Selam Kızlarr
Topiklere bakıyordum burayı gördüm tekrar.
Yeni kk ya üye olduğumda burdaki hatunların resmine bakıp iç geçirirdim.
Ben niye kilo veremiyorum diye hayıflanırdım.
Sağolsunlar her yıldığımda resimlere bakarak motive oldum.
Şimdi borç ödeme vakti.:82:
22 yaşındayım bekarım. Haziran ayından beri yediklerime dikkat ediyorum.
86 kilodan 57 kiloya düştüm.:82:
Yapamıyorum, edemiyorum diye birşey yok.
Kendinize inanın sadece kızlar.
Resimlerimin nette kullanılmaması için yüzümü gizledim.
Temmuzdan bu yana 70-79 topiğindeyim.
Size tavsiye tek başaramıyorsanız kesinlikle bir topiğe girip kaynaşmanız.
İnanın kilolar nasıl gidiyor siz bile şaşırıyorsunuz.
Sağlıklı, mutlu günler hepimize.:119:
Eki Görüntüle 410532
Eki Görüntüle 410533
Eki Görüntüle 410536
Eki Görüntüle 410535
Eki Görüntüle 410534
Eki Görüntüle 410538
Eki Görüntüle 410537
Eki Görüntüle 410539
Eki Görüntüle 410540
Eki Görüntüle 410541
Eki Görüntüle 410545
Eki Görüntüle 410544
Eki Görüntüle 410543
Eki Görüntüle 410542
Eki Görüntüle 410547
Eki Görüntüle 410548
kız puccaa valla tbriklerr çok azimlisin maşallaahh sana
uzun zamandır topiğe girmiyodum geçenlerde şöyle bi baktım 57 olmuşsun
fotolarda değişim bariz bellii çok tbr. ediyorum senii
büyük buluşma gerçekleştimi şekerim sevdiceğinle :)
bu arada hedefini 50 yapmışsın 50 ye inince görünmez bişi olursun herhal :)
Çok güzel olmuşsun..egzersizde yaptın mı ?
MERHABA CANIM VUCUDUMUN DEFORME OLMAMASINI SPOR YAPMAMA BAGLIYORUM ELIPTIK BISIKLET ALDIM COK FAYDALI BUTUN VUCUDU OLE BIR SIKILASTIRIYORKI ANLATAM KOLLAR BACAKLAR BASEN KALCA BEL KARIN GOGUS VE SIRT BUTUN VUCUDU CALISTIRIYOR BEN BURDAN YURUME BANDI ALMAK ISTEYEN ARKADASLARA SESLENMEK ISTIYORUM ARKADASLAR YURUME BANDI BUTUN VUCUDUNUZU SIKILASTIRMAZ BENCE ELIPTIK BISIKLET ALIN YURUYUSUNUZU DISARDADA YAPARSINIZ ACIK HAVADA YURUYUS COK ETKILI CANIM SPOR COK YAPTIM COK HIRLANDIM OZELLIKLE YAZIN COK HIRLANIYORUM SABAH SAGILDE 6 KM YURUS YAPTIM EVE GELDIM YARIM SAATTE EVDE YAPTIM BOL BOL SU ICTIM COK AZ YEDIM COK COK AZ YEDIM ARADA COK YEDIGIM GUNLERDE OLDU AMA BIR SURE SONRA MIDE KUCULDUGUNDEN CANINIZ COK YEMEK YEMEK ISTEMIYO ZATEN UMARIM ISTEYEN HERKEZ KILO VERIR BENIM BASLARDA HIC UMUDUM YOKTU ZAYIF INSANLARI GORDUKCE AGLAYASIM GELIYODU BU TOPIK BANA COK YARDIMCI OLDU DIYOSUN KI AAAAAA BAK OKADAR INSAN KILO VERMIS BENDE VEREBILIRIM BEN COK KILO ALDIGIM DONEMELERDE DEDIMKI TAMAM ARTIK BEN BUYUM BUNDAN SONRA BOLE DEVAM EDER VE KENDIMI DAHADA SALMISTIM UZULDUKCE YIYODUM YEDIKCE YIYODUM AMA BAZI SEYLER BENI COK HIRSLANDIRDI KENDIME BIR TOPIKMI ACSAM ACABA OZEL MSJ YAZAN ARKADASLAR COK OLUYO BANA:44ERDIM VAR KOSELERINDEN FIRSAT KALMIYOKI ANACIM HAMDOLSUN RABBIM DERT VERIP DERMANSIZ BIRAKMASIN
verdiğin bilgiler için sağol canım tebrik ederim güçünü toplamışi korkularını kaygını yenmişsin hedefinede ulaşmışsın darısı başımıza toparlayabilirsem aklımı çünkü bende mutsuz olduğumda yemeğe saldıranlardanım. hatta bunu öle abatrmışımki açmışım tokmuşum para etmiyor ne denk gelirse yiyorum :S konrol için yaptırımlarımda işey yaramıyor beyinde bitirmeliyim eskisi gibi taş kesilmeliyim kararlarımda anca öle yoksa ben esnettikce kilolar çoşuyor. sağol bilgiler için önerilerini dikkate aldım bile
Pucca seni tebrik ediyorum canım.Harika görünüyorsun.
Boyun kaç acaba öğrenebilirmiyim?
Selam Kızlarr
Topiklere bakıyordum burayı gördüm tekrar.
Yeni kk ya üye olduğumda burdaki hatunların resmine bakıp iç geçirirdim.
Ben niye kilo veremiyorum diye hayıflanırdım.
Sağolsunlar her yıldığımda resimlere bakarak motive oldum.
Şimdi borç ödeme vakti.:82:
22 yaşındayım bekarım. Haziran ayından beri yediklerime dikkat ediyorum.
86 kilodan 57 kiloya düştüm.:82:
Yapamıyorum, edemiyorum diye birşey yok.
Kendinize inanın sadece kızlar.
Resimlerimin nette kullanılmaması için yüzümü gizledim.
Temmuzdan bu yana 70-79 topiğindeyim.
Size tavsiye tek başaramıyorsanız kesinlikle bir topiğe girip kaynaşmanız.
İnanın kilolar nasıl gidiyor siz bile şaşırıyorsunuz.
Sağlıklı, mutlu günler hepimize.:119:
Eki Görüntüle 410532
Eki Görüntüle 410533
Eki Görüntüle 410536
Eki Görüntüle 410535
Eki Görüntüle 410534
Eki Görüntüle 410538
Eki Görüntüle 410537
Eki Görüntüle 410539
Eki Görüntüle 410540
Eki Görüntüle 410541
Eki Görüntüle 410545
Eki Görüntüle 410544
Eki Görüntüle 410543
Eki Görüntüle 410542
Eki Görüntüle 410547
Eki Görüntüle 410548
çok kere yolladım takım arkadaşlarıma resim mesajla ama burdanda yollıyım adetten:)
hem umarım motive olur aynı yolda gidenlere :)
önceki halim 2006 kasım 60 kilo oldum neredeyse yüzüm gıdım çıktı belim falan baya kalınlaştı
[ımg]http://img89.imageshack.us/img89/300/tombiliktb6.jpg[/ımg]http://img89.imageshack.us/my.php?image=tombiliktb6.jpg
şimdi ki halim 2007 ekim bir sene neredeyse
[ımg]http://img132.imageshack.us/img132/3151/incelikmk8.jpg[/ımg]http://img132.imageshack.us/my.php?image=incelikmk8.jpg
düzenli beslenmeye martta spora nisanda başladım. Haziranda kilo vermeye başladım bu resimde haziranda çekilen bir resim şimdiki halimden çok fark yok çünkü aynı kilomu koruyorum hatta bu resimde 54 falanım şimdi 53lerdeyim.
tebrik ederim canım
[ı]öncelikle sadece gerçekten iste zayıflamayı. Bize bak eğer biz başarabiliyorsak senin bence bizden bir eksiğin yok sende başarabilirsin. Ben hayatım boyunca hep zayıf çıtır bir insan oldum takii evlenip doğum yapana kadar. Daha sonra kilolar yapıştı kaldı. Ve en kötüsü ben hiç düşünmedim zayıflamayı çünkü boyum 172 cm. Herkes iyisin böyle zayıflamaya ihtiyacın yok diyordu. Sonra bir ara ayağım kırıldı ve bir ay alçıda kaldı. Alçı çıktıktan sonra tartıda 85,5 kiloyu gördüğüm zaman kan beynime fışkırdı ve o an karar verdim ben zayıflayacağım diye. 26 aralık 2011 yani yaklaşık 4 ay önce. Sonra nette araştırma yaparken bu siteyi buldum ve hayatımın dönüm noktası oldu diyet başarı hikayeleri. Günlerce okudum. Resimlere baktım ve gerçekten kilo verebileceğime inandım. şuan buraya bunları yazarken çok duygulanıyorum. Kilo verirken en önemli şey motivasyon. Ben şuan cuma zayıflama yarışmalarında bir takımın üyesiyim. Ve onların sayesinde şimdi buralardayım.
Sana tek tavsiyem gerçekten iste ve yapabileceğine inan. çünkü şu hayatta eğer istersek yapamayacağımız hiç bir şey yok.
[/ı]
[sıze=3]kusura bakmayın pek çıplak foto koyan yok gerçi ama,cesaret ettim koydum iştetefe koyabilirsiniz beni,rahatsızlık verdiysem affolaa [/sıze]
Hepinize
Darisi basima insallahhhhhhhhhhhh!!!!
Not: Yeni fotograflar istiyorummmmmmmmm
kesinlikle yeter ki insan yeterınce istesin..ama şu an nereden başlayecegımı bilmiyorum..bir aydır kafama göre kısıyorum yemiyorum yemıyorum birden kan şekerim düşüyo galıba yemege sarılıyorum aç cok kalıyorum bunu nasıl ayarlamalıyım bilemiyorum bi diyet listem yok kfleks yedim sadece ama onuda bıraktım şimdi sadece 3 kilo verdim 2 ayda sen nasıl başardın bir diyet listen varmı bana tavsiye edecegin
canım fotoların başka sitelerde geziniyor uyarmak istedim
hadiyaa hangi sitelermiş onlar,,bazen benimkilerle başka resimler karıştırıyorda oyüzden bakayım bakalım benmiyim,özelde link atarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?