ve hedefim 55-60 tabi verebilirSem 50ye kadar.ben 1300 kalorilik diyeti uyguluyorum.ama DİYET DİYE BİŞEY YOK SADECE YEDİKLERİMİZE BİRAZ DİKKAT BİRAZ İRADE BİRAZ SPOR BİRAZ YÜRÜYÜŞ HEPSİ BU:) evde TWİSTER kullanıyorum faydası büyük ve birazda yürüyüş.ben umutsuz şekilde başlayıp verebildysem herkez verebilir YETERKİ AZİMLİ OLUN....

slm bende hergün 1.5 saat yürüyüş yaptıgım halde yediklerime çok dikkat etmesemde kızartmaları şekerli şeyleri hamur türü şeyleri arada kaçamak yaparım çok az
twisteer aldım hiç yapmadım hergün spora gidiyordum ramazan dolayısıyla ara verdim 1 ay sonra devam
+haftanın 3 günü fitness gidiyorum sizde ne gibi faydası oldu twisterin

arkadaşlar beni, bilen biliyo ben değilim ordaki yazan kişi,,çalınmış hem yazılarım hemde resimlerim,,neyse gerekli işlemleri yapdım;yakın zamanda kalkar umarım o yalan diyet listesi,,ben 15günde değil 11ayda 20 kilo verdim,,79.8den 59.8e düşmüştüm,,orda 15günde 14kilo diyo inanılır gibi değil insanın vücudu nolur kaldıramaz bile,,neyse tekrar teşekkürler haber verdiğiniz için kızlar:29::16::16:

sizi gönülden tebrik ediyorum yaa mükemmel mi desem muhteşem bi sonuç mu desem ne desem şaşırdım:44:rica etsem nasıl zayıfladığınızı öğrenebilirmiyim belki yazmışsınızdır ama gözden kaçırmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın.kısmetse önümüzdeki yaz düğünüm olucak ve vermem gereken bi 7 kilo var yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler:16:

Back