arkadaşlar ne olur bana da moral verin düşüncelerim çok olumsuz bende zayıf bir insan olmak istiyorum
kızlar yaklaşık 1 ayrdır uğraşıyorum ama veremiyorum kilo yaa çok üzülüyorum. 1 aydır sadece 2 kilo verebildimmm 74- 75 arasıydım şimdi 72yim nerde yanlış yapıyorum acaba?
kola cips çekirdek aburcubur yemiyorum. zaten dişlerimde tel var. e her sabah akşam egzersiz yapmaya çalışyıorum ip atlıyorum gnde 300 350 kere. ama olmuyo olmuyooo
üzülme bence arkadaşım azeten 2 kilo vermişsin 2 aydan sonra hızlı kilo vermeye başlıyorsun pes etme sakın devam et bence görürsün yararını.....
eski ve yeni hallerimi toparladım arkadaşlar :)
maşallh diyorum...azmin zaferi
gıyım tarzı bıle degısıyor ya ınsanın, zayıflayınca. cok ımrendım yaaaaa
Bekle ve sabret cnm sakın motivasyonunu kaybetme vücut şimdi dinlenme moduna girdi.Duraklama dönemindesin aynen dikkat etmeye devam et.Rahat ol benimde kilo verme dönemimde ilk zamanlar hızlı kilo verirken sonra birden duruyo ve uzun zaman da öyle kalıyo moralim bozuluyodu ve olmuyo diye yarıda bırakıyordum sürekli.Bir gün iyice karar verdim bu sefer yarıda bırakmayacağım diye.Sabrettim devam ettim ve sonunda istediğim kiloya indim.O dönemde gr aşağı inmedim ama belli bir süre sonra tekrar kilo vermeye başladım herşey beyinde bitiyo cnm.kızlar yaklaşık 1 ayrdır uğraşıyorum ama veremiyorum kilo yaa çok üzülüyorum. 1 aydır sadece 2 kilo verebildimmm 74- 75 arasıydım şimdi 72yim nerde yanlış yapıyorum acaba?
kola cips çekirdek aburcubur yemiyorum. zaten dişlerimde tel var. e her sabah akşam egzersiz yapmaya çalışyıorum ip atlıyorum gnde 300 350 kere. ama olmuyo olmuyooo
Bekle ve sabret cnm sakın motivasyonunu kaybetme vücut şimdi dinlenme moduna girdi.Duraklama dönemindesin aynen dikkat etmeye devam et.Rahat ol benimde kilo verme dönemimde ilk zamanlar hızlı kilo verirken sonra birden duruyo ve uzun zaman da öyle kalıyo moralim bozuluyodu ve olmuyo diye yarıda bırakıyordum sürekli.Bir gün iyice karar verdim bu sefer yarıda bırakmayacağım diye.Sabrettim devam ettim ve sonunda istediğim kiloya indim.O dönemde gr aşağı inmedim ama belli bir süre sonra tekrar kilo vermeye başladım herşey beyinde bitiyo cnm.
canımm inşş dediğin gibi olurr bnde istediğim kiloya ulaşabilirim. şimdilik hedefim 60 74le başladım şuan 71 kiloyumm
en azından eylül ayına kadar 67 68 kiloya inebilsem çok mutlu olucaamm
Cnm bende 70 kilodan 54 kiloya inmiştim ama zamana yaydım tabi.Bu sefer başaracam deyip kontrolümü kaybetmedim sürekli tartıya bakma bende sürekli tartıya bakıyordum eksilme yok sonra hayal kırıklığı tabi baktım olacak gibi değil kendi haline bıraktım herşeyi kafamda sorun etmedim bu şekilde inan beyinde buna karşılık veriyo ben kilo vermenin daha çok beyinde başlayıp beyinde bittiğine dair kitaplarda okudum.Kendini sıkma o kadar akışına bırak herşeyi geriside geliyo merak etme bende yıllardır yapamadığım ve devamını getiremediğim şeyi başardım kilo verdim hayalini kurduğum hedef kiloma ulaştım.3 senedirde koruyodum ama bu aralar sağlık sorunları nedeniyle kilo aldım biraz onu vermeye çalışıyorum.İnan zor değil hiçbişey.
kızlar bende şuan 92 kilo civarıyım piskoloji diye bişey kalmadı zaten kıyafet bile almak istemiyorumher akşam zayıflıycam deyip sabah vazgeçiyorum nasıl olacak bilmiyorum regl sorunum var bebek sahibi olmamda sorun var hangisini düşünceğimi bile bilmiyorum ama bu vücuttan sıklıdım tek bildiğim bu işte yaşımda 26 boyum 171 cm ama şişanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?