[
duygularıma tercüman olmuşun vallaha bende yoruldum hep birileriyle kıyaslanmaktan, hiç alakamın olmadığı insanlardan kilomla ilgili yorum duymaktan ,memlekete her izne gitiğimde kendimi beğendirme çabası içinde olmaktan yani beni daha nasıl zayıf görebilirler yada şişman ama nasıl şık olabilirim diye yorulmaktan ooo bunaltıcı korseleri toparlayıcıları izin boyunca giymekten hep giyemediğim şeylere imrenmekten daha neler neler anlatmakla bitmez ama daha önce beceremedim ama bu sefer kararlıolmak istiyorum çok zor değil biliyorum
hepimizin ortak derdi tatlım ben psikolojinin bu durumda çok önemli olduğuna inanıyorum ve en yakınlarınız acımasız bir halde yorumlar yapabiliryorlar iyi niyetli olduklarına şüphe yok ama ..şişmansan kimse anlamaz kim isterki böyle görünmek herkes hep en güzelini hep iyisii ister bazıları bunu yapar gözünün önündede gerçeklştirir bazılarıda hayal kurar yerinde sayar ben olayın mantığını çözdüm bu şekilde mutsuzum hep hastayım güçsüzüm kendimi göztermek istiyorum ama herşeyin önünde kilo engel tabikide hayat dolu olmalı zayıflar hep öyle der amaaaan herşey kilomu daha ne dertler var allah daha kötüsünü vermesin ama bu kilo mikrop bişi heryerde sennle markette okulda işte bayramda evde heryerde gitmiyo ..ve eğer şişmansan senn tüm derdin ve tasan EVET kilo evet görünüş kimse anlamaz o durumdan utanmanın üzülmenin sıkılmanın karnınana ağrılar girmenin ne demek olduğu anlatmayında zaten uygulayın ve gösterin ispatlayın kendinizi ..zaten ..umutsuzluğa yorumlar düşürür insanı halbuki herşeyide bilir şişman insan farkındadır zaten en çok koyan o değilmi insana?? potansiyelini gizlemek örtmek!! kafayı rahatlatın tüm kötü yorumlardan herşeyden arındırın değinki kendinize şimdi böyleyim 3 ay sonra böyle olucam ..bu görünüşle kaç 3 ay gecirdiniz ve yemek yerken vicdan azabı çektiniz!! bence sende herkeste istediği kiloya düşer hep söyle düşünmüşümdür bir kadın için kötü bir görünümden iyi bir görünüme geçiş yapmak hemde dikkat çekiceksin herkes sana ozamanda yorum yapacak ve emin ol zerre akıllarında kalmayacak eski hallerin evliysen eşinin tavrı değişecek birinden hoşlanıyosan onun dikkatini çekeceksin etrafındakiler bakışları değişip vaybe başardı yaptı diyecek en güzelide bide kendini ispatlamışın yaa o güvenle alışverişe çıkıp gezmelere gidip istediğini giyebiliryosun tadından yenmez...DÜNYAN DEĞİŞİR.. yasadım ben süper bir duygu tavsiye ederim sizede.ben şimdi gene toplamda 15 kilo verdim yılmıycam ben nelere efor sarf ettim nelere üzüldüm dayandım açlıkmı benden daha önemli .. insanları zerre umursayan ve takan biri değilimdir ama an geliyo takıyosun üzülüyosun çünkü yaşıyosun etrafındakilerle an geliyo yılıyosun ...yakında bende resimlerimi koyucam bu yola baş koymuş herkese diyorumki eminim benden büyüklerimde küçüklerimde vardır akıl vermek gibi bir niyetim asla yok ama !sakın yılmayın beklemeyin hemen başlayın benden yana bir destek olursa bende yardımcı olurum unutmayın !!! biz bu dünyada dış görünüşümüz kötü şekilde yaşamayı başarmısız insanların bakışlarına mağruz kalmışız zayıflamakta neymiş herkese bol bol güç irade diliyorum [/Q
slm bende aranıza yeni katılanlardanım yazdıkların yazdıklarınız motive olmama yardımcı oluyor ve kilo vermede psikolojının etkisini bilen biriyim daha kuvvetli daha güçlü hissdiyorum kendimi artık yapabilirim diyorum bende yapabilirim 29 yaşındayım ve 134 kiloyla başladım yolculuğu 2 ayda toplam 9 kilo verdim şu126.6 kiloyum tam gaz sağlıklı beslenmeye devam .desteklerinizi esirgemeyeceğinizi umarak hepimize birden kolay gelsin diyorum